Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

ahojte babenky,ja som bola off 2 dni,uzivam si volne dni bez pc :) ale uz ste mi chybali.
miu miu
no o hrckach som sa nedozvedela skoro nic, akurat na omlazeni.cz mi baby pisali,ze by to malo byt v pohode, no nie je vylucene,ze kvoli nim nebudem musiet ist na histologiu. sice radiologicka opisala tie hrcky v skratke ako "na pohlad tukove",dobre ohranicene,takze teoreticky by vadit nemali,ale tak uvidime,co mi povie doktor.
no inak konecne som vyliecena po chorobe,teploty presli,uz mi je super, rano som dobrala antibiotika,tak uvidime,ako to bude vyzerat v krvi v pondelok. drzte mi palceky,aby som "presla" :)

veiva

pegy,
pred opkou si u nej bola iba na tej prvej konzultacii alebo ste sa este predtym stretli? tie predoperacne vysetrenia si priniesla az pred operaciou?

veiva

pegy,
nevies nahodou, ci u svojho lekara treba platit za predoperacne vysetrenie, ked je to takto na vlastne poziadanie?

veiva

miu miu,
velkost mi doporucila ona. ja to es80/325cc. neviem presne co to vsetko znamena ale ukazala mi tu vypln a povedala, ze budem mat velke dvojky. teraz trosku rozmyslam, ci nebudu moc male.

hops

KlaudiaKE
to isté čo má zuzka24 mám vložené aj ja. 355ml p má 12,1mm a v=4,4mm... zatiaľ som celá polepená, ale zajtra nafotím a pošlem.

margaret

pegy, priznaj sa, nie si ty zdravotnik? :)))

ad rande v estheticu, kedykolvek, okrem piatka, vsedy idem do medifery, inak vas rada uvidim :)

KlaudiaKE

Livaa dik ;-)

Baby je velky rozdiel medzi strednym a vysokym profilom ?? prave kukam fotky bab a ten vysoky profil sa mi paci viac :-) tak nejako idu k sebe tie prsia. nie do seba :-) a ja sa presne toho bojim a mam uz objednany stredny profil.. tak teraz neviem ci je to tym, alebo nie :-( nepovedal vam nejaky lekar kolko to je CM do vysky, cize priestoru :-) ?? cca ?

Zuzka24 mas ich super ;-) a vlastne mam mat podobne 350ml stredny profil.. kolko mas ty obvod hrudnika a vahu ?? nech si to nejako predstavim :-))

no idem listovat dalej :-) v galerke