Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

KlaudiaKE
ahojky moja,no tak sme to obidve prezili, to je supis a pomalicky sa to bude zlepsovat, uz sa tesim na nase prve fotecky :)
inak s tou Laurou S mas ale uplnu pravdu,nechapem,ako mohli jej rebra udrzat 1200ml,ved to je neuvritelne,asi by ma to polamalo. no ale tiez sa pridavam k obdivu,momentalne mozem aj ja povedat,ze nikdy viac, fu,aj toto je uz dost bolesti na dlllhu dobu. no rodit tak skoro asi nepojdem, najprv sa budem asi dlho spamatavat z tohto :) ja neviem, ako bude spat,mame take pohodlne kreslo a takym stolcekom na nohy,tak skusim tak,na posteli nechcem,mam este dnes dreny a bojim sa spat vedla priatela,lebo sa vzdy na mna lepi a fakt mam strach,ze by mi to urval,joj,to budem spat radsej aj na zemi :) ja by som tiez najradsej spale behala,teda ako slimak len,ale lezat je hrozne,boli z toho chrbat a aj zadok :)) no rano idem na vyber drenov,tak sa tesim,potom bude zase o nieco lepsie :) a klaudi,ked ty planujes ist do prace? ja mam len tyzden dovcu,no neviem, neviem...

sweetlemon

miu miu
no nazdarek,takze nemozem povedat,ze by to nebolelo,ono skor ide zvyknut si na tu bolest a trosku sa od nej odosobnit a tesim sa na nove prska :)) inak by som sa asi nepohla tyzden z postele.je lepsie to prezivat tak s nadhladom, ale samozrejme,nie kazdy zvlada bolest takto.niekoho to fakt moc moc boli, klaudi asi tiez mala viac problemov ako ja :( no ja som po narkoze ani nevedela,kto som :) vobec mi ale nebolo zle,iba akoby som bola prispata pol dna,no bolo mi fajn. no este nie som hladna,neviem, co to je.ale napr.brucho mam take velke nafuknute,ze teraz vyzeram ako tehotna :) taky 6 mesiac :)) no a na wc sa mi ani nechcelo ist,ale prisla taka nova sestricka a povedala,ze uz musim ist. a ze mam ist sama. ona sa so mnou nekaslala. no tak mi ani nepomohla si sadnut, potvora jedna. trosku zabolelo,ale dalo sa. a druhy krat som uz ani nevolala nikoho a vtedy ma to poriadne zabolelo,som myslela,ze sa mi potrhali jazvy, aaaau :(
inak po op som myslela,ze sa budem nudit a tak som si zobrala hudbu a novy cas :) vobec som necitala a hudbu som pocuvala asi tak,ze som si to dala do usi a hned som zaspala. takze ten prvy den sa asi tak prezije - viacmenej v spanku :) neboj, bude pohodicka :)

KlaudiaKE

SWEET som rada ze to uz mas tiez za sebou :-)) no prve pocity ako ? ked sa preberies a mas pocit ze ma tebe sedi stado slonov ?? ze nikdy viac nie ?? :-))))

inac obdivoujem Lauru S, ta tusim isla z 300ml este raz do vacsich.. jezis ta kde by som ja sla opat postupit tuto operaciu .. kaslala by som na to.. Laura fakt. velky obdiv :-)

Dnes celkom fajn uz pobehujem po byte, sice tak spomalene aly hybem sa ! a to je co povedat :-) a mam velke plus ze postel sme este davno kupovali s rostami, ktore sa daju polohovat. takze mam rost zdvihnuty ako sme mali v nemocnici, takze sa mi celkom fajn lezi. jedina nevyhoda je fakt ze clovek dokaze lezat len na tom chrbte. takze aj cez den ked si lahnem vydrzim tam max hodinu a musim vstat a pochodit a sadnut niekde..

miu miu

KOSI ak budes nahodou citat forum, tak mi prosim napis aka si vysoka. mas pekne spravene prsicka. aj ja chcem presne take. len ci sa ku mne hodia... hmmm krasne fotky na omlazeni...

zuzka24

hops,
priznam sa!nenosila som ju bez prestavky 6tyzdnov....:/nosila som ju len 4tyzdne a potom som ju nenosila cez den-bolo mi horuco:)nosila som ju potom len vecer,na noc.no a obcas som si ju dala aj cez den:))dobre co?ale nemala som s tym ziaden problem...obavala som sa,ci sa nieco nstane,ale potom som si bez nej tak zvykla...no,nemozem za to.akurat si este stale preliepam tie jazvy..

