Klaudi
joj zlato, ty tolko veci uz robis po tyzdni,ze to ani neni normalne. Tomu sa ani neda verit,ze uz behas po nakupoch a do roboty. Ti verim, ako si musela byt unavena. Ja som bola vcera u dr, teda vyse 2 hodky som bola mimo domu a bola som mrtva. No a tie naplasty,hej, oni potvory sa davaju naspat, teda niekto dava a niekto nie. Ti nasi dr nam poriadne oblepuju :) ty si tiez tak poriadne ako som bola ja. Som rada,ze to uz nemam :) no keby som to musela mat na tom bobo,tak neviem,asi by som to v noci strhla zo seba aj s kozami :)))))
teda, ja este asi tyzden neplanujem,ze sa budem malovat. V utorok mam ist do roboty,ale asi idem este na dalsi tyzden na pn. Tiez si neviem predstavit, ako pojdem o tyzden na zapis do skoly, to budu muky, tak sa budu cpat ludia, no a oni nebudu vediet, ze mam bobo,takze do mna budu do mna drgat,lebo sa budu tlacit dopredu. No tesim sa na to :(((
a pocuvaj, ty si mas potom sama preliepat jazvy? A to kedy ti to chcu dat dole? A kedy stichy? To kedy si mas ty preliepat? Nejak tomu nerozumiem...