Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

prsnik neboj vsetko sa upravi. tazko takto hodnotit, popripade posli potom fotecky Livee aby sme mohli zhodnotit. Urcite odpuchnu a aj padnu. Je to vsetko cerstve tak to preto asi nevypada moc vabne. No predpokladam ze velkost ti skusali tak ze ti najprv vlozili mensie a potom vacsie a usudili ze to bude lepsie vypadat k tvojej postave. Oni ked operovali ta nevideli taku opuchnutu ako sa vidis teraz ty. a teraz ti je uz lepsie? okrem toho vstavania, to opisuju vsetky ze je to najhorsie. Ale urcite sa tesis ze je uz po a ze uz mam nove prsicka. Neboj o tie dva tyzdne ti pridu ako najkrajsie na svete.

prsnik

Laura ty máš s tým bohaté skúsenosti zmenšia sa mi prsia alebo nie ?Niekde som predtým čítala,že až o tretinu.

prsnik

Babenky chcete to naozaj vedieť hlavne tie čo sú pred op?Tak v pondelok som sa už nebála chcela som to mať za sebou a ráno si nepamätám nič lebo už keď mi dali náladovku tak som zaspala a zobudila som sa na izbe po dvoch hodinách.No keď mám povadať pravdu nebolo mi najlepšie najviac má boleli ruky a sternum/hrudná kosť/.Ale to ešte nie je všetko druhý šok som zažila keď ma sestry postavili .To som šla do kolien .Gravitácia je gravitácia.Ale tieto pocity sú asi individuálne.Nechcem si včerajšok ani pripomínať.Vstať z postele to dá riadne zabrať.Postupne sa to zlepšovalo z hodiny na hodinu.Spala som super ale dali mi niečo naspanie aj proti bolesti.Dnes je to už fajn,najväčší problém mi robí meniť polohy z ľahu do sedu.Prsia sa mi veľmi nepáčia neviem dúfam že sa zmenšia alebo odpuchnú lebo mám naozaj pocit ako keby som tlačila veľké balvany.Ale ináč celkom fajn .Mám dva týždne voľna tak sa dúfam zotavím.Ešte mi napíšte ktorá ste po či sa tie prsia naozaj zmenšia.Ešte perlička na záver.Mala som dohodnuté iné inplantáty nizkoprofilové ,ale pani doktorka mi povadala,že sa všetci na sále zhodli,že tie sú lepšie.Teda neviem ako to skúšali?Ale rozhodli to za mňa.

atram

Ahojte babule, v prvom rade gratutujem prsniku k vydarenej opke, super, ze to mas uz za sebou, popis ako bolo ako si spokojna.

Ja som dnes bola na konzultacke u Gubu a celkom sa mi to pozdavalo, stravila som tam hadam 45min, vsetko povysvetloval, len horsie to je s terminom, vsetko ma nabite az zaciatok decembra bol volnejsi :( Navrhol mi 300 max 325ml anatom, alebo čiastočne tvarovatelny /no teraz neviem ci anatom ci okruhly/ + modelacia dvorcov, ale teda tu som ziadala ja, on s nou nevyrukoval. Este idem v pondelok k Fabrymu a uvidim ako to ten vidi.

miu miu

prsnik, inak velmi velmi gratulujem ze uz si po. mna to este len caka. teda ide uz len o to nech sa to u teba pekne hoji.... to je dolezite, tak sa setri a oddychuj. Bola by som naozaj rada keby mi napises ako to znasas. Ja proste potrebujem vediet vsetko aby som sa mohla pripravit. Mozno aj inym bambulkam to pomoze. dakujem

miu miu

prsnik ahoj, no ja ta predsa poprosim, ak by sa ti dalo aby si mi vsetko detailne popisala a ako co prebiehala, ako to zvladas, ci uzivas daco proti bolesti, ci ta to velmi boli, kto ta operoval a ako si zatial spokojna. prosiiiiiim.

sweetlemon

KlaudiaKE
no co, uz si zbalena? jej,ako sa nam to blizi :) ale cim dalej,tym som menej nervoznejsia, divne,ale vobec sa nebojim,len uz chcem mat potom. co ty? dnes asi moc nenaspis, co?

sweetlemon

prsnik
no teda, ty si to nejak rychlo zvladla :) gratulujem k novym cecikom, urcite klesnu a budu krasne,tak si ich uzivaj :) a ako bolest u teba? musis brat tabletky? anestezia v pohode? ja idem pozajtra,tak som mooooc zvedava...

prsnik

Čau babenky tak už som doma z nemocnice pozerám,že za ten čas čo som tu nebola ste si riadne pokecali.Nebudem hovoriť o op lebo veľa z vás to čaká,ale určite je to individuálne.Dostala som mentory 300ml.anatomické zdajú sa mi teraz ako stany,ale vraj to klesne.Chcem poprosiť ženy ,ktoré su po aby mi napísali adalší liečebný postup.Kedy sa sprchovať a podobne.Doktorka mi to hovorila ,ale súčastne mi vyberala dreny tak som sa sústredila skôr na tú bolesť ako na jej pokyny.Neviem,ktorá ste písala o fajčení a o antikoncepcii,prvé čo sa ťa doktor bude pýtať či užívaš antikoncepciu a či fajčíš.