Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

no takze bola v uplnej anesteze, trvalo to len chvilu, rano sme ju vykopli na klinike, isli sme aj s kamoskou poflakat do polusu a poobede ako nam zavolala sestricka ze ju mozme prist zobrat, sme ju nalozili do auta a sli domov, na moje prekvapenie ju nic nebolelo, bola uple v poho ako keby ani nebola na zakroku. Iba bola bleda po anestezii.

miu miu

atram je spokojna, vobec sa jej tuk na tych miestach neuklada, len ono ma nevyhodu potom to ze tuk si svoje miesto najde a ulozi sa inde. to som pocula od kamosiek ktore su po lipo. kolko ml a aku lipo podstupila to neviem. aky je v tom rozdiel? mozno mmi to docvakne.

atram

miu, dnes som pisala, ze zajtra idem na prvu konzultacku :)
chystam sa gubovi a fabrymu, jeden z nich dvoch bude hadam ten spravny

ty uz si sa ozvala jezovitovej? ja som u nej mala dohodnutu konzultacku, no napisem jej ze to rusim

miu miu

atram ty uz mas po augmentacii? u koho si bola? alebo ak planujes tak ku komu? mozno si to tu uz spominala, ale nezaregistrovala so to asi.

miu miu

atram, musssim to zvladnut, ved ked som sa u odhodlala tak to nesmiem vzdat. nie? ved ako vravis, pre krasu sa musi trpiet, tak aj neresti a pohodlie pojde mimo.