Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

SWEET mas doma sodabikarbonu ?? mna žáha strasne palila v posledne mesiace tehotenstva a bolo to hrozne neprijemne,,
a toto mi pomohlo velmi. rozmiesaj sodabikarbonu vo vode a na ex to vypi ked sa bude penit.., je to humus ale garantujem do 5min ta prestane palit ;-)

KlaudiaKE

AMETYSTKA ked ti mam pravdu povedat ja na toto som ani nemyslela, a ani ma nenapadlo na nieco take sa pytat.. nikto u nas v rodine rakovinu nemal, takze si to nepripustam. teraz som surfovala po webe ohladom toho a tam pise lekar jednej babe co ma augumentaciu pisala toto:
"Dobrý deň, pred 3 mesiacmi som podstúpila augmentáciu a teraz som si nahmatala v ľavom podpazuší pod jazvou hrčku priemeru cca1-2cm, pekne ohraničenú a nebolestivú.Mám 25rokov,v rodine sme zatiaľ rakovinu nemali a ešte som nerodila. Mám sa obávať? Na kontrolu idem až v auguste. Mám ísť aj na mamografiu? Ešte nikdy som ju nepodstúpila, ani pred operáciou, vraj som ešte mlada... Ďakujem pekne za Vašu odpoveď. Blanka"

a lekar odpisal: "Milá Blanka, je treba aby sa na to pozrel Váš lekár ale vo Vašom prípade je pravda, že sa momografia nerobí. Dostačujúci je ultrazvuk. Takto korešpondenčne sa ale nedá robiť diagnostický záver."

takze ak mas pochybnosti a zalezi ti na tom, urcite si to over u svojho lekara gynekologa popripade aj internistu

sweetlemon

Klaudi
prave som sa pofotila,je to fakt take divne,no posielam live foto,aby ich dala na rajce.
he,takze teraz si super stihla v korzete, co? a este aj s novymi kozami, to musis vyzerat supis :)) no ja mam didi este v hornej casti take nafucane,vyzeraju ako okruhle,takze urcite napuchnute su. ale sak to sa vyriesi casom. no s tymi bradavkami,mne to dr. nehovoril,ale vsimla som si,ze mne tiez idu tak trosku von,ale ved to je celkom prirodzene, to je len dobre, ze nam to tak urobili :) a jasne, podprda potom stlaci k sebe a budeme mat pekne ciarky medzi prsami konecne :) joj, ako sa tesim. no inak neviem, co sa so mnou deje,uz druhy den jem antibiotika v tabletach a v noci som si dala a trochu ma palila zaha. no dalsiu som musela dnes rano o 6 a tym padom som nebola najedena, a tak strasne ma ta zaha palila,ze normalne sa mi zle dychalo. teraz este stale, teda 7 hodin to citim ako nejaku palivu hrcu niekde v zaludku, uplne nechutne to je. dr. mi povedal,ze by to nechcel menit,ze asi preto,lebo som si dala nalacno,no uz sa mi to zda mooooooc dlho. a este k tomu som sa dnes aj vyhadzala,tak to vyzera ako alergia na lieky. no nic, uvidim do zajtra, co to urobi, dufam, ze sa to nezhorsi,tie vyrazky mi vobec nevadia oproti tej zahe, fu, normalne myslim,ze mi zhori cele vrchne potrubie,blee :(

sweetlemon

Klaudi
joj,zlatino,aka si cela zabalena,no teda, som aj zvedava na tu lipo, ako to bude vyzerat, to ako dlho musis mat tu vec cez brucho? a prska vyzeraju celkom fajn aj takto zalepene,ja ich mam oproti tebe fakt moc opuchnute,mne tak divne stoja do sticata,aj sa bojim to data dole,ze sa mi nebudu pacit :( ty budes urcite spojkojna,tesim sa,kedy das dole prevazy :)

ametystka

KlaudiaKE, verím, že zajtra budeš mať menej zaťaté zuby pri vstávaní a pozajtra ešte menej. A keď ja budem trpieť ako kôň, tak ty si už na žiadnu operáciu ani nespomenieš. Bola som na konzultácii, operácia je plánovaná síce až na február... ale už teraz na to myslím takmer stále... Trocha ma mätie, že Dr. Magdo tvrdí, že momografiu je možné s implantátom robiť, ale na nete som našla články, o tom, že to nejde. Aj ženy po augmentácii píšu, že sa dá robiť len sono. Ty si sa na to pýtala?

