Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

atram
no tak to uz mas zachvilu :) supis :) no zevraj guba byva trosku arogantny,ale asi sa ani inak chovat nevie, je proste taka povaha. dufam teda,ze fabry ti urobi ciciky podla tvojich snov :) no a fakt to je divne,ze dreny dava,to je v pohode a po op mas ist domov. to je fakt take zvlastne. a nemozes si teda 1 noc zaplatit aspon? bolo by lepsie,keby si tam ostala...aj kvoli bolestiam, predsa ta tam mozu hodit na infuzku a lepsie sa to zvlada. aj kvoli nejakemu pozorovaniu. no teda, mna ani nenechali vyspat,stale okolo mna po op cely den a v noci behali sestricky a stale mi merali teplotu a davali infuzky a od bolesti a kukali ma,ci nieco nechcem, no zlate :) a predsa mimco moze aj nechtiac ublizit a urcite ho nenechas len tak,ked ti tam bude behat. podla mna by si sa mala vyhajat u nemocnici ece...

miu miu

sweet je to makke, nie ako voda,,trocha hustejsie ale makke. az ma to prekvapilo. cakala som ze to bude tvrdsie. omakala som si vstky co tam mala. chi
no ale ten s vysokym profilom to bol riadny meloooon.
jaj a este mi povedala ze jeden implos ma priemer 12apol centimetra, idem pomerat cicky. ci vojde.
A ukazala mi foto pred, po dvoch mesiacoch a potom hned po op. to bol rozdiel o 50percent. O polovicu sa zmensia.

atram

sweet, oni gulate su dokonca podplnene, cize na omak su este mekksie a tym padom ich ten sval vyformuje, ked ho pritlaci, anatomy su na omak tuhsie, no vysledok i tak rovnaky, kedze gulaty sa zvrchu svalom stlaci a tym sa gel presunie do spodnej casti implosu

atram

nakoniec som zvolila fabryho, guma :))) vypdava z kola :) ale spokojna na konzultackach som bola u oboch, len fabry bol o kusok lepsi :) termin mam 26.9., teraz zhanam predoperacne, idem do stupavy do sukromneho centra za 1500,- a doporucenie na sono budem mat zajtra, implos si dam asi gulaty a ten stredny profil, dreny budem mat od piatku do pondelka, kedze do toho padne vikend, inak fabry vybera po 48 hod, a to ako mi ich vysvetloval, tak sa divim ze niektory dr nedavaju, prislo mi to z jeho podania dost dolezite, aj kvoli tej kapsule, ako tu uz bolo spominane, aby sa implos riadne pricucol ku svalu a nebola tam ta kapsa, dost ma zarazilo, ze fabry pusta po op este ten den domov, aj by som pristala na jednu noc, lebo doma mam 2rocne deculo a teda neviem ako budem vladat lezat, asi ma bude dost nutkat behat okolo nej, neviem ci sa vobec doma dobre vyspim, v nemocke by som mala aspon jednu noc istu, u fabryho som bola na konzultacke hodinu a pol a teda pokecal o vsetkom, mily doktor

sweetlemon

miu miu
hehe,no to je niekedy vtipne, ze kozy, potom dlho dlho nic a potom baba :))
teda, ja som si implos neosahavala pred op,mne take dr nedal,teda, asi som si mala vypytat :) ale je to makke, nie?

miu miu

veiva pytala som sa ze kedy ma mozu vyzdvihnut a povedali mi ze kedy len budem chciet, tak asi po ranajkach pojdem dom.xi neni nejaky presny cas.
No este popremyslam nad tym strednym ale zatial je to dohodnute na nizkom. mozno aj tym ze mi da 320ml inak ked som zmolila ten impl vobec neni taky hutny ako som si predstavovala a ked som skusala prilozit zvislo sa mi z neho spravila pekna kvapka. som spokojna s vyberom. fakt sa preleje gravitaciou dole. sme sa narehotali. xi
No ale vysoky by som nechcela to uz bolo moc. Vypadalo by to asi dost neprirodzene, mozno by som do dveri vchadzala sposobom, najprv kozy a potom ja. chi

sweetlemon

Klaudi
no ty fakt si superzena :) a dobre,ze ti ich prelepili,lebo teba je fakt problem zastavit :))) teda, ale tie stichy, ti dali dobre neskory termin,ja idem na tu uz o tyzden,neviem, kazdy ma trosku dost iny system. Takze to budes mat skoro 3 tyzdne az. Hm...niekto ich vybera po 10 dnoch, no ja sa v nich uz nevyznam.

A to sa tyka aj atram a velkosti implantatov. Jeden povie max 220, druhy aj 320. Kto sa v tych lekaroch ma vyznat :) no neviem, nevidela som tvoje cici pred, ale ja som tiez mala a obvod pod mam do 70,neviem presne, a ze aj 300 by sa tam dalo dat.Tak tych 300 je podla mna fajn a bud tam nieco aj vidiet. K tomu este stredny profil,tak to bude peknucke :)
a to sono...mne to robili u milosrdnych,ale cez jednu internistky,takze neviem, co to stoji samotne. len ta niekto musi odporucit,inak sa dllho caka. a ku komu teda pojdes, fabry alebo guma? :))))) pracu od gubu som videla,ma ich kamoska a su pekne,len on lepi jazvy,tak neviem, ci by som sa toho nebala. som taka staromodna :)
veiva
no dakujem za info,musim si teda davat bacha na to,aby som si do toho neskrabla,nech nemam jazvy aj tam. och.

no babule,prave ma asi z toho pisania teraz zacalo pichat tam,kde som mala dren, ake to je neprijemna, joj :( ale dr povedal,ze to bude este chvilu trvat,kym sa to zahoji.

veiva

atram,
dr guma ma celkom pobavil :-)))
klaudi,
ty proste zvladas vsetko - rodinu, pracu a este na aj o vsetkom informovat :-) je to super!