KlaudiaKE
no tak ty to mas super s tou robotou,kedze si mozes prist kedy chces.ja to nemam take ruzove,mam na tyzden dovcu,16.9.by som mala uz pracovat,ale samozrejme,ked mi bude zle,tak nepojdem a hodim sa este na pn nachvilu,lebo uz dovcu nemam :( myslim,ze tu cestu autom v pohode zvladnes,ja som vcera aj dnes musela sediet v aute,lebo byvam 40 km od kliniky a dnes som isla aj tam aj spat a dalo sa. no a kedze ti je uz lepsie, o tyzden to uz bude zase o vela lepsie :) ja sa uz tesim,kedy sa vystriem a urobim si cop :) ty mas tiez taky problem? dnes som uz aj nieco upratala,ale len veci som nahadzala do skrine,tak som z toho teraz znicena. rano som bola na vyber drenov, konecne,bola to taka otrava. ja som podtlak necitila,dr.to urobil tak,aby som to necitila.ale trosku zasstipalo a potom som citila,ako to taha.ale dalo sa, to bol fakt rychlovka. horsie bolo, ako mi ich mackal,aby este do drenov nieco natieklo,to bolo take nechutne. no a inak ich mam celkom makke,akurat,ze dnes som stratila citlivost na lavy v okoli bradavky a dole pod podprdou, teda skoro na bruchu sa mi urobili take mini vyrazky,asi nejaka alergia, podla mna na tie prevazy.ale nesvrbi to,tak ma to netrapi.inak dnes som ich videla, su to zatial take stany, ako to tu niekto pisal :) takze ani neviem, ci sa mi pacia.
ametystka
neboj,ono tou bolestou si asi treba prejst,ale tie prvy chvilky viacmenej budes taka otapena a budes vacsinou hajat,teda aspon ja som spala stale, a to som si ani nevypytala nic na spanie :) a za par dni uz bude ovela lepsie,ja som dnes 2 den po a citim akurat tak trosćhu tlak este a ked sa viac pohnem ako mozem,tak to zaboli,ale nie moc.takze ta bolest aspon u mna ubuda velmi rychlo :) drzim palceky :))