Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

sweetlemon, tak uz to je za par. vymenila by som sa s tebou hned. Ozaj a ako si to vymyslela s marodkou? Pojdes po op k obvodakovi a das sa vypisat?
Preco si ma klaudia odlakovat nechty? Aj to je potrebne ci co? to som este nepocula. xi

sweetlemon

KlaudiaKE
dakujem pekne, tiez sa moc vytesujem,ze to mam ok :)) ano, odpolnoci sa nemoze pit ani jest, s tym jedlom sa to da vydrzat,ale ked sa nenapijem,tak asi vyschnem :) esteze idem rano,som si mohla vybrat aj termin, zlaty trska :) jej a ty to mas zajtra, ja pozajtra, fu, nejak sa nam to blizi :) a neviem ani, ci som nervozna, skor sa tak moc tesim,ze som z toho mimo,ale nebojim sa, podla mna nemam coho a aj tak by mi to nepomohlo :) no a dnes este pracujes alebo si si zobrala volno? Ja este zajtra robim a musim utekat aj do skoly, zapisat si znamky z minuleho roka, nejak sa nestihalo :) aspon nebudem mysliet moc na opku,ked budem mat co robit. Teda, tak myslim na teba a drzim ti vsetko, co sa len da, aby to bolo pohodove spinkanie a prebudzanie, potom hned ako budes moct, budeme cakat komentare...a nezabudni si odlakovat nechty :)))

atram

klaudi, tak to bude mat manzel doma dobru sexicu, to aby ta zacal zamykat :)))) Som zvedava na tvoje skusenosti s lipo, potom daj isto vediet

KlaudiaKE

:-) no nemam ho nejake strasne velke.. ale zostalo mi od porodu s ked ho uvolnim tak ako taky 5mes tehotenstva to vyzera zase :-)))))
ja ked som chudla vzdy som vsetko zhodila, zadok, stehna. ale brucho som nikdy nevedela. vzdy mi ostalo takze to tak chccem ako pises doladit :-) aby som mala konecne ho trochu plochejsie nez ho mam teraz.. takze cici vydujem, brucho scahnem :-))) a mozem muzovi robit striptiz jak profesional gogo tanecnica :-))))))))))))))

margaret

jeeeeeeeej, baby, dobru temu ste zacali :)
mne strasne vrta lipo stehien v hlave

ak viete viac, povedzte prosiiiiiiiiim :)))

atram

klaudi a ake mas brucho? potrebujes len trochu doladit, ci o volaco vacsie? ta zlava je super, ze by som si aj ja popridavala este nejake zakroky k cici, nech to je so zlavou? :)))) booooooze, na mne by sa mohli plasticky chirurgovia riadne vyblaznit :))))

miu miu

toto som teda nepocula. mam kamosky ktore boli na zadok, boky aj brucho a ani jedna taketo neco nespomenula. Iba ta co ma odsaty zadok vravela ze pribera teraz do brucha. ale hrcky nikto nespominal.

KlaudiaKE

ATRAM :-))) no mam to za par.. hodin :-))) pomaly ...
sak muz mi vravi ze sa musim nalogat vody hlavne nech nemam smad. ale sak to vycuram tak asi to bude na prd :-))

Lipo bude ta tumensacna.. ale kezde koli kozam budem v narkoze tak mi to urobia popri tom.. tu to stoji tusim okolo 18 tis.., ale kedze mi to budu robit popri hlavnej operacii prs. tak mito dali za polovicu.. :-) co ma tesi a zabijem 2muchy jednou ranou.. akurat sa bojim ze zdochnem od bolesti., preto som sa pytala na tie lieky :-))

atram

to by som tiež rada vedela zo skusenosti ako je to s tym priberanim po lipo, je mi jasne, že na odsatom mieste sa už tuk nevytvori, kedze sa odsavaju tukove bunky, no ale nepredpokladam, ze sa im z jedneho miesta podari odsat uplne vsetky, co spravi brucho pri pribrati? nenarobia sa potom nejake hrcky kde sa tuk odsal a kde nie?