Klaudi
no ty fakt si superzena :) a dobre,ze ti ich prelepili,lebo teba je fakt problem zastavit :))) teda, ale tie stichy, ti dali dobre neskory termin,ja idem na tu uz o tyzden,neviem, kazdy ma trosku dost iny system. Takze to budes mat skoro 3 tyzdne az. Hm...niekto ich vybera po 10 dnoch, no ja sa v nich uz nevyznam.
A to sa tyka aj atram a velkosti implantatov. Jeden povie max 220, druhy aj 320. Kto sa v tych lekaroch ma vyznat :) no neviem, nevidela som tvoje cici pred, ale ja som tiez mala a obvod pod mam do 70,neviem presne, a ze aj 300 by sa tam dalo dat.Tak tych 300 je podla mna fajn a bud tam nieco aj vidiet. K tomu este stredny profil,tak to bude peknucke :)
a to sono...mne to robili u milosrdnych,ale cez jednu internistky,takze neviem, co to stoji samotne. len ta niekto musi odporucit,inak sa dllho caka. a ku komu teda pojdes, fabry alebo guma? :))))) pracu od gubu som videla,ma ich kamoska a su pekne,len on lepi jazvy,tak neviem, ci by som sa toho nebala. som taka staromodna :)
veiva
no dakujem za info,musim si teda davat bacha na to,aby som si do toho neskrabla,nech nemam jazvy aj tam. och.
no babule,prave ma asi z toho pisania teraz zacalo pichat tam,kde som mala dren, ake to je neprijemna, joj :( ale dr povedal,ze to bude este chvilu trvat,kym sa to zahoji.