Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

Lialia
no jasne,ze sa tesim,som uz uplne hotova z toho. Cim dalej,tym mi idu pomalsie tie hodiny a minuty :) snad budu bolesti zvladatelne v pohode a este raz dakujem za podporu, jasnacka,ze fotky dodam, urobim cely fotoalbum :)))
inak s tym fajceniim...ty fajcis? si prestala predtym? alebo si len nefajcila po opke?

Lialia

Lemon, som rada, ze si v poriadku, kocka. Vidim, ze sa uz moc tesis, tak ti drzim palcek. Prve dni asi bude KO, ale potom si precitam, ako sa uz pekne prsatis. Tesim sa na fotky a este raz zelam vela stastia :)

Lialia

Miu Miu, podla mojho nazoru brat antiku a ist do anestezy spokojne nie je prave najstastnejsie riesenie. Porad sa o tom z obvodakom. Ked poctivo Dr k tomu pristupuje, osobne si to viac vazim a rozhodne by som to dodrzala, nie je to nahoda, ze antika nie je povolena. Detto plati o fajceni.

Lialia

Atram, drzim ti palec. Urcite si sa rozhodla spravne. Guba i fabry maju dostatok skusenosti na modelku. Kocky si dost chvalia i Cervena, ale je to dost od ruky pre nas z Ba..

Sweetlemon, drzim palceky. Ozvi sa potom.

Pekny vecer

sweetlemon

miu miu
ale ano,ja viem, ze to je len dobre a som si ista,ze som naozaj zdrava.no ale som si teda uzila,dnes som v robote uz tak strasne nevladala mysliet na robotu kvoli tomu,ze som myslela,ze sa rozplacem. lenze pri mne sedel sef,tak som to musela potlacit :)) trska mi slubil, ze pojdem prva na radu rano,takze o 8 by ma mal uz rezat. no a na obed uz budem urcite pri zmysloch,tak sa aj unudim do dalsieho dna :) musim zobrat nieco na citanie pre istotu, keby som nahodou vladala :)) ale dufam, ze ten prvy den prespim cely, nemam rada nemocnice, bleeee. joj,ale najviac mi bude chybat,ze nebudem tu na zdravie :))))

atram

miu miu - no ja som jezovitovu zavrhla z toho dovodu, ze na forach som o nej citala, ze to berie dost z rychlika, celu konzultacku len okrajovo preleti, v podstate sa tam ani vela nedozvies /a to si pyta 600,-/ vsetkym automaticky navrhuje gulate 350-400ml, ze to proste vobec neberie subjektivne a to ma odradilo. Ja potrebujem aj modelaciu, cize to neni len rozparat vlozit a zasit, cize ten individualny pristup potrebujem ako sol a od dr sa aj nieco dozvediet, u mna by to bolo asi vyhodenych 6 stovak do luftu :( A potom uz len od nej dovi-dopo zavolajte si na urcenie terminu. Tiez som o nej citala kladne recenzie, co sa tyka prace, aj ze robila opravy po cudzich opkach, no tie nove info u mna zavazili, ale hovorim len kvoli tomu ze musim aj na modelaciu. Taktiez mam asi opacny nazor na lekarov ako ty, lebo skor si myslim, ze na tuto pracu su akosi predurceny muzi, a tak si myslim, ze v tom maju lepsi cit. Nuz budem sa spoliehat, ze Fabry alebo Guba budu v mojom pripade spravna volba.
Drzim palce aby ti Jezovitova vysla, potom napis ako konzultacka prebiehala, ja idem zajtra na prvu a mam z toho vlasy dupkom a srdce až v hrdle. Sa tam vyzlečena prepadnem od hanby :(

miu miu

sweetlemon, super som rada ze ti to uz konecne vyjde, aj napriek stresom a behaciek po doktoroch, ale aspon si budes ista na sto percent. to je len dobre. joj tak budem na teba mysliet a cakat kedy sa len ozves... a o kolkej ides pod noz?

miu miu

pegy a margaret. ja urcite v piatok nemozem. v praci mame dolezite stretnutie a neucast sa neodpusta. cize stetko so mnou u dr. nehrozi. skoda