Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

Este otazocka, podprsenku ktoru treba nosit po operacii . je tam viac druhov na vyber u konkretneho lekara ? alebo vam lekar nejaku vybere a tu musim nosit. lebo prave este surfujem a nasla som na web stranke. Dr.Trsku viacu druhov..
www.plastickychirurg.sk

KlaudiaKE

AHOJTE :-)

Sweetlemon..mame to na rovnako.,., mna to caka den pred tebou., idem 4.9

Tento tyzden som si pobehala predoperacne.. a uz mi aj lekar volal a dohadoval presnu znacku a podobne, takze asi boli dobre vysledky aj som sa ho zabudla opytat.. este tesne pred operackou, tak to nejako vyslo, skor nemali termin, idem 3.9 na USG tak dufam ze tam bude vsetko OK. chodim kazdy rok a nikdy som tam problem nemala. tak verim ze aj teraz to tak bude..
Nakoniec Dr.Kacmar mi odporucil Eurosilicony,. lebo su vraj o par milimetrov sirsie ako druhe co rozmyslal ze mi da a ja nosim 80 az 85 obvod na podprsenke, takze to bude lepsie.. verim mu .. a verim ze vsetko bude super :-) 35Oml okruhle stredny profil. tak na tom sme skoncili..
Az na to ze sa idem "vytuningovat" uz docista :-) a sme sa dohodli ze popri tom si dam uz aj liposukciu brucha. nakolko mi ostalo este od porodu a neviem sa ho zbavit :-( tak som to vyuzila ze uz ked budem spat a lezat tam, tak nech sa to urobi vsetko narat.. Tak pevne dufam ze vsetku bolest zvladnem dobre :-))) vraj lipo ani zdaleka tak neboli ako prsia.. takze sa to popritom strati :-)))
tak uz len ratam dni.. a presne o tyzden uz budem doma achkat od bolesti :-))

Livaa uz som ti konecne poslala mailik s mojimi PRED .. tak cakam na tie udaje nech sa pred operackou este stihnem pokochat co ma caka ;-)

margaret

jej pegy, aj ja som uz k nej mala ist a tiez sa chystam niekedy buduci tyzden, so mnou nechces dat stretko ? :))))

miu miu

Pegy ty si si nechala poradit od jezovitovej, co sa tyka velkosti a takpodobne alebo si si vybrala a rozhodla sa sama? dava pri konzult. aj tu podprdu kde si to mozes odskusat?

miu miu

sweetlemon, posielala som foto livee ale neviem ci som to spravila spravne, nic sa nedeje. chcem si uz kuknut fotecky inych babuliek po op. ako sa to ma?

miu miu

pegy jej aj ty pojdes? to je super. Ty si spokojna? spravila ti pekne prsia? vsetko prebehlo hladko? kolko si po?