Klaudi
prave som sa pofotila,je to fakt take divne,no posielam live foto,aby ich dala na rajce.
he,takze teraz si super stihla v korzete, co? a este aj s novymi kozami, to musis vyzerat supis :)) no ja mam didi este v hornej casti take nafucane,vyzeraju ako okruhle,takze urcite napuchnute su. ale sak to sa vyriesi casom. no s tymi bradavkami,mne to dr. nehovoril,ale vsimla som si,ze mne tiez idu tak trosku von,ale ved to je celkom prirodzene, to je len dobre, ze nam to tak urobili :) a jasne, podprda potom stlaci k sebe a budeme mat pekne ciarky medzi prsami konecne :) joj, ako sa tesim. no inak neviem, co sa so mnou deje,uz druhy den jem antibiotika v tabletach a v noci som si dala a trochu ma palila zaha. no dalsiu som musela dnes rano o 6 a tym padom som nebola najedena, a tak strasne ma ta zaha palila,ze normalne sa mi zle dychalo. teraz este stale, teda 7 hodin to citim ako nejaku palivu hrcu niekde v zaludku, uplne nechutne to je. dr. mi povedal,ze by to nechcel menit,ze asi preto,lebo som si dala nalacno,no uz sa mi to zda mooooooc dlho. a este k tomu som sa dnes aj vyhadzala,tak to vyzera ako alergia na lieky. no nic, uvidim do zajtra, co to urobi, dufam, ze sa to nezhorsi,tie vyrazky mi vobec nevadia oproti tej zahe, fu, normalne myslim,ze mi zhori cele vrchne potrubie,blee :(