Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

VEIVA preco super zena ? :-))))
mam stastie ze sa mi to dobre hoji, nemam alergiu a rukami mozem robit total vsetko nepocitujem tlak na prsiach ked ich dviham.. :-)) a ja som taka nabita energiou v kuse. takze u mna nic nerobit nehrozi :-))) vzdy ked len trosku sa lepsie citim po chorobe uz makam aspon za pc , lebo ked nic nerobim pre mna je to strateny cas za ktory mozem robit nieco uzitocnejsie
Za mna je lenivy moj chlap :-)))

A profil znamena ze prso ide do priestoru :-)

atram

cize si myslite, ze vysoky profil radsej nie? lebo ked som bola u fabryho, tak jeho nazor s gubom sa trochu rozchadzal vo velkosti implantatu, guma mi povedal 300 max 320 a fabry na mna pulil oci, ze to by chcel byt pri tej op, ako to tam napchá, že leda ak kladivom, že mám na to málo kože, aby sa tam tolko voslo, ze bude rad ak mi da 220ml, tak som z toho bola smutna, lebo za tie peniaze by som chcela aby aj bolo volaco vidno, bomby zrovna nechcem, nuz ale 220 mi pride fakt malo :( pritom na inych fotkach mi tiez pride ze niektore baby ich maju fakt malicke a pohodicka 300ml dostanu, no ja som aj mala, aj hrudnik uzsi, tak mozno aj preto :( tak som to chcela nahnat aspon na vysokom profile, ale ako vas citam, tak asi zvolim iba stredny :(

davali ste si robit niektora sono prsnikov v BA? kde? za kolko? pls, lebo potrebujeeeeem

veiva

sweetlemon,
zahojilo sa mi to az ked mi dali dole leukopasty. ostali mi chrasty a tie ked sa vysusili, mozno po tyzdni zmizli. hlavne si do nich nerypkaj aby ti nahodou neostali nejake fliaciky po nich.

KlaudiaKE

SWEET no mam to prelepene tak ako predtym obluk zhora aj zdola.. vraj aby tie silikony sadli pevnejsie nech sa nehybu (ked sa tolko hybem ja :-)))) aj ked pracu za pc mi schvalili, ze to je ok. len ziadne pratanie, vysavanie, zehlenie a dvihanie tazkych veci... co mi ceeeelkom vyhovuje. cez vikend bude stary lietat na vysavaci :-))))

a po tyzdni si tie pasky mozem dat dole. a dali mi cely novy pas. z ktoreho si mam odstrihnut kusok, kolko potrebujem a uz len tam kde mam jazvu prelepit si ju nanovo..

termin na vyberanie stehov mi dali 23.9 o 12,00 az vtedy sa tam mam ukazat..

Jo a brucho ze si mam valcekovat aby som nemala nerovnosti a to ze ma este boli je normal lebo mam jazvy pod kozou, a komplet vysledok lipo sa vraj ukaze az po polroku ked koza sadne :-)) ta sa este nacakam.., posilovat brucho mozem, ked ma prestane boliet, ale kedze popritom som mala aj ciciky robene, tak musim pockat 3 mesiace a potom cvicit.

veiva

miu miu,
co vlastne ten nizky profil znamena? je to to, ze prsicka plynulejsie zacinaju od vrchu a vyzera to prirodzenejsie? ak ano, som teda spokojna :-) nepytala si sa nahodou,kedy ta maju prist na druhy den vyzdvihnut?

sweetlemon

veiva
no jasne, to si poznac,aby si sa potom tomuto mohla vyhnut :) oni daju nejake ine,zevraj papierove naplaste potom ci co.
no a prosim ta, za aku dobu ti to asi zmizlo, resp. zacalo sa hojit?

sweetlemon

no neviem, podla mna aj niektory vysoky vyzera prirodzene. naozaj zalezi len na povodnom tvare prsa a hrudnika. urcite ze nizky vyzera asi naj, pretoze prirodzene prso je take splaslejsie gravitaciou,ale mlade prsa su take postavene, akoby v nich mlade kocky mali aj vysoky profil :)) takze to je naozaj take individualne :) myslim,ze napr Pegy v galerke ma nizky

KlaudiaKE

MIU podla mna medzi nizky a strednym profilom nie je taky rozdiel, si si mohla dat stredny.. zlata stredna cesta.. nemam pocit ze budu nepridrodzene,, budu to take B

veiva

klaudia,
ja ta uplne obdivujem. ty si hotova superzena :-)
aj ostatne kocky, co uz su po maju moj obdiv. ani by ma nenapadlo ake utrapy na cloveka potom este cihaju.