miu miu
hrozne som sa bala, ze si vyberiem zleho doktora tak som sa rozhodla pre toho najdrahsieho na Slovensku, primara Minarovjecha z Ruzinovskej nemocnice v BA. Prsia ma vysli na rovnych 100tisic korun! On ponukal iba anatomy mentor, vraj to su najkvalitnejsie a ine take kvalitne nie su, co je samozrejme blbost, pretoze mentory su najdrahsie nie kvoli kvalite, ale kvoli tomu, ze su najdlhsie na trhu a kvoli znacke. Doktor vobec nepocuval co chcem, mal svoj nazor a ja som mu uverila.
Stalo ma to reoperaciu, u druheho doktora, ktory bol pre mna dovtedy neznami a bol v Kosiciach. Vdaka foru som si ho vybrala a neviem si vynachvalit. Ja som kedysi zila v tom, ze jednoznacne v BA su najlepsi doktori, co je tiez samozrejme blbost.
V Kosiciach bol super pristup, operacia ma vysla o 30tisic korun menej, starali sa tam o mna ako v bavlnke.
Pri prvej operacii som nevedela, do coho idem, tak som sa strasne vsetkeho bala. Ked som po operacii videla na hrudi 2 tvrde "hory", rozplakala som sa, nevedela som, ze to odpuchne, zmakne, ze to casom bude fajn...