miu miu - no ja som jezovitovu zavrhla z toho dovodu, ze na forach som o nej citala, ze to berie dost z rychlika, celu konzultacku len okrajovo preleti, v podstate sa tam ani vela nedozvies /a to si pyta 600,-/ vsetkym automaticky navrhuje gulate 350-400ml, ze to proste vobec neberie subjektivne a to ma odradilo. Ja potrebujem aj modelaciu, cize to neni len rozparat vlozit a zasit, cize ten individualny pristup potrebujem ako sol a od dr sa aj nieco dozvediet, u mna by to bolo asi vyhodenych 6 stovak do luftu :( A potom uz len od nej dovi-dopo zavolajte si na urcenie terminu. Tiez som o nej citala kladne recenzie, co sa tyka prace, aj ze robila opravy po cudzich opkach, no tie nove info u mna zavazili, ale hovorim len kvoli tomu ze musim aj na modelaciu. Taktiez mam asi opacny nazor na lekarov ako ty, lebo skor si myslim, ze na tuto pracu su akosi predurceny muzi, a tak si myslim, ze v tom maju lepsi cit. Nuz budem sa spoliehat, ze Fabry alebo Guba budu v mojom pripade spravna volba.
Drzim palce aby ti Jezovitova vysla, potom napis ako konzultacka prebiehala, ja idem zajtra na prvu a mam z toho vlasy dupkom a srdce až v hrdle. Sa tam vyzlečena prepadnem od hanby :(