Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

MIU no manzel ma podporuje ale samozrejme podpichuje slovami.. ja som ti to vravel ze nechod, ze sa na to vykasli, cela rodina ta odhovarala. a podobne bla bla bla.. ale pomaha mi. nic mu ine neostava.. dnes ako tak cely cas chodim po byte a sedim za kompom je mi lepsie :-) sa tesim .. klop, klop,, aj som prvy krat vstala z postele sama z polosedu..

foto som uz Livke poslala .. :-) tak uz ked prida mozte kuk ;-)

miu miu

klaudia po prve ti velmi gratuluje, asi by si si to nemala tak pripustat a musis mysliet pozitivne. manzel ta urcite podpori a pomoze ti so vsetkym. o par dni sa to zlepsi. Jasne ze mas vsetko ubolene to je normalne. Hlavne si najdi nieco na pracu, alebo citaj alebo kukaj filmy a rychlejsie pojde cas, ty ale budes kocka o par dni a ked bolest prejde urcite si povies ze by si to znova urcite absolvovala. drzim palce. Jaj a Livaa ma ten mail e.uhrinova@gmail.com, tak posli uz som zvedava.

maja222

KlaudiaKE, som rada, že už to máš za sebou. Teraz už iba odpočívaj a užívaj si slniečka. Dúfam, že už to bude iba stále lepšie a lepšie. Mňa to čaká o dva týždne, a tiež by som to mala rada za sebou ako aj Ty a Sweetlemon.
Sweetlemon,
ozvi sa čo najskôr, teda keď sa Ti bude dať. Dúfam, že všetko je OK.

KlaudiaKE

NULKY :-)) no hlavne ze som sa zobudila. na to som ja ani nepomyslela zeby som ne :-) vsetky preoperacne som mala ok, nikdy som nefajcila , antikoncepciu neberiem uz piaty rok.. takze vsetko bolo ok.. v narkoze som bola od 12,00 do 15,15 . nakoniec ma operovali nieco vyse 3 hodin. koli tej LIPO sa to pretiahlo o 1,5 hodinku viac.

sedim tu za pc a prechadzam sa lebo nemam odvahu si lahnut :-)) a popijam kavicku po 3 dnoch abstinencie :-)

nulky

miu, miu... a ešte závisí výsledok od toho, čo máš teraz na hrudi.... :-)
ja tam mám také polovičné jednotky.........
tá 280 mi spraví 70C. vraj. nevidela som žiadne fotky, neviem prístupy... ak by ste boli niektorá ochotná- poslali by ste mi vaše??? o týždeň snáď pridám aj ja.

nulky

murjank a miu miu - ďakujem za odpovede...
ja mám váhu 53 kg ale ešte som sa po pôrode nevrátila na pôvodnú váhu..... takže čakám, že hádam ešte (nechtiac) aj schudnem......
no, doktor povedal, že hádam by mi stačili aj 240 - 260 - a boli by pekné, prirodzené..lebo hore som útlejšia ako dole :-)
keď mi ale povedal, že ak dá 280 -tak rozdiel bude len 2 milimetre- tak som sa rozhodla, že radšej viac :-) :-)

KlaudiaKE- hádam to rýchlo prebolí.... a to zvracnie možno spôsobila narkóza, lebo si musela byť v narkóze oveľa dlhšie, nie? ako len pri prsníkoch...
ale neboj sa, už o týždeň - dva budeš kočica.... a zabudneš.
hlavne, že si sa zobudila.....

KlaudiaKE

hops mas pravdu :-)) cize ked sa postavim na vahu tak by mala byt rovnaka :-)))) 700ml dali hore a 700ml vzali dole. takze som na rovnako :-)))))))

KlaudiaKE

LIvaa napis mi tu este raz mail. a poslem ti prve foto co som teraz urobila :-) kde vidno aj tu lipo poviazanu , lebo moj notebook ostal v robote aj so vsetkymi udajmi. tak to poslem s pc co mam doma. ;-)