Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

AHOJTE
no samozrejme ze som s malou zaspala.. skor ako ona :-) a ked som tak zaspavala napadla mna strasna vec.. moja naj poloha na spanie je na bruchu !!!!!! kurnik sopa sak to s cicikmi asi tak spat uz ani nebudem :-((( ja ked mam zaspat na chrbte je to pre mna utrpenie.. tak budem si musiet zvyknut :-(

No SWEET poviem ti to co citis dnes je este nic oproti tomu co bude zajtra.. rano ked som oci otvorila.. take bum do mozgu., vsak o par hodin ta rezu !!! a uz to ide, srdce busi.. na zachode som uz bola. a nasr..ata som jak onen. lebo nejaky idiot zase nam vypol komplet teplu vodu a chcela som si dat komplet este sprchu s vlasmi :-(( ma porazi, idem ju zohrievat..

sweetlemon

Jej,ja som sa dnes zobudila a prisiel na mna strasny stres,zajtra o takomto case budem na ceste na kliniku a potom sa to vsetko zomelie. V bruchu sa mi uz deje od nervozity vselico,myslim,ze dnes budem len behat na wecko :)))
KlaudiaKE
drzim este raz palceky,nech vsetko dobre prebehne a dopadne, budem na teba o 11 mysliet :)drz sa

Laura S

prsnik

prsia sa ti urcite zmensia! Mne sa napr. zmensili takmer o polovicu. Po operacii byvaju zmiesane pocity:o) prsia su tvrde, vyzeraju ako dve hory, neprirodzene, mas pocit, ze ta tahaju k zemi, velmi zle sa s nimi spi, ale to je vsetko docasne, netreba sa zlaknut. Asi 4 tyzdne trva, kym su prsia ko tak v poriadku. Oni postupne zmaknu, tym padom sa tvar upravi, budu vyzerat prirodzene, implantat sa usadi a uz vobec nebudes citit, ze si bola na nejakej operacii:o) Opuch robi hrozne vela, ked zmizne, vsetko bude super, uvidis:o)

sweetlemon

Klaudi
no a inak zachvilku uz pojdem hajat,rano vstavam do prace o 5,aby som vsetko stihla a tiez prenechala zodpovednost na niekoho ineho :) ked sa teda uz dnes nestretneme tuto,tak ti prajem pohodovu operaciu, teda vlastne tebe skor priebeh po a malo tlaku a bolesti, aby sme sa tu opat mohli co najskor stretnut. teda hlavne klidek a nenamahat a nechavat sa obskakovat,aby sa didinky hojili do krasy :) tak drzim vsetky prsteky :)

sweetlemon

Klaudia, no vidim,ze si celkom v pohode a nestresujes moc,najlepsie bude,ked das rychlo krpcura spinkat a lahnes si hned aj ty,aby bolo skoro rano :)) no ale som taka zvedava, tusim sa tesim na zajtra viac ako ty :)
prsnik
dakujeme za popisanie pocitov po op,je dobre,ked to baby opisu,aj ked priebeh nemusi byt zrovna najlahsi.nam,ktore sme pred to pomoze velmi,mozme sa totiz pripravit hlavne psychicky aj na horsie stavy.
no ja este stale nic moc neprezivam,sice ja az pozajtra,ale aj tak este nemam motylov v bruchu,ono to asi pridem :) zajtra tu na fore

KlaudiaKE

ten prispevok je na druhej stranke kde pisem o tej gogo tanecnici :-)) ale sak neva. len som sa pytala ci ste sa s tym stretli.mozno to len ja vidim na ruzovo pod sebou ked som prihlasena..

mala ma tu ostaruje. nechce spat. tak sa ju snazim uspat, lezim pri nej a ona namiesto spania mi skace po posteli :-)) potvora jedna,, uz som ju pripravila ze zajtra bude spat len s tatikom lebo mama pojde prec na chvilu, a vpiatok si ju berie moja mama do nedele nech sa dam dokopy.. no idem ju uspat konecne, v skolke vraj spala 3 hod tak teraz sa jej necche :-( snad nezaspim s nou :-) a skor nez ona...

atram

klaudi, ja tu nic nevidim, vsetky prispevky vidim rovnako, ale mne tiez cosi hore vypisalo, ze upozorneny admin na zduplovany prispevok a je pravda, ze jeden sa mi podarilo 2x odoslat, hm netusim kto a kedy to kontroluje
mne dnes povedal, ze istotne vysoky profil a ze mam hrud /myslel celkovo, nie len prsia/ ako dievčatko :)))) a veru pravda aj v mojich 30-tich rokoch sa ma už buse pytali či polovičny listok :))))))) mam len 155cm vysku, taky krpec :(

miu miu

klaudia neni na ruzovo. neboj, vsetko dobre dopadne, uz sa tesim kedy sa aj ty popysis novymi prsickami a das nam este pred op rady a vykreslis cele prebiehanie. uz chcem aj jaaaaaaaa.

KlaudiaKE

atram a vyska 169cm som zabudla napisat :-))

baby preco moj predposledny prispevok je na ruzovo a ze upozorneny adminom ? to co som tam take pisala ??

KlaudiaKE

ATRAM... no vahu mam 61kg, a miery. no teraz mam obvod pasa 79cm, obvod spodneho brucha 90, boky 96cm :-)) a hrudnik mam 80cm a cez prsia 87cm.. dnes som si to vsetko pisala.. aby som to vedela porovnat o 3 mesiace :-)) nech to porovnam.. a implose mi idu 350ml okruhle eurosilikon , stredny profil..

SWEET.. no ani sa nebojim. mam uz take zmiesane pocity zvlast po poslednom prispevku :-))) od prsnik, ale ja pevne dufam ze to zvladnem. viem ze najvacsia bolest bude po OP ked sa preberime a prvych 24hod, a potom uz to pojde dufam k lepsiemu. nech ma nadroguju proti bolesti a bude fajn :-)
Zbalena nie som . mam cas rano lebo tam idem az na 11,00 a dnes som bola rano na USG a odniesla som tam vysledky abolo mi povedane ze okrem volnych teplakov a tricka na zapinanie vpredu mi vobec nic netreba.. samozrejme zakladna kozmetika este.. tak nemam ani co balit :-))

Dnes som este bola v praci. takze som na to velmi nemyslela.. musela som rozhodit ulohy na zamestnancov a porobit este zakladne veci kedze minimalne tyzden budem KO mimo prace :-) no a citam tu o nechtoch a akurat dnes som bola robit nove , kua. lebo tie co som mala som mala uz v dezolatnom stave po 3,5 tyzdnoch.. ale su priesvitne len spicka farebna, takze budu vidiet lozko.. a nechty na nohach som akurat vcera lakovala tiez takym bielym striebornym lakom, snad im to vadit nebude :-))

PRSNIK .. gratulujem ze to mas PO.. no vydute to mas asi z opuchu a a z toho ze ti dali vyssi profil. ale neboj, ak tak rozhodli lekari a pod rukami im preslo uz vela pacientok. asi k tvojej stavbe tela je to lepsie.. ako tie nizke. mozno by boli na tebe placate :-)
a uz ked si nieco vytrpela. tak nech to nejako vyzera nie ???

nejak zacinam na to mysliet a uz ide na mna taka triaska a motyle v bruchu,, a to nevravim o tom ze moj muz uz 2.den hnackuje z toho ze sa boji o mna a je z toho za mna mimo :-))) a ja nic .. doteraz :-(