Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

sweet no mozno to nebude tvoj pridad co sa tyka toho zmensenia. Ale doktorka mi naschval ukazala najprv fotky po dvoch mesiach a potom tu hned po operacii a ti poviem to bol sakra rozdiel. Ked zmizol ten opuch vznikli nadherne prsicka. joj uz aj ja chceeeem. Neboj, uz nikdy nebudes mat acka. a co tie tvoje vyrazky? zlepsuje sa ti to?

sweetlemon

to faaaaaaakt? no tak to som zvedava,ale podla mna prehanas :)kazda si totiz mysli,ze tie jej su najskaredsie a hanbi sa ich aj ukazat. no v kazdom pripade ich teda nebudes mat ako ty v 17,ale ako nejaka ceckana v 17,ked su este take svieze, stojate :)))

atram

jeziiiiiis sweet len to nie ako v 17-tich :))))) vtedy neboli o nic lepsie :(((( ja ich chcem take, ako som nikdy nemala :))) mozno neskor poslem fotku do galerky a rovno vam monitory popraskaju :))))

sweetlemon

atram
no neboj,viacero bab tu ma uz po detoch a teda tie cici uz nie su take pruzne, kojenie ich fakt poznaci. ale nic nie je take zle,ze by to chirurg nemohol opravit a dat este do lepsieho stavu ako povodneho :)) su tu baby aj s modelaciou celych prs aj s dvorcami,takze na tom nie je nic zhumplovane, to len deturence tie cici tak vycickaju trosku :) ved to je normalne :) dr ti ich urobi,akoby si mala opat 17,uvidis :)

atram

fabry najviac pouziva eurosilikon, takze ten, ale tiez v tom nevidim rozdiel, ide len o meno firmy, aj lekari mi to potvrdili, ja som aj pocitala s vyssou sumou, lebo nemam take pekne prsia ako vy tu, ze len vyplnit potrebujete, ja mám telo zhumplované :((( cize aj dvorce mi bude upravovat a vlastne tade aj implos bude vkladat

sweetlemon

fu, no guba teda nejak zdrazel,ale ked max, tak to mohol mysliet,ze s tymi najdrahsimi implantatnmi. ozaj a ake si davas? ja mam polytechy. sice v tom nevidim rozdiel,ale len tak zo zvedavosti :) no ako na to ale kukam,tak ja som este obisla s celkom slusnou sumou. kazdu chvilu zdrazievaju, teda. minuly rok tu padali take sumy,ze aj do 60 tis. niekto aj do 50. a zachvilu uz bude normalka 100 litrov. koxo, uz nevedia, co za to pytat...

atram

Mne guba vravel tak vselijako, hovoril vela sum co som si mala spocitat, az som z toho bola jelen, no skoncil pri sume 95 tis max za anatomy a fabry hned z luftu 75 gulate 87 anatomy finito komplet cena

sweetlemon

atram
jasne,no myslela som si,ze ceny su asi rovnake. kolko pyta fabry? u gubu kamoska platila 70, to sice bolo v zime este...tak neviem, ako sa to zmenilo.
no tak dufam, ze to bude pohodka s malinkou a ze tatino prevezme vsetky namahave cinnosti na ten den. teda blbost,ze na ten, vlastne na vsetky, az kym sa nezahojis :)))

atram

sweet, no ja ti neviem ci fabry ma vobec lozka, lebo klinika je taka mala, vyzeralo to tam tak rodinnejsie ako v ulk, a zasa na silu tam spat nechcem, on v podstate vravel, ze lieky co mi daju tam, mozem kludne aj doma jest, co je pravda, vraj s tym ma dobre skusenosti /s tym pustanim v ten den/
z fora som bola pripravena, ze guba je "iny" ale mne sa vobec nezdal, posobil na mna uplne v pohode, dost velky sympos, len je to tam aj drahsie, tam treba zaplatit aj tie velke priestory, recepcne, ...

sweetlemon

miu miu
jej, to mi nehovor ani zo srandy,ze o polovicu sa zmensia!! sak mi ostane to,co som mala pred. boze moj, potom zase platit za dalsiu op :)))) dufam, ze nie, o polovicu, to by som fakt zase mala acka :(
no a ja som tiez nevedela,ci okruhle alebo anatomy a niekedy aj trosku lutujem,ze som si tie gulate nedala. ale sak to je jedno, kaslem na to :)