Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

murjank

nulky
mam 165 cm a 50 kg
mam 260ml..a som spokojna..ale ja som chcela prirodzenu velkost..takze mam taku..
a este je tu niekto po 3 mesiacoch od operacie?lebo ja som a mam ich este stale citlive..a trosku bolestive..ako ste na tom vy?kedy vas prestali uuuplne boliet?dakujem

zuzka24

hops,no,mozno ta trochu upokojim,aj ja som mala jeden viac bolestivy ako druhy,presne ako vravis,taky tlak..na jednom som mala aj modrinu..ale uz je dobre,preslo to,neboj,prejde to aj tebe:)ak by nie,chod radsej k lekarovi ok?manzel len pozera co?no ten moj sa dost dlho bal dotknut sa ich:)ale uz je to fajn..dokonca tam ten silikon ani velmi nie je citit..aj to som rada.a na tie fotky sa tesim aj ja!:)drz sa a neboj,bude to dobre.

miu miu

nulky ja mam taku postavu asi ako ty. Tiez mam 165cm a 48kg. ja som si zatial nic nevybrala ale asi sa priklanam tak ako ty k 280 az 300ml. este som nebola na konzultacke tak uvidim co mi ponukne doktorka. potom dam vediet. ty kolko vazis? myslis ze tych 280ml bude najprirodzenejsie k tvojej postave?

miu miu

sweetlemon tak uz to mas za sebou, skor som napisat nemohla, bola som uplne mimo compu.Tak ti gratulujem a v kutiku duse zavidim. Ozvi sa co najskor ako si dopadla. Myslela som na teba, len nech si vporiadku.

hops

Zuzka24
dik sa info. cici sú pekné ja som spokojná a aj manžel..no zatiaľ len kuká
tebe sa obe cici hojili rovnako? lebo ja ten ľavý mám viac bolestivý (ani nie bolesť, ale tlak) aj trochu viac napuchnutý už od op aj vyberanie drenu ma v ľavo bolelo...znepokojuje ma to

zuzka24

hops,tak to vyberanie stehov..hm,no nie je to priamo bolest,je to skor neprijemne,ale da sa to zvladnut!vyberat mi ich tiez mali na 21.den,ale vyberali mi ich o cosi skor asi na 17ty den,pretoze im zacinala dovolenka...potom by ti to vsetko mali odlepit,budes sa moct normalne sprchovat,len rany si budes musiet este prelepovat asi po dobu troch mesiacov od operacie.tesi ma ze sa mas dobre,neboj,stale to bude len lepsie:))maj sa pekne a dufam,ze si spokojna:)

nulky

prsník, hlavne, nech sú tie blbé stavy rýchlo preč!!
ja som si dnes bola vyberať impl. a nakoniec sme sa dohodli na 280, lebo som veľmi útla a bolo by to potom veľmi nápadné. tak snáď potom neoľutujem... Dr. dokonca navrhoval 260. mám 165 cm a som fakt útla... ste tu niekto s podobnými mierami?

prsnik

Čau baby dnes som mala akúsi kritickú noc nevedela som si nájsť miesto v posteli.A okrem toho ma príšerne boleli jazvy.Neviem prečo ale napínali sa mi ako guma v gatiach.Ináč celkom fajn až na to že nemôžem pripažiť ruky a to mi veľmi vadí ako keby som mala pod pazuchami vcrecká s pieskom dúfam,že aj to odpuchne.Držím prsty dievčatám čo idú dnes všetko bude fajn.