Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

KlaudiaKE
no tak ty to mas super s tou robotou,kedze si mozes prist kedy chces.ja to nemam take ruzove,mam na tyzden dovcu,16.9.by som mala uz pracovat,ale samozrejme,ked mi bude zle,tak nepojdem a hodim sa este na pn nachvilu,lebo uz dovcu nemam :( myslim,ze tu cestu autom v pohode zvladnes,ja som vcera aj dnes musela sediet v aute,lebo byvam 40 km od kliniky a dnes som isla aj tam aj spat a dalo sa. no a kedze ti je uz lepsie, o tyzden to uz bude zase o vela lepsie :) ja sa uz tesim,kedy sa vystriem a urobim si cop :) ty mas tiez taky problem? dnes som uz aj nieco upratala,ale len veci som nahadzala do skrine,tak som z toho teraz znicena. rano som bola na vyber drenov, konecne,bola to taka otrava. ja som podtlak necitila,dr.to urobil tak,aby som to necitila.ale trosku zasstipalo a potom som citila,ako to taha.ale dalo sa, to bol fakt rychlovka. horsie bolo, ako mi ich mackal,aby este do drenov nieco natieklo,to bolo take nechutne. no a inak ich mam celkom makke,akurat,ze dnes som stratila citlivost na lavy v okoli bradavky a dole pod podprdou, teda skoro na bruchu sa mi urobili take mini vyrazky,asi nejaka alergia, podla mna na tie prevazy.ale nesvrbi to,tak ma to netrapi.inak dnes som ich videla, su to zatial take stany, ako to tu niekto pisal :) takze ani neviem, ci sa mi pacia.
ametystka
neboj,ono tou bolestou si asi treba prejst,ale tie prvy chvilky viacmenej budes taka otapena a budes vacsinou hajat,teda aspon ja som spala stale, a to som si ani nevypytala nic na spanie :) a za par dni uz bude ovela lepsie,ja som dnes 2 den po a citim akurat tak trosćhu tlak este a ked sa viac pohnem ako mozem,tak to zaboli,ale nie moc.takze ta bolest aspon u mna ubuda velmi rychlo :) drzim palceky :))

prsnik

Zdravím babenky.Ja už som 5deň po op ale poviem vám tie noci sú ukrutné.Stále dúfam,že to bude teda v noci lepšie, ale akosi si nemôžem nájsť miesto.Ten tlak na tie rezy a na hrudnú kosť sú naozaj neznesiteľné.Až vám závidím dievčatá, ktoré ste to znášali v pohode.Cez deň sa hýbem tak to znášam lepšie ale potešte ma ,že ten tlak po tom týždni trocha povolí.Tie prsia sú ako dva kamene a vôbec nemám pocit,že by mi mäkli.

Livaa

KlaudiaKe
presne viem o com rozpravas,ja som sa tiez nevedela dockat kedy sa konecne osprchujem a nielen len umyvat sa rukamy. Vsetko ma svrbelo bolo to na nevydrzanie ale potom ten pocit ked si v sprche nieco uuuzasnee :DDDD

KlaudiaKE

Ametystka
a kedy ides ??? Ja som ten prispevok pisala taky ako fakt bol :-) naco budem klamat ze vsetko je to ok a bolest v pohode ked to nebolo v pohode.. ale dnes a to som vlastne 3-4 den po OP uz je to vpohode. to vstavanie po noci je hrozne lebo sa svaly v noci uvolnia a ked rano chces vstat tak je to priserne opat ten tlak na hrudnu kost.. ale po 10 min sa to rozhybe a uvolni a je to ok ;-)

kedy sa tam chystas ?? je tam naozaj príjemny personál, sestricky velmi zlate a nevidno na nich ze to musia robit ale naozaj chcu pomoct,, vsak len mne ked nosila tu misu pod zadok 3x v noci musela mat radost ale vzdy sa usmievala :-) akurat ta oper.sala ma zarazila cisto ako klasicka na hociktorej nemocnici.. som myslela ze sukromna plastika to bude mat viac vymakane.. ale vsak co , spala som hned ako ma doniesli a zobudila som sa az na izbe, takze skor zalezi na praci nie na sale kde operuju :-)
a uz si bola na konzultacii ?

KlaudiaKE

Livaa dik :-) jeej akurat ked som to pozerala a pisala ti mail. si to asi robila :-)))
dik ;-) teraz som si pozrela este raz tvoje foto pekne ;-)) juuuuj jak ti zavidim tu sprchu :-))))))))))))

Livaa

KlaudiaKE a sweetlemon

baby blahozelam Vam a prajem skore zotavenie,hlavne ziadne komplikacie. Drzte saaa

nove fotecky ma KlaudiaKE

maja222

Sweetlemon,
som šťastná, že to máš za sebou. Už len nech sa Ti prsíčka pekne hoja. Ako dlho si bola v narkóze? Prosím Ťa, skús sa odfotiť ešte skôr ako pôjdem ja, lebo chcem vidieť aké ich máš. Ja už dve noci nespím, a keď zaspím tak ešte v tom sne rozmýšľam či 280 alebo 320 ml.
Držkaj sa a odpočívaj. Ja si neviem predstaviť ako budem spávať na tom chrbte, keď ja inak nezaspím iba na bruchu.

ametystka

ahoj KlaudiaKE a sweetlemon, obom vám gratulujem...
sledujem vaše príspevky už pár dní. aj ja sa chytám na operáciu do Chirmedu, prvý príspevok Klaudie po opke som čítala so zatajeným dychom a musím povedať, že "dýchol na mňa strach..." toľko bolesti, to je sila, och. Klaudia, držím ti palce, aby si bola čím skôr fit.

sweetlemon, ty si ma trocha ukľudnila,za čo ti pekne ďakujem :) zdá sa, že to znášaš lepšie. snáď aj ja to nejako takto prežijem. Drž sa, oddychuj, ahoj

KlaudiaKE

inac tie dreny ti nezavidim ze ich este mas aj doma :-(( nech ta to boli co najmenej ked to budu vyberat ;-) ja som to citila ako taky podtlak, ako ked cistis tym zvonom sifon v umyvadle :-))

KlaudiaKE

Sweet ja pojdem do prace kedy sa na to budem citit :-) mam ist 11.9 na kontrolu a ja mam firmu o 3 brany vedla od chirmedu, takze mozno uz tam vtedy zajdem. no neviem. dnes sa uz citim tak zeby som aj zajtra uz vedela za notebookom pracovat. lebo vsak clovek pri tom aspon sedi a cas ide rychlo :-) akurat hucim do muza nech mi uz note donesie v pondelok domov a budem robit, lebo robim web design stranky eshopu, takze tam je robit stale co .. :-)) a mna to bavi.. takze to mam tak ako praca a relax, a v robote makaju zamestnanci aj s mojim chlapom. takze je to fakt na mne kedy budem schopna uz aj behat po firme nie len sediet za pc.. zatial som dohodnuta ze tak 2 tyzdne budem doma. ale mozno to bude skor..

ozaj 16.9 by som mala ista autom (ako spolujazdec samozrejme) do prahy na take firemne mecheche na lod.. Co myslite zvladnem to ? budem uz do vtedy celkom ok ?