Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veiva

miu miu,
ides presne 2 tyzdne po mne ;-) som rada, ze mas z toho dobry pocit. na mna urobila tiez taky dojem. bola fajn, pripadala mi, ze vie velmi dobre o com hovori a bez vahania mi vysvetlila vsetko na co som sa pytala. myslim, ze ti vybrala presne ten isty typ ako mne. napisala ti aj to ciselko implatatu? iba pre porovnanie lebo ma uz aj pomalicky zacina zaujimat aky profil to vlastne budem mat :-)

sweetlemon

miu miu
no som rada,ze sem niekto prisiel,ja som uz taka unudela :( no teda, som rada,ze uz tak skoro ides,to je super, nie? uz sa nevies dockat, co? ja som mala od objednania na termin a op tiez tolko a myslela som,ze to je straaaaaaasne dlha doba,ze dovtedy mi aj narastu same :))) no a potom to tak rychlo utieklo :) skor teraz po sa to hrozne vlecie. dobre,ze je dr taka zlata, potom to clovek preziva ovela lepsie. no a 325 je fakt asi akurat. dnes som pozerala na tie moje a uz sa mi zdaju male. fu, no uvidime. tak teda drzim palce nech ti to rychlo ubehne :))

miu miu

sweeet neskapal pes, uz som tu. To si pis ze budem kukat. xi sa tesim. No baby termin oficialny mam uz stanoveny na 3.novembra. Boze uz o mesiac a pol ty koxo. ale tesim sa.
veiva a ostatne pani Dr, je strasne zlata, povedala mi co som len chcela vediet aj napriek tomu ze uz mala po pracovnej dobe /to som tam tolko cakala/ odmerala ma a moj hrudnik pod prsiami ma len 69cm az som sa zasmiala, tak mi dala 325ml a nizky profil, ze ona rada dava nizky kvoli prirodzenosti prs. samozrejme okruhle aj som take chcela lebo ze vraj si ten okruhly pekne sval vyformuje a prisposobi na prirodzene. dreny nedava, antik vysadit nemusim, vsetko mi ochotne ukazala, celu dobu sa usmievala na mna a pikosky povedala no zlata bola na mna. Ozi aj mi povedala ze po pol roku po op mozem mat aj babo ak by som chcela. xi manzel ziaril, este ho aj ubezpecila ze sa mu budu nove prsicka pacit, ze bude nadmieru spokojny. xi

sweetlemon

prave som zistila,ze dnes v crepinach* je ta lucka, ktorej robil minarovjech cicky, tak kukajteeeeeeeeee!!! ze kontrola po pol roku

sweetlemon

veiva
vsetky baby maju fotky hore bez,len cisto ciciky,teda pred. po op uz aj v spodnom pradle,plavkach a tak.
no sakra,ta alergia, vobec sa to uz nezhorsuje,ale ani nezlepsuje teraz, 2 dni to mam rovnake,odvcera beriem claritine,natieram fenistil,tak cakam,kedy to bude ustupovat. no miestami je eto take az ako keby chcela koza praskat,zacina to byt vysusene,ale aj napriek tomu este stale velmi zdurene, au :( ze sa mam natierat niekedy aj niveou alebo tak,nech koza neni moc vysusena. no tak ale to si uz fakt neviem predstavit. parkrat denne sa natierat fenistilom,umyvat sa, natierat kremom. koxo a kedy mam mat na sebe tu podprdu???? sak to ju musim mat tak 6-7x denne dole na par minut a to teda neni sranda,ked mi pokazde stvrdnu a natlakuju sa. ja neviem. a ked som si pozrela este tu reportaz(sice len kusom,lebo mi to nechce natiahnut) o tom,ze mala teploty, tak ja uz neviem...zacinam sa asi bat :((((

veiva

miu miu,
ako bolo na konzultacii? na co vsetko si sa pytala? co ti doporucila?
ja mam termin v polovici oktobra a implantaty 325 ml. vobec neviem aky profil, nevedela som, ked som tam isla, ze nejake existuju... vraj z toho budu velke dvojky.
sweetlemon,
budes mat asi alergiu na lepidlo na leukoplaste. mam ju tiez a viem ake je to neprijemne. som zvedava ako budem zvladat mat pol hrudnka oblepeneho ale pre tie krasne kozicky to nejako vydrzime, ne? :-)
chcela by som poslat livke fotku na mail aby som sa trosku zorientovala a som predsa aj dost zvedava. posielate tam fotky hore bez alebo staci len nejaka dovolenkova na ktorej je vidno, co tam je resp nie je? :-)