miu miu

jeeej sweetlemon, tak si to zvladla. super aj si stresovala rano pred op?
fakt gratulujem a tesim sa na fotecky. teraz len oddychuj a snaz sa nemysliet na bolest. inak podla toho ako pises mam pocit ze to nie je az taka hroza. zdas sa byt uplne v pohodicke.
neboj uz to bude len a len lepsie. a ako ti bolo po narkoze? a vedela si aj vstat s pomocou aspon na zachod? alebo ako ste to riesili? da sa ten den v nemocnici prezit? viem ze doma je urcite lepsie ale neviem co ja budem robit ked sa mi nebude chciet napriklad spat. hmmm

sweetlemon

Laura S
no co sa tyka tych drenov,tak to ta anesteziologicka dobre motala,trska mi ich da zajra von,tak celkovo ich budem mat 2 a pol dna,to je pohodka,uz sa na to tesim,dufam, ze to nebude take au au...

sweetlemon

maja222
no tebe drzim palceky na predoperacne,ja ked som mala ist,tak som ochorela,dufam, ze ty budes zdravucka,aby si mohla ist k trskovi do ruk,je naozaj zlaty :)

sweetlemon

ahojteeeee
tak som to aj ja preila :) a uz mam nove ciciky,sice som ich este nevidela,lebo su olepene a pod podprdou,ktoru sa este bojim dat dole,ale som spokojna :) co sa tyka opky,ked som sa zobudila,bolo mi zima, a vcerajsok som celkom prespala,najma do poobedia. potom som sa nejako prebrala a tak som ma izbe pocuvala hudbu :) ale rychlo to preslo. no inak z narkozy mi absolutne neboloo zle,chudatko klaudiaKE,je mi luto,ze si vracala,viem si predstavit,ako to musela boliet.inak mimochodom velmi ti gratulujem :) dokazali sme to :) no ja tej bolesti moc necitim,teda iba ak sa nehybem,a to mam aj dreny este dnes doma,su nechutne,ale zajtra rano mi ich da prec,to este vydrzim.no a mam antibiotika,lebo som mala vcera cely den aj noc teplotu trosku.no a tiez sa mi teraz pise tak divne,dokonca ani moc rozpravat nemozem,lebo ma to tlaci moc moc.ja hlavne citim ten tlak,je to hrozne,take otravne :) ale som rada,ze to uz mam za sebou.sranda,ze naprv som sa nevedela dockat opky,teraz by som naopak bola rada,keby som bola co najviac dni po.strasne ma otravuje to obmedzenie pohybu. tiez sa mi nechce lezat,tak stale beham po dome,mam vedla seba priatela,ktory mi ma pomahat,no zaspal hned ako ma doviezol domov a stale este spi,tak sa snazim sama. akurat som ho zobudila na sekundu,aby mi podal pc,lebo uz som sa nevedela dockat,kedy vam napisem :) teda babenky,keby som sa mala rozhodnut este raz,tak fakt neviem, aj ked to az tak strasne neboli,ale hrozne ma to taha k zemi...jej ozaj,nakoniec mi dal 285 anat.,stred.profil,pod sval,polytechy.takze o 5 viac,ako malo byt.zevraj by sa do mna voslo aj 325,ale uz to nevyzeralo tak prirodzene,tak mi to nechcel dat. s velkostou som spokojna tak, ako to je teraz,dufam, ze to moc neodpuchne :)) ked uz tak trpim,tak nech tam nieco ostane :)))
no inak dakujem vsetkym babenkam,ktore mi drzali palce,fakt to asi pomohlo :) tak prsnik,klaudi,drzim palceky,aby rychlo prestalo boliet,nech si to mozme uzivat :) a ostatne babenky pred op, nech to mate co najskor za sebou
no hned ako budem schopna,tak sa odfotim a poslem,no zatial len v podprde,len musim pockat,kym zo mna vytiahne tie hadicky,nech sa nezlaknu tie pred :))

maja222

KlaudiaKE, ja idem ku Trškovi do Prievidze. Na budúci týždeň idem na predoperačné, tsk dúfam, že bude všetko OK. Posledné dve noci sa mi sníva iba o prsiach:-))