Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

no a k tej bolesti...joj, bodaj by si mala pravdu a ta bolest nie je az taka bolest :) ok, potom budem podporovat a radit,slubujem :))

sweetlemon

miu miu
ty teda vies potesit,normalne sa musim usmievat,dakujem :) tak ok,dam na tvoje slova a pojdem tam s tym,ze to bude ok.naozaj som asi uverila tvojim slovam a teraz mam lepsi pocit a zase verim,ze by to mohlo vyjst :) supis :)
no inak neviem, ci si to tu pisala,ale smiem sa spytat,ci mam uz deticky alebo si este len take mlada ako ja? lebo vacsina bab tu tusim je uz po kojeni...

miu miu

sweetlemon, som presvedcena ze to vyjde a nebudes mat zle vysledky. naozaj tomu verim. Potom sa uz ty budes mne pysit novymi prsickami a ja budem slintat ze kedy ja uz pridem na radu. Potom mi budes davat rady a povzbudzovat ma ze to nic neni a vobec to tak neboli ako tu niektore pisali. Uz sa tesim kedy ich budes s hrdostou ukazovat v galerke. xi

sweetlemon

miu miu
dakujem zlatinko,snad to vyjde :)no bolo by to hrozne a najhorsie na tom asi to,ze zase robit predoperacne :( to nechceeem...myslim,ze som to uz pisala,ale neva, trska mi odporucit 280,ale ze pri op sa priamo rozhodne,kolko mi tam da,podla toho, ako to bude vyzerat. no mozno ho skusim ukecat na 300,vacsina bab tu pise,ze by zvladli aj vacsie a neviem si na sebe tych 280 predstavit. Ked som si skusala naplnit sacok vodou alebo ryzou (ako sa to tu odporucalo),tak to bolo akurat,lenze pod tym svalom sa to rozlozi a bude to ovela menej.no a chcem anatomy,aj ked ani tym som si neni ista, no uz to radsej neriesim.tak teda,pred op mu chcem povedat,ze ked budu 300 pekne,tak nech radsej da vacsie...aby som potom nepistala,ze aj vacsie mohol dat :) je tazke povedat, co chcem predtym, ako to mam na hrudi. hm...

miu miu

prsnik, este ma nieco napadlo, ked si das www.joj.sk a v archive zo dna 07.04. a 14.04. je v crepinach s hviezdickou operacia prs. Tej Lucke tam davali 270 ml. anatom. menthor. Je to velmi podobna velkost ako budes mat ty. trolilinku mensia. tak si to skus predstavit na tebe a mozno ti to pomoze.

miu miu

veiva ja som na tom podobne ako ty a ja osobne si myslim ze mne budu stacit 300ml. maximalne stredny profil. Je to zatial len moja predstava lebo konzultacia ma zatial len caka. Mam 165cm a 48kg. Ja chcem op niekedy koncom oktobra alebo zaciatkom novembra tak na konzultaciu pojdem asi o tyzden. potom poviem ake odporucanie som dostala ja. Neviem aku velkost si na sebe vies predtavit ty. Ale ja nechcem moc vypadat ako sexbomba. Chcem aby to k mojej postave pasovalo.

miu miu

prsnik, najprv musis poslat Livee foto pred operaciou, ked si kliknes na jej nick objavi sa ti jej mail. tam jej posles fotky a ona ti da pristup do galerky. aj ja som to tak vcera spravila a uz mam pristup, tak sa poponahlaj aby si si stihla pozriet galerku. drzim palce.

veiva

miu miu,
mam 168 cm a som dost chuda, nieco cez 50 kg a prsia takmer ziadne :)
napis mi potom aku velkost tebe doporucili

prsnik

Zdravím babenky.Nebola som tu dva dni,ale môžem povedať ,že už mám riadny strach.Zajtra idem do nemocnice na príjem a 2.9. idem na op.Rada by som keby ste mi dovolily pozrieť do vašej galerie lebo dostanem mentory anatomické 290ml,ale nemám ani páru o tom aká je to veľkosť a ani aký majú tvar.Moja doktorka povedala aby som to nechala na ňu ale ja mám strach aby neboli veľké alebo malé.Budem rada keď mi niekto pošle svoje fotky a teda neviem mám dať svoj email?

miu miu

veiva a ake mas miery? asi to zalezi aj od obvodu a stavby tvojich doterajsich prs. Myslim ze 325 cc nie je malo. aj podla tvojej vysky. No a samozrejme ide aj o tvoju predstavu.