AHOJTE :-)
Sweetlemon..mame to na rovnako.,., mna to caka den pred tebou., idem 4.9
Tento tyzden som si pobehala predoperacne.. a uz mi aj lekar volal a dohadoval presnu znacku a podobne, takze asi boli dobre vysledky aj som sa ho zabudla opytat.. este tesne pred operackou, tak to nejako vyslo, skor nemali termin, idem 3.9 na USG tak dufam ze tam bude vsetko OK. chodim kazdy rok a nikdy som tam problem nemala. tak verim ze aj teraz to tak bude..
Nakoniec Dr.Kacmar mi odporucil Eurosilicony,. lebo su vraj o par milimetrov sirsie ako druhe co rozmyslal ze mi da a ja nosim 80 az 85 obvod na podprsenke, takze to bude lepsie.. verim mu .. a verim ze vsetko bude super :-) 35Oml okruhle stredny profil. tak na tom sme skoncili..
Az na to ze sa idem "vytuningovat" uz docista :-) a sme sa dohodli ze popri tom si dam uz aj liposukciu brucha. nakolko mi ostalo este od porodu a neviem sa ho zbavit :-( tak som to vyuzila ze uz ked budem spat a lezat tam, tak nech sa to urobi vsetko narat.. Tak pevne dufam ze vsetku bolest zvladnem dobre :-))) vraj lipo ani zdaleka tak neboli ako prsia.. takze sa to popritom strati :-)))
tak uz len ratam dni.. a presne o tyzden uz budem doma achkat od bolesti :-))
Livaa uz som ti konecne poslala mailik s mojimi PRED .. tak cakam na tie udaje nech sa pred operackou este stihnem pokochat co ma caka ;-)