Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hops

Klaudia KE
Neboj bude dobre.
Skús sa dať do polosedu to sa potom ľahšie vstáva a aj pospať sa dá.
No každá sme iná a aj tá bolesť je u každej iná. Ja na tretí deň som bola celkom OK až na bolesť chrbta.

KlaudiaKE

Prave citam zo spravy ze mi odstali 700ml tuku .. to nie je az tak vela :-))

a co sa tyka drenov , tie mi vybrali hned pred prepustenim.. kua bolelo to jak slak, lebo sa tam urobil taky podtlak ze som to pocula a citila ako to vytihali.. no nastastie uz ich nemam. jedna kocka co tam lezala jej jeden nechali do nedele, aby dosla vybrat lebo mala jeden prsnik tvrdy.. inac je to dost neprijemne nosit so sebou hadickou ktora vam ide z prsia a konči sa to nadobou kde vidno krv.. s tym chodit 10dni si predstavit neviem, ako to tu niekto spominal. neviem ci to fakt tak treba dlho

KlaudiaKE

Ahojte babenky :-) som rada ze ste na mna mysleli. este aj teraz po klavesnici tukam spomalene..

no poviem vam. myslela som ze boliet to bude menej :-( mne sa chcelo po OP zomriet.. straaasne ma to bolelo.. a to vydrzim naozaj vela :-(( aj ked mam pravdu povedat, porod som mala taky 6hod.. 3hod ukrutnej bolesti.. ale teraz mam pocit ze to bola prechadzka ruzovou zahradou oproti tomu. neviem preco ma to tak strasne bolelo.davali mi lieky.. aj do zadku na spanie. snazila som sa co najviac spat.. vecer mi dali morfium, a samozrejme 3x som este na tu bolest hrudnika vracala !!! si viete predstavit ako vas vsetko vpredu boli ze ani kaslat nic. a ja na to som davila jak po opici na 3x , stale som zaspala a po hod som sa zobudila na to ze mi treba zvracat.. nic neslo len tekutina.. ale ja vseobecne mam slaby zaludok sa silne lieky.. curala som len do misy.. to 1. den nehrozilo vstat. lezali sme tam 3baby z toho 2prsia a jedna mlada tam bola asi na lipo zadku a stehien som mala pocit. tej sa hybalo s radostou oproti nam :-))
inac ked premyslate nad LIPO brucha popri tom len odporucam. lebo vazne popri tej velkej bolesti a tlaku na hrudniku lipo ani necitim. len taku svalovku co sa mi tachsie vstava lebo mala by som pouzivat len brucho na stavanie tak to ide tachsie.. no doteraz som sa ani raz este sama nepostavila len s pomocou., lahnut uz sama viem.. v bruchu mam male 4dierky, ktore uz mozem vraj v nedelu odlepit a sprhovat sa, to sa ani nesiju tie dierky take su malinke. tak som zvedava. akurat je neprijemne to ze som stiahnuta aj hore.. a zaroven aj komplet brucho po zadok., takze som ako v korzete a tazko sa dycha ked sa postavim po dlhsej dobe ked lezim..

to ako ma chrbat boli ani nevravim :-)) dnes rano som prvy krat vstavala s placom. lebo toto uz bolo aj na kona vela :-( neviem preco ma to dnes tak rano bolelo.. hned som si dala na bolest (panadol+novaldin) co mi dali tak uz to preslo a hybem sa po byte lebo sa bojim lahnut , nakolko muz isiel do prace a ostala som sama, takze ked lahnem tak sa nepostavim ked nedojde domov :-)) na bolest mi dali aj nejake lieky 3ks fortral ale ze su dost silne tak sa ich este bojim vziat na to, ze potom zo silnych zvraciam..

No a zaver :-)) keby som vedela co ma vsetko caka a kolko bolesti v tom je. uz asi na to neidem :-))( vazne ... mozno to zmeni moj pohlad na to ked to prestane boliet a uvidim sa v zrkadle :-) ale stale chodim ako trupik v spomalenom filme..
prsia mam teraz take zeby som celkom pristala aby ostale take ake su teraz (350ml okruh, stred.profil) takze ked pisete ze to este odpuchne tak uvidim co ostane :-) nemam zatial z nich pocit hrozy ze su obrovske..

tak asi tak moje prve pocity.. :-))

SWEET dufam ze si tiez ok, a mala si aspon menej bolesti ako ja :-)) mozno je to tou liposukciu brucha ze som to az tak prezivala. ale vravim to brucho ani necitim lebo bolest hrudnika to prehlusuje :-)

hops

dr mi povedal, že keď chcem tak mi to odlepí, ale dr je dosť opatrný a aj ja sa citim bezpečnejšie tak sme to nechali.

prsnik

Hops teda ja som 5 deň po op.,ale ja nemám nič polepené akurát si dávam na rezy sterilnú gázu.Každý deň sa osprchujem a pomastím trošku. Mne to tak kázali.Ja nemám na sebe jeden obväz.A ešte to spanie je fakt na tom asi najhoršie.Teda aspoň ja spím otrasne. Dnes som tak pomaly vysávala dúfam že to bude ok.

hops

babenky...viem som sľubila, že pošlem,ale stále mi nechali cici celé polepené.V utorok idem k dr a dufam, že to dajú dole...nafotím v plnej kráse a pošlem.
zuzka24
si predstav, že keď som napísala príspevok o tej bolestivost a keď som ho odoslala ma normálne prestal bolieť
Babeny si predstavte, ze som bola všera s kámoškou troch posedieť v bare a mužských pohľadov bolo neúrekom čo sa mi predtým nestávalo. Normálne ma to potešilo aj keď to nebol cieľ môjho rozhodnutia. To je mužských kecov keď hovoria, že zovnajšok nie je dôležitý a obzerajú sa po cickách.

zuzka24

murjank,ja som po op nieco vyse dvoch mesiacov a citlivost vnimam hlavne vtedy,ked si lahnem na brucho,ked nieco tazsie dviham,proste ked sa namaha svalstvo,ale inak nie.ale u kazdeho je to individualne,takze ta citlivost este nejaky cas moze trvat..ale snad to prejde,neboj:))