ahojteeeee
tak som to aj ja preila :) a uz mam nove ciciky,sice som ich este nevidela,lebo su olepene a pod podprdou,ktoru sa este bojim dat dole,ale som spokojna :) co sa tyka opky,ked som sa zobudila,bolo mi zima, a vcerajsok som celkom prespala,najma do poobedia. potom som sa nejako prebrala a tak som ma izbe pocuvala hudbu :) ale rychlo to preslo. no inak z narkozy mi absolutne neboloo zle,chudatko klaudiaKE,je mi luto,ze si vracala,viem si predstavit,ako to musela boliet.inak mimochodom velmi ti gratulujem :) dokazali sme to :) no ja tej bolesti moc necitim,teda iba ak sa nehybem,a to mam aj dreny este dnes doma,su nechutne,ale zajtra rano mi ich da prec,to este vydrzim.no a mam antibiotika,lebo som mala vcera cely den aj noc teplotu trosku.no a tiez sa mi teraz pise tak divne,dokonca ani moc rozpravat nemozem,lebo ma to tlaci moc moc.ja hlavne citim ten tlak,je to hrozne,take otravne :) ale som rada,ze to uz mam za sebou.sranda,ze naprv som sa nevedela dockat opky,teraz by som naopak bola rada,keby som bola co najviac dni po.strasne ma otravuje to obmedzenie pohybu. tiez sa mi nechce lezat,tak stale beham po dome,mam vedla seba priatela,ktory mi ma pomahat,no zaspal hned ako ma doviezol domov a stale este spi,tak sa snazim sama. akurat som ho zobudila na sekundu,aby mi podal pc,lebo uz som sa nevedela dockat,kedy vam napisem :) teda babenky,keby som sa mala rozhodnut este raz,tak fakt neviem, aj ked to az tak strasne neboli,ale hrozne ma to taha k zemi...jej ozaj,nakoniec mi dal 285 anat.,stred.profil,pod sval,polytechy.takze o 5 viac,ako malo byt.zevraj by sa do mna voslo aj 325,ale uz to nevyzeralo tak prirodzene,tak mi to nechcel dat. s velkostou som spokojna tak, ako to je teraz,dufam, ze to moc neodpuchne :)) ked uz tak trpim,tak nech tam nieco ostane :)))
no inak dakujem vsetkym babenkam,ktore mi drzali palce,fakt to asi pomohlo :) tak prsnik,klaudi,drzim palceky,aby rychlo prestalo boliet,nech si to mozme uzivat :) a ostatne babenky pred op, nech to mate co najskor za sebou
no hned ako budem schopna,tak sa odfotim a poslem,no zatial len v podprde,len musim pockat,kym zo mna vytiahne tie hadicky,nech sa nezlaknu tie pred :))