Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

miu miu

ja este stale zijem:o) Naposledy som bola v narkoze pred mesiacom na urologii a tiez som nezomrela. Ja si myslim, ze co sa ma stat, to sa stane a mozes robit cokolvek, osudu neujdes :o)
Naozaj si nemyslim, ze by sa ti malo nieco stat. Mne lekari povedali, ze riziko je u zlozitych operacii, ked si v narkoze velmi dlho. Vraj estetickych operacii sa to netyka, lebo tie trvaju pomerne kratko.
Moj nazor je, ze antikonccepcia nevadi.

Laura S

sweetlemon

gelove nechty lekari nemaju velmi radi, ale pokial su piesvitne a vidiet pod nimi na nechtove lozko, tak je to o.k. Ja som s nimi nemala problem

Laura S

miu miu

ja som posledne 3 narkozy zvladla aj s antikoncepcnymi tabletkami. Ja by som ich nevysadila. Vsak nejde o ziaden zlozity a dlhy zakrok. To je moj nazor a ani doktori s tym nemali problem:o)

atram

Mna sa pred cisarskym pytali, kedy som naposledy jedla, a bolo to malo pred necakanym zakrokom, tak nemohli dat celkovu anestezu /nastastie/, ono od toho jedla sa clovek moze zadusit zvratkami, len teda neviem kedy je to myslene, ci az po zobudeni, ci hadam este pocas narkozy. Ano ano, tie nechty nezabudnite odlakovat, viem ze niektorym dr vadi aj na nohach, cize pre istotu kopmlet, presne ako laura pisala, pocas op je dolezita ta farba lozka /nemyslim postelneho :))/

sweetlemon

Laura S
ahaaa, jasne, vidis, to mi nenapadlo. Tak len vydrzat do 8, potom ma uz budu vyzivovat, super :) dakujem za info, uz som kludnejsia

sweetlemon

miu miu
no ved aj na teba rpide rad zachvilocku, ani sa nenazdas, mne to tiez tak utieklo...a s pracou to robim tak, ze v den operacie budem mat lekara a potom si beriem tyzden dovcu. Mohla by som si zobrat PN,ale v najblizsej dobe budem potrebovat korunky, lebo op ma dost financne znicilo :)) takze PN sa mi neoplati. No a s tymi nechtami, dokonca neviem, mozu byt gelove nechty,ja som si ich uz pred mesiacom strtla,takze ma to nejak moc netrapi.

miu miu

Laura S aha uz mi docvaklo, vidiet ze este nemam ziaden zakrok za sebou. xi Ozaj a ty mas aky nazor na vysadenie antikonc. pred operaciou?

Laura S

sweetlemon

neboj, nevyschnes od smädu :o) Daju ti infuziu a potom nebudes citit ani hlad ani smäd. Pit a jest nemozes iba kvoli tomu, aby ti po narkoze nebolo zle

Laura S

miu miu

pri kazdej operacii musis mat odlakovane nechty. Vacsinou akceptuju priesvitny lak, ale niekde ani ten nie. Dovod je ten, ze ak by sa pocas operacie vyskytli nejake komplikacie, podla nechtov mozu lahko zistit, ze sa s tebou nieco deje. napriklad by sa ti nechtove lozko zafarbilo do fialova alebo tak podobne...