Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

miu miu

doktora na konzultacii sa nikdy neopytas vsetko, lebo ta to vtedy vobec nenapadne:o) A navyse, najlepsie ti poradi asi ten, kto ma s tym osobne skusenosti a doktor to nie je :o)
Najdolezitejsia vec je spravny vyber doktora a od toho sa vsetko odvija, aj spravna velkost.

Daj si pozor, aby si nenarazila na lekara, ktory preferuje iba male implantaty. Lebo pocula som aj pripady, kedy lekar nad 350ml nejde. Niezeby som ta chcela nahovarat na velke prsia, to nie, ale ide o to, aby ti lekar naozaj poradil to, co bude pre teba najlepsie a co si predstavujes.
Preto je podla mna fajn, ked len tak nezaväzne ides na viac konzultacii a ked si urobis svoj nazor aj podla fotiek a skusenosti dievcat, ktore su na fore.

Laura S

sweetlemon

dreny 10 dni??? to je fakt privela. Ja som ich mala asi jeden a pol dna, teda tak dlho, nez ma prepustili z nemocnice.To je podla mna blbost 10 dni...

margaret

prsnik: tak to je super, ze uz to mas za sebou a podla mna aj to celkom dobre znasas, nie?

sweetlemon: drzim palce o106!!!

Klaudia: ak ty uz mas to najhorsie za sebou, rychlo sa ozvi, ja som velmi zvedava na to lipo brucha, blahozelam, ze uz si po!

miu miu: uz si bola u tej jezovitovej? ja este stale nie

nulky

ahojte. 11.9 by som mala ísť pod nôž. čítam vás dlho-ste tiež také moje povzbudenie.verím, že dnešná a tiež zajtrajšia opka dopadnú bez problémov.. držte sa!!!!!!!!!!!!
boli ste niekto u červeňa a v novamede v BB?prosím, napíšte mi ako tam bolo, ako sa tam na vás díva personál.. a a ký je operatér červeň? počula som chvály... ale ?!?!?

vďaka za odpoveď.

sweetlemon

babenky po op s drenami
prosim vas, ako dlho ste mali dreny? mne povedali,ze mozno aj 10 dni, no to sa mi zda trosku, teda vlastne mooooc dlho! to sa mam s tym trapit tolko?

sweetlemon

maja222
tak zajtra idem o 8 pod noz,som rada,lebo aspon nebudem dlho hladovat a smadovat :) a nemusim byt ani dlho nervozna. no teraz este stale nie som nejaka moc vystresovana,iba asi tak ako cely tyzden, az na to, ze viem,ze to je uz zajtra.je to taky pocit,akoby som zajtra isla prvy krat do prace :)) no uvidim,ako budem stresovat rano,to bude uz asi ine :) tak mi teda rano mozes drzat palceky, budem straaaaaaaaaaasne rada, dakujem pekne :) a samozrejme,ze sa ozvem hned, ako to bude mozne.jooooj,tesim tesim :)
no a klaudi bud teraz haja po liekoch na spanie,ale sa nudi na izbe,som zvedava :)

maja222

Sweetlemon,
neviem, o ktorej máš naplánovanú operáciu, ale zajtra pre istotu Ti
budem držať palce celý deň. Len pekne potom odpočívaj a daj vedieť ako to celé dopadlo. Aj ja by som to chcela mať už konečne za sebou. Drž sa!!!

miu miu

Laura S ak by ta este nieco napadlo tak mi napis ja budem len rada, pretoze tiez idem daco taketo spravit po prvy krat, odhodlavam sa na to od svojich 18tich rokov a teras som pripravena na pevno rozhodnuta. Ale strach mam neskutocny. Ci si vyberiem dobru velkost, ci dobre dopadne op. ci prebehne narkoza bez komplikacii, ci zvladnem bolesti a mam milion otazok len neviem ci na konzultacke zo seba vsetky vychrlim. Kosice su pre mna daleko lebo som z NR a Blava je pre mna najblizsia. A realna aj na prevoz a vsetko okolo.
Tiez sa bojim ze nejake moje rozhodnutie bude zle a budem ho lutovat. Joj Klaudia to uz ma za sebou....