Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hops

zuzka24
to po 6-tom týž. si tú "krásnu" podprdu prestala nosiť? A čo potom? to sa asi nedá z jedného dňana na druhý ju odložiť.

zuzka24

klaudia vitaj...som rada,ze to mas uz za sebou...aj ked tej bolesti sa asi nevyhne nikto...neboj,prejde aj to...naozaj si skus dat pod chrbat viac vankusov,ked si pojdes lahnut,aby si bola v takom polosede,mne to pomahalo a tiez ma to prva dni viac bolelo rano,alebo ked som vstala po dlhsom lezani...len sa drz.

KlaudiaKE

mne dali ten Novalgin a mam ho brat spolu s panadolom max kazdych 6 hod.. tak zatial to zabera.. akurat mi volal muz ze ide do lekarne mi to kupit, ide z roboty uz domov. panadol viem ze je na volny predaj ale novalgin neviem :-(

idem si na chvilu lahnut lebo som uz od rana hore a len sa bulkam po byte a sedim na stolicke :-) a nejak sa mi uz hlava z toho toci. som zvedava ked sa ozve SWEETlemon ako na tom bude :-) asi sa ozve az zajtra. ja som vcera tiez nebola schopna este nicoho..

miu miu

baby a flektor proti bolesti ste neskusali? ale ten neodporucaju? ze vraj velmi dobre a rychlo zabera. ale neviem ako je to priprsnikoch. a zaraba sa do vody ako prasok tak nezatazuje zaludok tak ako tabletka. co vy na to?

prsnik

Laura ty máš s tým skúsenosti.Dnes som si poriadne preštudovala tie moje inplantáty a zistila so ,že okrem toho ,že mi dali väčšie dali mi aj cohenzivitu lll.stupňa ,čo sú najpevnejšie a vysoký profil, takže sa len budem modliť aby mi klesli, lebo teda také pevné prsia som nemala ani ako 15 ročná a zase 45 ročná s takou pevnosťou tak to teda nerozchodím.To je na tom to najhoršie ,že pred op.sa dohodneš a počas op si to zmenia.Dúfam že budú naozaj dobré.

miu miu

atram, aj prave pre toto som sa rozhodla absolvovat skraslujucu operaciu este pre narodenim prveho dietata, potom uz neviem kedy by som sa odhodlala. neboj zvladli to ine zvladneme aj my a potom sa budeme vytesovat. musime. hlavne vec len nech sa to potom pekne hoji a budeme spokojne oddychovat. Ja tiez chcem ist max na velkost 300ml. a asi ten stredny profil. uvidim vo stvrtok na konzult. co mi poradi doktorka.

prsnik

Klaudia KE som naozaj rada ,že to máš za sebou neboj teraz sa to bude stále len zlepšovať a zlepšovať.Keď si vydržala prvý deň tie ostatné budú v pohode.Neviem čo ti dali proti bolesti,ale najlepší je novalgin lebo po tom sa nechce vracať a to napínanie na vracanie nie je veľmi dobré pre prsníky.

atram

Jaj miu to ti závidím, že to budeš zvládať sama, ja potrebujem ešte volako prerozdelit dvoch mojich prckov /4r. a 2r./ jedna pojde asi k mame a druhu bude varovat manzel doma, klop klop klop aby som po opke vladala, lebo si to neviem doma predstavit, ze budem uplne odstavena. Prežila som dva cisarske, tak sa stale spolieham, že to bude podobne a to som vydržať vedela.

atram

Ahoj Klaudi, uf, tak už to máš za sebou. Tej bolesti mi je luto, nuž každý to zvládame inak, držím palce nech sa to rychlo lepší, ono každy den už bude len lepšie, tak tie začiatky treba asi trochu pretrpiet :(

Mne sa včera ozvali z ULK, že im ktosi vypadol, že mi možu dať skorší termín ako ten december, tak ma dosť zaskočili terminom 22.9. čo je o dva týždne. Zatial som im to potvrdila, ale mam z toho stres, taku rychlovku som nečakala, a chcela som toho ešte plno stihnuť, počnuc umytim okien, tak dva tyždne asi budem mať perne. Lebo zasa ten december sa mi zdal hoooodne vzdialeny.
Nulky - ja mám výšku 155cm a váhu 44kg a podprda 75A mi odstáva. Dr navrhol 300 max 320ml.

miu miu

klaudia super vidis ako ti to ide a ze sa pomalinky zotavujes. to je vinikajuce. No ja s tym mojim dopadnem rovnako. aj on ma bude podpichovat, uz si ho poznam, xi xi xi ale podpori ma a pomoze mi. Uz sa mi aj mamina ponukala ze si vezme dovcu a bude sa o mna starat. xi ale som jej povedala ze netreba ved nemam deti a ostatne urcite zvladnem. musim....musim...