Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

mne pohlad na operaciu nerobi problem, jasne ze ked si clovek realne uvedomi ze to budu robit s nim tak je to o inom ale ked to nevnimam tak to nevadi. len po prebudeni to budem asi zle vnimat. bolesti a to vsetko. A bojim sa asi tej prvej noci ked budem este na klinike a nie doma. Myslim ze clovek to vo svojom asi lepsie znasa. uz si moze robit co chce. Ked sa neda spat tak budem kukat telku do rana alebo sa prechadzat a v nemocnici to nejde. Uz ked budem doma bude dobre. Ved mi potom poviete jo? budem vas citat a vezmem si vsetky rady k srdcu.

KlaudiaKE

MIU ja som to vtedy videla, ale teraz som si to pozrela zase.. juuuuj jak mi zadok stahovalo :-(( este ze clovek pri tom spi a nevie co s nim robia :-)))) fuj ked si predstavim ze toto bude so mnou o 4 dni :-( musim rychlo ist pozriet nejaky film nech na toto nemyslim :-))) aj ked uz zyvam stale v kratsích a intenzivnejsich intervaloch, takze asi pojdem zalahnut..

sweetlemon .. jasne popiseme ;-) ja ked sa tu ozvem po, ty uz budes lezat tiez :-)) tak si mozme potom popisat priebeh bolesti, opuchov a krajsieho kuk do zrkadla :-)))

sweetlemon

ano,ja som tiez hladala doktora podla referencii.aj ja som mala odporucanie na ineho,sice bol na nete spominany,no nie tak ako trska. a este k tomu to bol starsi doktor.neviem, ti mladsi sa mi zdaju sikovnejsi,ale to je asi len moj pohlad :) no na tych predoperacnych som bola cez trsku,nechcela som cez obvodneho. a najprv mi robili ekg,a celkova prehliadka(brucho,stitna zlaza,hrdlo,...),potom anamneza(otazky-choroby,ktorymi som presla ja alebo najblizsia rodina,ci fajcim a tak).potom som bola na sone a zajtra idem na krv a moc. a to je vsetko.potom tie vysledky odnesiem anesteziologicke a ta da suhlas k operacii. no a potom pojdeme na to :) ja som dokonca citala,ze niekde vyzaduju aj rtg hrudnika,no to neviem, na co je

miu miu

nie, ona planuje po znamosti nejaku inu doktorku. je v BA ale ja si na nu neviem zistit ziadne recenzie a ani tu na fore mi na nu nijaka baba neodpisala ked som sa pytala. tak proste neverim nikomu o kom nic neviem. Moze vyt vyborna ale ja musim poznat referencie od druhych. to je zaklad.
ozaj a co ti robili na tych predoperacnych vysetreniach? to si bola u obvodneho alebo inde?

sweetlemon

miu miu
myslim,ze nikto z nas nedospeje uplne a sem tam nam hrabne v hlave :)) to je v pohode.ja som na skolu isla neskor,lebo som vymyslala a potom som bola vonku. ale ved mam cas :)

sweetlemon

hej,tie hrcky su podla mna v pohode,ja si ich necitim,ani neviem nahmatat a ona aj ked mi jednu z nich nahmatala,tak som necitila ziadnu bolest,ked mi ju mackala. tie 2 dalsie boli aj na sone tak strasne slabo vidiet,ze podla mna to ani hrcky nie su. tak ale asi tam musela dat vsetky podozrive objekty. no len neviem, ci neni problem, ze to nemam jednoznacne na papieri,ze su tukove. ci naozaj nebudem musiet ist na tu histologiu alebo co to je :( inak mne pred 4 rokmi vybrali taku velku 2cm v priemere z prsa,tak uz jednu jazvu mam,tak to bude to iste,len malinke. tak dufam, ze dopadnem ako kamoska :) a kamoska ide tam,kam aj ty?

sweetlemon

jej,tak to sme skoro rovnake,ja mam 24,deti ziadne,sice u mna ani svadba nehrozi. mam sice priatela 4 roky,ale najprv musim dokoncit skolu a dospiet,az potom budem rozmyslat nad zavazkami :) no a kedze je ta vasa svadba este taka celkom cerstva,tak teda gratulujem!!! :))

miu miu

pisem o tych hrckach aj preto s takou istotou lebo od tej kamosky, ktora tiez planuje podstupit zvacsenie s implantatmi nema problem s tou jej hrckou. je len tukova a nemusi sa ani vyberat. tak preto si myslim ze ty mas daco podobne. vies si ich aj nahmatat alebo to videli len na sone?

miu miu

mlada. Mam 25, deti ziadne, akurat som od maja vydata. a deti asi planovat budem o rok ked sa prsia zahoja. no alebo tak nejak.