ATRAM... no vahu mam 61kg, a miery. no teraz mam obvod pasa 79cm, obvod spodneho brucha 90, boky 96cm :-)) a hrudnik mam 80cm a cez prsia 87cm.. dnes som si to vsetko pisala.. aby som to vedela porovnat o 3 mesiace :-)) nech to porovnam.. a implose mi idu 350ml okruhle eurosilikon , stredny profil..
SWEET.. no ani sa nebojim. mam uz take zmiesane pocity zvlast po poslednom prispevku :-))) od prsnik, ale ja pevne dufam ze to zvladnem. viem ze najvacsia bolest bude po OP ked sa preberime a prvych 24hod, a potom uz to pojde dufam k lepsiemu. nech ma nadroguju proti bolesti a bude fajn :-)
Zbalena nie som . mam cas rano lebo tam idem az na 11,00 a dnes som bola rano na USG a odniesla som tam vysledky abolo mi povedane ze okrem volnych teplakov a tricka na zapinanie vpredu mi vobec nic netreba.. samozrejme zakladna kozmetika este.. tak nemam ani co balit :-))
Dnes som este bola v praci. takze som na to velmi nemyslela.. musela som rozhodit ulohy na zamestnancov a porobit este zakladne veci kedze minimalne tyzden budem KO mimo prace :-) no a citam tu o nechtoch a akurat dnes som bola robit nove , kua. lebo tie co som mala som mala uz v dezolatnom stave po 3,5 tyzdnoch.. ale su priesvitne len spicka farebna, takze budu vidiet lozko.. a nechty na nohach som akurat vcera lakovala tiez takym bielym striebornym lakom, snad im to vadit nebude :-))
PRSNIK .. gratulujem ze to mas PO.. no vydute to mas asi z opuchu a a z toho ze ti dali vyssi profil. ale neboj, ak tak rozhodli lekari a pod rukami im preslo uz vela pacientok. asi k tvojej stavbe tela je to lepsie.. ako tie nizke. mozno by boli na tebe placate :-)
a uz ked si nieco vytrpela. tak nech to nejako vyzera nie ???
nejak zacinam na to mysliet a uz ide na mna taka triaska a motyle v bruchu,, a to nevravim o tom ze moj muz uz 2.den hnackuje z toho ze sa boji o mna a je z toho za mna mimo :-))) a ja nic .. doteraz :-(