Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

miu miu u Ježovitovej netreba vysadiť antikoncepciu.Ja sa k nej tiež chystám na kontrolu možno tento alebo na ten další týžden tak možme dať stretko

sweetlemon

miu miu
aha,no jasne,tak teraz ta uz chapem. A je pravda,ze nie je dobre chodit k znamym lekarom,ja som tiez na predoperacne isla sukromne a mohla som ist zadarmo. Len ma to zaujimalo,lebo uz sem pisali aj baby,ktore boli u neho a myslim,ze boli spokojne...hm...ale jezovitova bude asi dobre volba :)

miu miu

sweetlemon, asi hovoris o Dr. Mladekovi. K tomu by som nesla ani keby mi za to on zaplatil. Hovori sa o nom ako o vychytenom doktorovi ale zo skusenosti kamaratok nikdy... A poznam ho takze to tiez nie. chcem to anonymne. nepotrebujem aby to roztrubil. on je proste taky. neverim mu. on dokazal posrat aj vyberanie znamienok. takze tak.

miu miu

cuko uz som tu, no ja nemam problem s asimetriou tak sa nebojim, mozem povedat ze kazdy lekar sa sem tam kopne a daco sa nevydari. predpokladam ze ani jeden neexistuje taky ktory nikdy nic nezkazil. ale referencie na nu su velmi velmi dobre tak nemam taky strach ako pri inych lekaroch. A je to zena, myslim ze zeny maju esteticky cit tak dufam ze aj jej praca tak vypada.