Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

miu miu
no este stale mi neprisiel mail s vysledkami, som taka nervna uz,ze sa zblaznim asi, uz som aj pisala mail internistke, nech mi to rychlo posle :)) a nech to tak je, ako si mi napisala, v sobotu potom akonahle budem schopna, tak budem lezkat s compom a pekne vsetko opisem, neboj :) nebudem mat co robit moc,moj drahy urcite so mnou nebude lezat a radsej pojde za kamosmi (on je taky hrozne "obetavy"),takze budem pismenkovat :)

sweetlemon

miu miu
no este stale mi neprisiel mail s vysledkami, som taka nervna uz,ze sa zblaznim asi, uz som aj pisala mail internistke, nech mi to rychlo posle :)) a nech to tak je, ako si mi napisala, v sobotu potom akonahle budem schopna, tak budem lezkat s compom a pekne vsetko opisem, neboj :) nebudem mat co robit moc,moj drahy urcite so mnou nebude lezat a radsej pojde za kamosmi (on je taky hrozne "obetavy"),takze budem pismenkovat :)

sweetlemon

Misellka
tiez by som pri tej postave isla do vacsich, ja mam o 15 cm menej a chcela by som 300,ak sa podari to tam natlacit :) takze 400 v pohode myslim, zalezi na tom, ake mas svoje prsia...

miu miu

sweetlemon, urcite ides, ja ti verim. V piatok ti budem uz zavidiet ze mas po a ze vsetko dobre dopadlo. a mna to len caka. a este sa teda nacakam. V sobotu budem cakat prilepena na compe aby si mi napisala co a ako prebiehalo. jo? Slubuj ze mi vsetko podrobne napises....

Laura S

ikuska

implantaty sa postupne opotŕebuvaju, cim vacsie su, tym skor. Vymienaju sa po 10 - 20 rokoch, je to individualne, ale nie je to nutnost, pokial je vsetko v poriadku.

Ninaa

Miselka, chcem sa opytat, ci uz
dr. Červeň operuje a kedy má konzultačné hodiny? Ponúkol ti aj iné značky ako Eurosilikón? Povedal ti na prvej konzultácii akú veľkot navrhuje?Ako dlho si čakala na termín. Vopred ďakujem za odpoveď.

sweetlemon

KlaudiaKE
no ako som pisala,dufam, ze ma pustia na tu op,lebo ma porazi. Aby sme si teda mohli popisat a utesovat potom :) no, fakt, ty uz budes tuto diskutovat a ja budem lezat v nemocnici. Tak sa tesim na sobotku,ked u budem doma. Boooze,to bude nuda tych par prvych dni, co budem robit??? To precitam vsetky knihy, co mam doma :)

sweetlemon

miu miu
tak posledne vysetrenia mam za sebou.No vysledky uz su u internistky,zajtra ich budem mat aj ja na maily,tak duuuuuuufam, ze budem ok. Internistka mi stale dnes hovorila,ze ved ked budu zle vysledky,tak sa to presunie. No,jej to je jedno,ale mne sa uz cakat nechce :( tak zajtra dam vediet, ci idem na to :) bojim bojim