Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

sweetlemon, urcite na teba budem mysliet. Ani ja by som nechcela aby sa mi to oddalovalo. to je este hosie, ved ked uz som na nieco nachystana a pripravena a tesim sa tak ma vzdy sklame nejake prekladanie.
ozaj neviemci si to tu uz spominala ale ake impl. si si dohodla? aku velkost ti maju vlozit? ja sa stale neviem rozhodnut, ale asi vyhravaju 300ml okruhle alebo anatom? no neviem este co mi odporuci doktorka.

sweetlemon

miu miu
no teda pekne si to maskovala :) mne uz ani to neslo,naposledy ako som trosku schudla,tak asi len v prsach a naozaj mi vsetky odstavaju. ale uz ma to nedepkuje, za par dni to bude minulost :)
zajtra na mna prosim mysli,idem na tu krv a volala som s tou internistkou a ona, ze ved ked to bude zle,tak prelozime. no tak v prvom rade chcem,aby boli vysledky dobre. ak nebudu,tak jasne,ze sa to prelozi,ale radsej by som bola zdrava a mala to uz za sebou. jeeej, nech mi to vyjde!!

miu miu

sweetlemon to robia tie vypchavky v nej. za tie roky som sa naucila aby to vypadalo aspon v trickach s vystihom dobre. ale podprdu dam dole a zistim krutu realitu. xi

sweetlemon

miu miu
dobre,dobre,ked budes mat termin,tak mozes odpocitavat dni ako ja, ja to mam za 5 momentalne a zajtra idem konecne na tu krv zase,tak snad bude ok :) no a baby na omlazeni.cz este pisali,ze to sono sa robi preto,aby sa pripadne zistene cysty vybrali. no ved mne je v podstate jedno, ci mi ich vyberu alebo co. zevraj sa mi budu take male robit stale :( jej, a vsimla som si,ze si prispela do nasho rodinneho albumu :))) pocuvaj, ta fotka v tej podprde vyzera akoby si uz bola po op...teda aspon oproti mne :))

miu miu

sweetlemon som rada ze ta tu vidim, tie hrcky urcite nic nie su, mam kamosku krota si ide dat robit prsia tiez tak ako ja, len asi o nieco neskor, ona uz vie davno ze ma hrcku, doktorka jej na to povedala ze to nic nie je len podla toho prisposobila rez a impl. takze ty budes podobny pripad. neboj. Dr. som nevolala ved su dni volna tak predpokladam ze aj oni maju volno. bud. tyzden sa posnazim. slubujem a uz si dohodnem aj termin, nech mi ho nevyfuknu. xi

Pegy

margaret no ja som chcela práve ísť v piatok aby si drahý predlžil víkend a aj koly krpcovi a školke-ten teraz ide prvý krát.

Pegy

veiva mne spravila moja dr.predoperačné vrámci preventívky tak som to mala zadara.Na konzultácií som bola iba raz a výsledky vyšetrení prinesieš v den operácie.

Petra2

Pegy
teraz budem 9 mesiacov po OP, tak urobím nové foto a pošlem ich Livee na Rajce. Nosím teraz 85D, ale niektoré len 85C a brala by som radšej plné 85D, alebo 85E. Ak mám priliehavé tričko je to fajn, ale keď si dám čokoľvek voľnejšie a úplne sa to stratí, aspoň mne to tak pripadá. Myslím že 100 - 150 navyše by pri mojom širokom hrudníku bolo tak akurát. Pa Petra

sweetlemon

KlaudiaKE
no teda,tak to ma este predbehnes :) ty uz to budes mat za sebou a ja budem stresovat este v robotke,no sa potom mozme spolu povzbudzovat,budem mat vela casu po op,tak popiseme :))