KlaudiaKE

SWEET sak presne ten prevez cez brucho ma najviac štve :-) taha to ako cisty korzet, ale musi aby mi koža neovisla a pekne sadla k telu.. tak to musim vydrzat.. jedno stastie ze ten korzet musim nosit 1-2 tyzdne , cize az tak dlho to nie je.. ale je celkom fajn lebo super stahuje :-)) cize aj pod spolocensje saty do buducna mozem vyuzit lebo pekne vyformuje driek :-))))) ak by som nahodou pribrala. ale to si uz pripustit nechcem, uz teraz davam pozor na to co jem , a vela toho nenajem, tym ze nevydavam ziadnu energiu tak sa ani neziada. a bojim sa aby sa tuk nezacal ukladat inde, kedze na bruchu uz nebude..
zacina ma inac teraz aj brucho pobolievat v casti kde je zaludok a konci ten korzet a neviem ci z toho stiahnutia, alebo z tej kanyly co mi behela pod kozou a vysavala :-)) blee radsej na to ani nemyslim .-))) tak to boli ako modrina

no uz nafot potom aj ty som zvedava.. a neboj ked odpuchnu budu pekne.. ja ani nemam pocit ze ich mam nejak napuchnute, aj makke ich mam, tak dufam ze sa pekne hoja.. lekar ked ma kreslil a meral s metrom, mi vravel ze budem mat bradavky jemne od seba, ze pojdu do stran, lebo tak som ich mala aj predtym a nemohol mi silikony stlacit blizsie k sebe lebo by som mala bradavky neprirozdene na bokoch :-) a to by asi smiesne vyzeralo, takze budem mat v strede asi vacsiu medzeru, ale vsak nevadi. podrsenka ich spoji ne ?? :-) hlavne nech jeto prirodzenejsie

KlaudiaKE

PRSNIK ten problem mam aj ja ze to tak boli. ked dlhsie lezim STRASNE ma to tlaci na hrudnu kost. a vstat to je len so zatatymi zubami, ale cez den sa to da, lebo sa tie svaly rozhybu a nie su stuhnute ako ked dlhsie lezis ;-) urcite sa to bude uz len zlepsovat

Ked mam ist spat, tiez sa uz len modlim nech je rano :-))) ked vstanem sa smejem lebo normalne v matraci je kompet moj obrys hlavy a postavy ako tam lezim jak zdochlina bez pohnutia 8 hodin :-)))) zeby aj odliatok sadrovy by vedeli urobit

sweetlemon

Klaudi
joj,zlatino,aka si cela zabalena,no teda, som aj zvedava na tu lipo, ako to bude vyzerat, to ako dlho musis mat tu vec cez brucho? a prska vyzeraju celkom fajn aj takto zalepene,ja ich mam oproti tebe fakt moc opuchnute,mne tak divne stoja do sticata,aj sa bojim to data dole,ze sa mi nebudu pacit :( ty budes urcite spojkojna,tesim sa,kedy das dole prevazy :)

sweetlemon

prsnik
no neboj,urcite to o par dni prejde,ja som na posteli nespala kvoli drenom a aj kvoli tomu,ze ma bolel zadok moc moc.tak som nasim sluhla take super kleslo,trosku je take akokeby hojdacie a na tom sa spi uzasne. no tak dufam,ze aj ty sa co najskor v pohode vyspis do ruzova a ten tlak ti da v noci pokoj :) ozaj, a fotkami neprispejes? ci uz si prispela? uz dlho som nebola na rajce...
livaa
dakujem pekne,tiez asi zajtra poslem fotecky,zatial idem mrknut na klaudi :)

sweetlemon

maja222
v narkoze som bola asi 3 hodiny,no neviem presne,to mi len pred tym povedali,ze asi tolko,ale ja som aj potom dlho este spala,takze som tu narkozu ani tak nevnimala. no a co sa tyka spania na chrbte,tak pri tyh prsiach sa ani nenapadne,ze by si si lahla na bok alebo na brucho :) da sa za par dni na to asi aj zvyknut. mne povedala internistka,nech sa natieram mastou voltaren emulgel,ale este ma chrbat tak neboli,ze by som to potrebovala, kazda sme ina, tak snad aj ty to budes mat v pohode. :)
no a zatial som sa odfotila len v podprde, ako som pisala uz,tak su zatial asi take napuchnute,ale vyskusam asi zajtra trosku rozopnut a pofotit. neboj,urcite to dovtedy stihnem,slubujjem :)) no co sa tyka tej velkosti,tak urcite by som sla do 320,no na mne bolo zevraj krajsie 285,ale ja som fakt chrda na hrudniku. takze ked nie su taka uplne sucha,tak by som zvolila tie vacsie :)) mne uz teraz pripadaju male,kedze viem, ze trosku odpuchnu a klesnu :) ale co uz