Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veiva

sweetlemon,
presne to. ked mi pred rokom odstranovali znamienka, presne som mala ako popaleniny pod leukoplastom. nakoniec nebolo vidiet jazvy po znamienkach, iba chrasty po leukoplaste :-) dakujem za infosku. napisem si to na zoznam aby som to nezabudla povedat pred opkou.

miu miu

veiva ciselko impl mi nenapisala ale som si ista ze budes mat nizky profil lebo som sa na to pytala a povedala ze ine dava len na vyziadanie, lebo ze ona si mysli ze to uz vypada menej prirodzene.

sweetlemon

Klaudi
viem,ze baby si kupovali po nejakom case alebo aj na nejake tie prilezitosti take tie elasticke sportove podprsdy, teda nie je to uplne eroticke, ale v porovnani s retro to je velky rozdiel. Normalne v skiny alebo tak...sak kukni do galerky, aj tam maju,napr. karla zzz ale aj bianocka ma sportovu

sweetlemon

Klaudi
joj zlato, ty tolko veci uz robis po tyzdni,ze to ani neni normalne. Tomu sa ani neda verit,ze uz behas po nakupoch a do roboty. Ti verim, ako si musela byt unavena. Ja som bola vcera u dr, teda vyse 2 hodky som bola mimo domu a bola som mrtva. No a tie naplasty,hej, oni potvory sa davaju naspat, teda niekto dava a niekto nie. Ti nasi dr nam poriadne oblepuju :) ty si tiez tak poriadne ako som bola ja. Som rada,ze to uz nemam :) no keby som to musela mat na tom bobo,tak neviem,asi by som to v noci strhla zo seba aj s kozami :)))))
teda, ja este asi tyzden neplanujem,ze sa budem malovat. V utorok mam ist do roboty,ale asi idem este na dalsi tyzden na pn. Tiez si neviem predstavit, ako pojdem o tyzden na zapis do skoly, to budu muky, tak sa budu cpat ludia, no a oni nebudu vediet, ze mam bobo,takze do mna budu do mna drgat,lebo sa budu tlacit dopredu. No tesim sa na to :(((
a pocuvaj, ty si mas potom sama preliepat jazvy? A to kedy ti to chcu dat dole? A kedy stichy? To kedy si mas ty preliepat? Nejak tomu nerozumiem...

KlaudiaKE

sorry za 2x ale hresila som tu jak korhel. lebo mi vyhodilo internet a som myslela ze moj prispevok siel do prdele.. a som tu stlacala refresh a sipky spat a nastastie to tu je :-)

KlaudiaKE

BABY este mam otazku co ste dlhsie po..
17.9 ma caka take mecheche v prahe.. to bude akurat, ked uz si zlepim tie pasky a budem mat len prelepene jazvy..
no a kedze idem na tu party. nechcem mat tu "sexi" podrpdu lebo nemam si co potom na seba dat.. :-( cez vsetky tricka, kosele ju bude vidno :-(

Viete mi poradit.. co si viem na tych par hodin na vecer dat ?? nech vyzeram normalne ? aku podprdu , asi bez kostic nie ? neviem :-( mozem vobec tu sexi retro po 2 tyzdnoch po OP dat dole na jeden vecer ?

KlaudiaKE

BABY este mam otazku co ste dlhsie po..
17.9 ma caka take mecheche v prahe.. to bude akurat, ked uz si zlepim tie pasky a budem mat len prelepene jazvy..
no a kedze idem na tu party. nechcem mat tu "sexi" podrpdu lebo nemam si co potom na seba dat.. :-( cez vsetky tricka, kosele ju bude vidno :-(

Viete mi poradit.. co si viem na tych par hodin na vecer dat ?? nech vyzeram normalne ? aku podprdu , asi bez kostic nie ? neviem :-( mozem vobec tu sexi retro po 2 tyzdnoch po OP dat dole na jeden vecer ?

sweetlemon

veiva
no ano, to iste mam aj ja, velmi vela vyrazok alebo skor pludgierikov nakope, miestami to vyzera ako popalene. Na niektorych miestach to uz je tusim vysusene,tak ma to tesi. Ale sa mi zda,ze dnes ich mam viac na krku,tie ale nie su tak na husto,vyzera to ako alergia na slnko,ked som pri mori. No tak to potom nezabudni povedat dr,daju ti ine naplaste a tie by nemali tak drazdit.
No jasne, posli fotecky, potom budeme zvedave aj my na tvoje nove bambulky :)

KlaudiaKE

AHOJTE
no baby nech vam to cim skor ubehne ;-)

ja som isla dnes na obed do mesta.. joooj byt medzi ludmi po tyzdni konecne som sa tesila. ze aj namalovat sa konecne mozem a urobit zo seba zenu :-))))
Bola som na kontrole, vsetko ok, ako ma byt hoji sa to, ale som nestastnaaaaa... som sa tesila ze mi konecne daju dole pasky a oni mi ich dole dali vydenzifikovali jazvy a zase ma celu olepiliiiiiiii, pomoooooc.. :-(
zase komplet z hora aj z dola, cize mam to zase take svrbiace., :-(
ze o tyzden si ich mozem dat a dostala som nove pasky, aby som si potom uz len jazvy preliepala..
a bola sranda lebo ma lekar nespoznal.. :-)))) Dr.M. ze kedy som bola ze si ma nepamata.. to som musela byt ine strasidlo vystrasene :-))))) predtyzdnom, nenamalovana v teplakoch a potom znicena od bolesti na posteli. A dnes som tam nabehla upravena, nahodena v satach :-)))

no pojdem si lahnut normalne som hotova a unavena z dnesneho dna. bola som potom do konca prac.doby uz v praci., ale len som sedela a kecali sme lebo sme mali poradu a potom hypermarket lebo prazdna chladnicka a zdochnuta som akoby som rylovala zahradu :-(

veiva

sweetlemon,
mne sa pod leukoplastom zvykne robit take cervene, drsne, vyzera to ako velke mnozstvo cervenych vyrazok na jednej kope. stipe a svrbi to na zblaznenie :-)
zajtra teda asi porobim najake sexi fotky mojej hrude aby som mohla obohatit livkin fotoalbum a pozriet sa na to, co ma caka :-)