Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

prsnik

Laura čo to znamená dosť rýchlo.Je pravda že som dva dni po ooke ale pocit opuchu mám úplne rovnaký.Viem,že je to individuálne aj tie bolesti sú zvláštne včera mi bolo lepšie dnes ma viac pobolievajú.A ešte mne sa nechce ležať tak sa motám po byte dúfam,že to nechce totálny kľud?

Laura S

prsnik

ja som si ladove obklady na prsia neprikladala, nemam rada chlad :o) Ale ak ti to robi dobre, tak preco nie;o)
Opuch zmizne aj sam, a ide to dost rychlo...

prsnik

Laura S chcem sa ešte spýtať či si mám stále prikladať ľadové obklady na prsia.Ináč robí mi to veľmi dobre.

prsnik

Babenky tak aj vám držím palce veľmi veľmi nemusíte sa ničoho báť,ver že ráno pôjdeš na kliniku uplne spokojná a vyrovnaná a nebudeš myslieť na nič len ako sa zobudíš a všetko bude ok.O muža sa neboj poruke budeš mať mobil a hneď mu zavoláš.No s tým spaním na bruchu to bude veľmi jednoduché možno sa aj odučíš lebo nieže nemôžeš spať na bruchu ale ani na boku a to je riadna pecka na chbát.Ale predsa mi baby to všetko zvládneme.To by chlapy určite nevydržali.

KlaudiaKE

myslite na mna od 12,00-14,00 vtedy to bude prebiehat :-)

joj ale strasne mi skrka v bruchu,:-) vsak sa az budem hanbit pred lekarom ked mi bude kreslit tie ciarocky po tele pred OP :-)

KlaudiaKE

NO BABY ., som zbalena.. mam na sebe teplaky ktore budem mat aj potom snad nevadi, 2 tricka na zapinanie vpredu a kozmetiku.. a knihu :-)))) optimistka.. mozno sa bude dat ju citat.. mohla by byt tam telka.. cloveku ide rychlejsia cas ked pozera na pohybujuce sa postavicky :-))
inac mam sucho v ustach nenormalne.. skrka mi v bruchu.. tak dufam ze aspon vecerat uz budem :-(

SWEET drzim velmi prsty ;-) nech vsetko dopadne dobre.. a co najmenej bolesti.. a uz sa tesim kedy si popiseme niekedy v nedelu ?? :-) mozno.. ked budeme schopne sadnut za pc..

TAK PA.. ozvem sa ;-)

miu miu

klaudia, je podla mna normalne ze sa boja predsa nejde o fazulky ale to sa boji kazdy o svojich blizkych a tych co lubi, snaz sa ich ukludnit ze vsetko bude ok. Trva to tusim len hodinku a popripade popros sestricku ze hned po op nech brnkne muzovi ze vsetko dobre dopadlo kym ty budes este mimo. Mozno to pomoze. To je najhorsie ze ty sa hadam o seba bojis menej ako tvoja rodina. Snaz sa mat dobru naladu a mozno aj to zavazi ze sa budu menej bat. Drzim palce.

KlaudiaKE

BABY je ta operacia taka strasna na psychiku ?? moj muz je cely bledy boji sa uz vyse tyzdna.. ani spat teraz nevedel, a teraz som volala s mamou, a ona sa mi zase rozplakala do telefonu , a nech sa hned ozvem po.. :-( vsak nie som chora.. :-((( teraz mam take vycitky svedomia ze so svojim vzhladom a tym co chcem a na com som sa dala. trapnim psychicky rodinu a ludi co ma maju radi.. :-(

miu miu

joj baby tak uz na vas zase myslim, klaudia drzim palce vsetky co mam len nech pises ze vsetko ok. Ze ani bolesti nie su strasne. dufam ze to tak bude.
Sweetlemon, neboj aj ty budes v poriatku a budes ich mat krasne. Potom sa budes s nimi len pysit.
Myslim na vas....