Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

no tak dajte vediet kedy pojdete a skusim sa tomu prisposobit ak sa bude dat. ja asi najviac zatial uvazujem nad 300ml a stredny profil. Ale neviem ci som na to neni velmi chuda. no hadam sa z toho vysomarim ked budem vidiet tu fotecky v galerke. ak mi pride heslo. no uvidime.

Pegy

Už som sa dočítala,že nie tak ked tam pojdeš a dáš si hned termín ,tak ti to napíše všetko na papier a to len dáš obvodmému,je to otázka asi 2 dní

miu miu

ekg chapem a tusim aj sono prnikov nie? na konzult. som nebola chystam sa bud tyzden alebo na ten dalsi. podla toho ako mi to vyjde v praci.

Pegy

miu miu jasne ukáže ti foto kočiek s podobnou postavou ako ty a aj prsia podla ml kolko ti doporučí ona ,ale rozhodnutie je na tebe,možeš isť aj na vačšiu velkosť.