Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

Pegy a videla si od nej nejake fotky podobnych typov dievcat aby si vedela ako to bude asi vypadat? Lebo som z tych ml uplne vedla. na kazdom to vypada inak a neviem co by bolo vhodne na mne.

Pegy

Hops ten priebeh čo popisuješ je normálny,divné to bude tak do 2 mesiacov kým sa s tým úplne zžiješ,treba byť trpezlivý.

Pegy

margaret jasne mohli by sme sa tam stretnúť ,len ešte musím zistiť kedy može moja polovička ,lebo sa mi nechce trepať vlakom.Dám vedieť.

Pegy

Miu miu ja budem mať rok po op.Som spokojná.Nechala som si od nej poradiť .Odporučila mi 450ml,ja som si na ukecávanie manžela dala 500ml nízky profil ale dnes by som brala asi vyžší.podprdu mi nedávala skúšať,všetko prebehlo úplne perfektne,bez komplikácií.

hops

pokračujem
asi to ťažisko prs sa presunie dole, ale to je tak 5min a je to OK, ale už od včera môžem urobiť hlboký nádych, lebo doteraz pri rozťahovaní hrudného koša to nebolo nic moc.
Prvé dni sa mizdalo že sa to lieči rýchlejšie a teraz sú tie zlepšenia minimálne.
kočky ktoré ste po aké máte skúsenosti?
ten priebeh je OK?

hops

som 11 dni po a neviem či nechcem veľa, lebo fungujem normálne (nezaťažujem prsné svalstvo teda zaťažejem ninimálne), ale stále to je také divné asi to bude tou podprdou. Cez deň je to celkom OK ale áno keď vstávam tak to je nepríjemné keď

zuzka24

hops,no ahoj,mam sa super-urcite to tak mozem povedat.pomerne rychlo som si na ne zvykla,vobec nemam pocit,ze nie su celkom moje:))ty sa mas ako?dufam,ze nemas nijake tazkosti,ze to vsetko ide ok,tak ako ma.drz sa:))