Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

prsnik
no holenie som este neskusala,lebo sak ja mam tu kozu teraz celu zapalenu,tak to ani neriskujem.ale rozmyslala som,ze drahemu slohnem elektricky,to by mozno slo :) no a teplotu mi merali v nemocnici a potom vzdy,ked som volala s dr.,tak sa ma pytal,ci mam alebo nie. no a stale mam,vobec ju necitim,ale stale mam rovnaku,je to divne :(

prsnik

Joj zabudla som, dnes som sa holila v podpazuší, malý horor.Hovorím si preboha nieže sa porežeš ,bude v čudu inplantát.No poviem vám vôbec to nie je jednoduché ako pred tým.

prsnik

Zdravím aj ja chcem poslať fotky ale neviem ako sa to robí cez mobil.Sweet ja som si ešte nemerala teplotu ale ja som nebrala ani žiadne antibiotika len v ten deň v nemocnici.Nikis ja som dostala elast.obväz aby mi prsia tlačil dolu lebo ich mám veľmi vysoko.Inak celkom fajn.

sweetlemon

atram
bola som u trsku pred 6 dnami,takze mam aktualnu cenu, anatomy polytech 285ml so vsetkym za 79600
klaudi
no to vstavanie,prave som sa zobudila :) dnes sa mi spalo asi fakt super,ja som si nejak zvykla. no niezeby som sa nechcela niekedy hodim na brucho,ale da sa. spim na takom polohojdacom kresle s podlozkou na nohy, v polosede, ale v noci sa zosuchnem az do lahu skoro. rano sa nejak vzdy skusi ritou posunut co najviac do sedu, to chvilu trva a potom sa postavim. takze kedze to robim tam postupne,tak mam iba malinky tlak,ktory po par sekundach zmizne. no ale u teba by som to teda necakala,ze mas take tlaky, kedze ty si z nas asi nabrala najvacsie tempo :))
mna uz didiky skoro vobec nebolia,sem tam iba tlak na hornej casti a potom ma trosku tlaci na hrudnej kosti, koxo, tam to mam take napuchnute stale...sa bojim,ze sa mi zachvilu spoja didi :(
no a neviem o tom,ze vcera boli crepiny*,tam bolo asi nieco o komplikacii, co? kurnik, no nic,idem kuknut na webe, co to bolo teda. klaudi, prosim ta setri sa, ked pocuvam, ako uz vsetko sama zvladas, tak samozrejme,ze ti to prajem,ale radsej sa este nechaj obskakovat,nechcem,aby sa ti nieco stalo :((
miu miu
drzim palceky na konz., poobede daj vediet, ako bolo :)

miu miu

co bolo v crepinach? ked pridem domov kuknem si to v archive, ale este som v praci tak tu sa to neda kukat? ukazovali nejake komplikacie po op?

hops

babenky ďakujem za rady ste ma ukľudnili.
zuzka 24
mimo toho čo som písala je to OK. dúfam, že sa nedostavia komplikácie....sa hrozne teším na kúpu novej podprdy zatiaľ som si kúpila len bielu bavlnenú športovú, fajne drží cici, ale nosím ju len keď sa tá retro perie.

KlaudiaKE

AHOJTE
baby tusim dnes niekoho operuju nie ? NULKY tusim,... drzim prstyyyy

Mna presne pred tyzdnom rezali :-) tuto dobu som akurat bola na recepcii a spisovala udaje o sebe :-)))

ja sa akurat chystam na kontrolu a zostanem dnes uz aj v praci. v kancli za pc sa to da, a ked lezim nerobi mi to dobre lebo svaly sa uvolnia aboli ma to ..baby aj vy rano este vstavate ako den po OP ??? ja kym sa rano vygulam z postele. total stuhnuty chrbat kedze clovek lezi v jednej polohe, a prsia horny sval taka tupa bolest ze sa neviem na 5sek ani nadychnut.. a asi po 5min to prejde a uz ked sa hybem po byte zase ani neviem ze som bola na nejakej OP.. aj vy to tak rano mavate ???

pozerali ste vcera JOJ crepiny* ??? no ked som na to kukla.. hned som si lahla do postele s rukami vedla seba :-)))) aj ked je pravda bolo vidno ze ma male dieta, takze ked sa okolo neho tocila, tak asi preto sa stalo to co sa stalo, a ja len sama doma sedim za pc, tak podla man to nemoze mat taky vplyv na zle hojenie..
no uvidim co dnes povie lekar.., dam vecer hlasenie ;-) a poslem aj nejake foto, dnes som fotila brucho., iba dole mam mierne modriny, ale nie je to nic hrozne

ATRAM.. mna okruhle eurosilikon vysli na 61tis. a plus som mala liposukciu brucha, tak cela OP ma vysla na 72 200,- aj s navlekmi (podprsenka + stahujuci pas)

zuzka24

hops,neboj sa,ono sa to casom pekne zahoji..ani ja to nemam take,ako by som chcela,no aj tak je dobre..inak sa mas ako?uz je to ovela lepsie co?ono to prejde rychlo a ani nebudes vediet,ze si bola na op:))maj sa pekne,drz sa.