Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

miu miu

hrozne som sa bala, ze si vyberiem zleho doktora tak som sa rozhodla pre toho najdrahsieho na Slovensku, primara Minarovjecha z Ruzinovskej nemocnice v BA. Prsia ma vysli na rovnych 100tisic korun! On ponukal iba anatomy mentor, vraj to su najkvalitnejsie a ine take kvalitne nie su, co je samozrejme blbost, pretoze mentory su najdrahsie nie kvoli kvalite, ale kvoli tomu, ze su najdlhsie na trhu a kvoli znacke. Doktor vobec nepocuval co chcem, mal svoj nazor a ja som mu uverila.

Stalo ma to reoperaciu, u druheho doktora, ktory bol pre mna dovtedy neznami a bol v Kosiciach. Vdaka foru som si ho vybrala a neviem si vynachvalit. Ja som kedysi zila v tom, ze jednoznacne v BA su najlepsi doktori, co je tiez samozrejme blbost.
V Kosiciach bol super pristup, operacia ma vysla o 30tisic korun menej, starali sa tam o mna ako v bavlnke.

Pri prvej operacii som nevedela, do coho idem, tak som sa strasne vsetkeho bala. Ked som po operacii videla na hrudi 2 tvrde "hory", rozplakala som sa, nevedela som, ze to odpuchne, zmakne, ze to casom bude fajn...

Laura S

prsnik

mas pravdu, forum je super vec, ked som isla na zvacsenie prvy krat, nic som o tom nevedela, tak som si uzila vela strachu a keby som vedela to co viem teraz, neurobila by som tolko chyb.

drzim ti palce, nech ti to rychlo ubehne a nech si uz na operaciu ani nespomenies:o)

prsnik

Laura ďakujem za rady a poviem vám baby ,že to fórum je super vec.Dozvie sa tu človek to čo ti žiaden lekár nepovie.

hops

zuzka24
vyberanie stehov bolí? a na ktorý deň ti ich vyberali?
Mne budu na 21 deň a ešte som stále polepené a dnes je to 16 dní...no 5 dní ešte zvládnem a potom sa vyšurujem ako sa patrí.

zuzka24

ahojte baby,dufam,ze sa mate dobre..tie ktore to este nemate za sebou,chcem vam len povedat,ze veeelmi drzim palce a zelam nech to vsetko dobre dopadne!!!
hops...aj ja som mala par dni take zvlastne brucho...:))bolo to smiesne,ale preslo to.
klaudia Ke,dufam,ze vsetko dopadlo ok,ze si v poriadku,ze sa skoro budes rovnako velmi tesit:)

hops

ináč keď som si po op zbadala cici tak to boli riadne bomby a aj brucho som mala vyduté asi to mala nasvedomí narkóza....hrúza

sweetlemon

Klaudi
no tak uz ta rezu, jezis, myslim na teba uz od 11 :) tak potom jasnacka, ze popiseme, ved budeme mat dost casu,ked sa budeme doma nudit :) takze v sobotu by som sa urcite ozvala, no inak uz som taka nervozna aj teraz,ze este musim byt 3 hodky v robote,ale mam chut vypadnut uz teraz, na nic ine nemyslim a este o chvilu mam poradu,tak to bude teraz vyzerat :))
miu miu
no verim trskovi,takze by to malo dopadnut dobre :) fakt ze je na nervy to cakanie. vcera ma anesteziologicka strasila,ako som bola u nej,ze ten tlak na prsiach je nejaky hrozny,ze to naozaj bude velmi aj boliet, no fakt ma potesila. teda...ale ved uvdime. inak mi povedali,ze uspata budem 3 hodiny. sa mi to zda nejako dlho, nie?

Laura S

prsnik

opuch mizne individualne a zavisi to aj od toho, aky velky implantat ti doktor operuje. Ja som napr. predtym mala 300ml a opuch mi zmizol po 3-4tyzdnoch a ked mi teraz voperoval 600ml, mala som opuch 6-7tyzdnov

Standardne prvy tyzden necakaj ziadne zazraky, tak po tyzdni sa zacnes citit vyrazne lepsie a to kazdym dnom.Opuch nezmizne za par dni.Ale myslim, ze po tyzdni zacnes vidiet, ze prsia zacinaju odpuchat a maknut. Hlavne, ak ti mozem poradit, nesleduj sa v zrkadle kazdy den, lebo sa ti bude zdat, ze sa ti nic nemeni :o)
Hybat sa samozrejme mozes, akurat sa musis snazit, aby si nenamahala prsia, teda nedvihat nic tazke a nedvihat hore ruky, aby sa ti implantat nehybal, ale aby sa ti pekne usadil.Ja nie som typ, ktory lezi v posteli, tiez som stale behala:o) Ak nebudes poctivo lezat, to nevadi, aj tak si tvoje prsia musia pomalicky zacat zvykat, ze s tebou budu musiet fungovat v normalnom zivote. A ked poctivo nosis stahovaciu podprsenku, nema sa ti co stat:o)

hops

prsník
ja som zbadala výrazné odpuchnutie tak na 11-12 deň. Inač tie bolesti u mňa boli minimálne. Prvnú noc doma som si dala niečo od bolesti ale len tú slabšiu tabletku čo mi dali(neviem ako sa to volá) a druhu noc niež, ale len preto, že ma príšerne bolel chrbát z ležania...cicušky už neboleli.