Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

miu miu
nie,este som mu nevolala,lebo sak on vzdy rano operuje,tak som nechcela otravovat. no co uz teraz piatok poobede urobim,uz sa na mna kazdy vykasle o taktomto case. skusim mu zavolat a prip. by som jedine na pohotovost mohla zbehnut. nemam ani ako ist k lekarovi :(

sweetlemon

babeny
no prave som sa zobudila a ked som sa videla v zrkadle, az mi zle doslo :( tak ta blba alergia sa rozsirila uz aj na krk a pod krk, som cela cervena, robia sa mi flaky,uz to nie su vyrazky,ale take mapy cervene. ja neviem, com z toho taka nestastna,lebo ten krk ma tak neuveritelne stipe,ze by som radsej vratila cas a radsej sa trapila s nulkami. fakt to vyzera tak, ze to uz nikdy neustupi,je to hnusne,svrbi to, stipe a mna uz fakt prechadza trpezlivost. Zeby som bola alergicka na len silikon? To by som mala take skarede veci asi hlavne na prsach, nie?

miu miu

aha, tak pokial pojde pri op na doraz tak to je uz lepsie a hlavne ze sa rozhodne pocas op lebo niekedy nieco stanovia a potom lutuju lebo by sa dalo ist aj na vacsiu velkost. Inak ked som drzala v ruke tu 300cc tak to neni absolutne vela. Take nic moc v ruke. chi Ani sa mi nezda ze to tak moze boliet a tlacit na hrudny kos. Ale ine je ked to je nainstalovane pod svalom. to je jasne.

atram

miu - ja ti ani sama neviem nakolko sa citim, ja som tych 300ml brala ako automaticku, lebo je to taký standard, no ale vela zavázi aj výška a ja mám len 155, obaja lekári mi povedali ze mám hrudník /celkovo, nie len prsia/ ako dievča, taký utly, som proste celá sumerne malá :))) že teda asi si neviem predstavi ako by tých 300 na mne vyzeralo, zo srandy som si minule skúsila dat pod vypasované tricko sácik s vodou 200ml a teda fakt, naprjv vosli do dverí prsia, potom dlho dlho nic a az potom ja :)))))))
u fabryho uz mam termin pevny, dohodnutí sme, že na stole zistí kolko mu tam vojde a to tam dá, čiže pojde na max, ono ja už teraz mám na prsiach strie, tak nechcem aby to bolo este horsie a kedze mi bude orezáva dvorce, tak z tej koze co mám málo este aj uberie :(

miu miu

ozaj atram mne sa ozaj zda strasne malo co ti ponukaju za velkost impl. ved ja som totalny chudes a vojde sa do mna 325 tak to by sa malo aj tebe. Ved ked uz ides na plastiku nech to stoji za to. Ale hento je podla mna velmi malo. Radsej chod este aj k inym na konzultaciu. a rozhodni sa na zaklade viacerych odporucani. A ked ti viaceri povedia ze aj kludne viac tak chod urcite na viac.

miu miu

pardooon za preklepy ale hadam sa dovtipite.
Inak mam dobrý pocit, aj ma doktorka ukludnila ze to nic nie je ze sa nemusim bat, aj drahemu a ten vychadzal normalne s usmevom od nej. Az som bola sokovana. Uplne sa na to inak pozera, som rada ze som ho tam zobrala. Boze este musim do op tolko veci stihnut. Baby a neviete ako sa to da riesit s pnkou? Ked ma v pondelok operuju a potrebujem pn-ku hned od pondelka tak ako si ju mam vybavit? samozrejme ze nechcem do prace davat pn-ku od plastickeho lekara. Radsej obvodak. Nech sa nikto do nicoho nemontuje.