Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

miu, u mna bol dovod nefajcenia tiez tehu, vzdy som sa toho bala ako v tehu prestanem a teda nastastie to u mna prislo same, akonahle som otehotnela, prestalo mi zo dna na den chutit, klop klop, a už som sa k tomu nevratila, netvrdim, že sa k tomu nikdy nevratim, to dopredu potvrdit nemozem, ale doteraz mi je z dymu soufl, nastastie

inak, tiež som mala miesta a situácie kedy si to cigu vyžadovalo a tiež kedy mi to vobec nechybalo, nemala som problem cez vikend nefajcit, ked som vedela ze v byte nefajcim a zasa naopak, ked som si v bare dala kavu, tak automatika k tomu ciga

nuz, co by sme nespravili pre krasu, verim, ze to zvladnes lavou zadnou

miu miu

atram ja s fajcenim prestanem asi az ked otehotniem, ale nemozem povedat ze som nejaky tuhy fajcir. je to nejak od 6 do 10 cig denne. a nemam problem nefajcit ked je treba. toho sa nebojim ale tie tabletky si radsej overim aj na trikrat ci mam vysadit, alebo zmenit, alebo netreba...

atram

woooow Klaudi, tak to už maš važne za par. Ja mam za sebou dva cisarske, to jedenie a pitie pred narkozou je bohužial tak, a to ma rezali až o 15,00, som už myslela, že umrem od hladu, ešte ten by som ako tak vedela ustáť, ale bez glgu vody som už bola nepríčetná :( Z tohto hladiska je dobré mať opku čo najskor rano. A tu lipo ti budu vlastne robil v celkovej anesteze ze? Aky typ lipo mas? Je to taka, ktora sa robi aj bez celkovej anestezy ci nie? Vies kolko by vyslo solo lipo?

KlaudiaKE

SWEETLEMON som rada ze ti to vyslo ;-) a vsetko je OK :-)

este nie si nerozna ?? ja ani nie ale kopec ludi vkuse do mna huci ci sa nebojim a vkuse mi to pripomina, a ze ako je mozne ze sa nebojim a ze ma obdivuju podobne blaboly :-)
Ja si to nejak nepripustam. a to idem pozajatra :-) Nejak myslim len na ten vysledok, a ze si splnim prianie od mojich 15rokov v depkach :-) v skusasich kabinkach.. a nemyslim na to ze tomu bude predchadzat aby ten vysledok bol :-)

zajtra idem este na USG vysledky odnesiem do chirmedu kde dostanem instrukcie co si mam doniest a kedy dojst. som citala ze od polnoci uz nesmiem ani jest ani pit.. tak som zvedava co este mi nakazu.. no a asi potom uz pride ta nervozita..a najvacsia v stvrtok rano :-) mna operuju o 12.00 na 11.00 mam dojst..

a myslis ze budes vladat citat ? :-))) ked som pozerala este raz tu reportaz na JOJ , no tusim hned v den po OP budeme dobre KO , takze bez pohnutia jak mrtvolky lezat a kukat do stropu.. kazdy pohyb asi bude utrpenie. nie to este drzat nad sebou ruky s knihou :-))))) NO som fakt zvedava co ma to caka :-)) a zvlast ked mi este budu robit aj lipku brucha, takze okrem prsneho svalstva asi budem mat aj brucho mrtve.. :-(

BABY co ste po. dostali ste aj nejake lieky proti bolesti domov ??

atram

miu - ja som prestala brat anti asi po 5 rokoch uzivania a cyklus sa mi obnovil v pohode, ale teda ja som vysadila nadobro a nastastie aj s fajcenim mam utrum, tak aspon o par starosti menej :)

miu miu

baby urcite sa poradim s lekarom o antike. nenecham to na nahodu, ale kedze som iba na zaciatku celej cesty tak len zvazujem a rozmyslam a vsetko si ukladam v hlave. Myslite ze aj na hodinu anestezie to vadi? No neviem bojim sa ze po osemrocnom uzivani to bude asi problem. Mozno nedostanem kramy aj na dva mesiace. O sex nejde, ved existuje milion sposobou ako si dat bacha. A co mesiac vynecham, kramy nepridu a kedy zacnem znovu brat? to su len take moje otazky ktore riesim, samozrejme ich nemam potvrdene ale v hlave to prebrat musim. opytam sa aj gyndu aj obvodaka a popripade aj inych lekarov.

sweetlemon

Lialia
no jasne,antinu som vysadila 4 mesiace pred,trosku zbytocne tak skoro,ale som nevedela a radsej som ju nebrala. No s fajcenim je to trochu problem.Ja fajcim tak 10-15 za den,no uz 2 tyzdne sa snazim tak,ze za den si dam max. 2-3 cigy,takze som to dost znizila.No dnes jak som bola nervozna,tak som dala asi 6 :) ale po op viem, ze by som nemala,aj kvoli hojeniu jaziev,dufam, ze to nejak prezijem aspon par dni uplne bez potom :) fu,bude to tazke.Ale kedze budem doma a doma sa tvarim, ze nefajcim,tak nebudem mat moc na vyber :) a inak tebe sa to tak dost narychlo zvhrlo nakoniec ta opka? Ako rychlo ta Guba zobral?

atram

Nuz o antikoncepcii si myslim to iste ako Lia, urcite by som osud nepokusala. Operacia je taka ista, ci ju robi trska alebo jezovitova, a to ze ona ako dr ma na to iny nazor, neznamena ze si mimo rizika, ked uz by som to brala takto, tak to kludne moze operovat aj trska a antiku pred nim zapriem, ak teda vedome do rizika idem. Tisickrat sa nemusi nic stat a ten tisiciprvy moze. To by som radsej vydrzala mesiac bez sexu ak by to malo mat nejake negativne nasledky. Miu - to sa ti vazne cyklus kvoli mesiacu vynechania total rozhadze? Inak neviete ako je to s mirenou /tiez je ciastocne hormonalna/, no ale to si neviem predstavit vyberat ju kvoli opke, teda aj kvoli jej cene :(((

Lialia

Sweetlemon, to ti verim, prezivala som to rovnako. :) Bude dobre, uvidis.
Ja som nefajciarka, ale kedze mam skusenosti v rodine a okoli, urcite by som pred operaciou a po operacii nefajcila. Detto antika, uz len kvoli cievam a anesteze..