atram
bola som u trsku pred 6 dnami,takze mam aktualnu cenu, anatomy polytech 285ml so vsetkym za 79600
klaudi
no to vstavanie,prave som sa zobudila :) dnes sa mi spalo asi fakt super,ja som si nejak zvykla. no niezeby som sa nechcela niekedy hodim na brucho,ale da sa. spim na takom polohojdacom kresle s podlozkou na nohy, v polosede, ale v noci sa zosuchnem az do lahu skoro. rano sa nejak vzdy skusi ritou posunut co najviac do sedu, to chvilu trva a potom sa postavim. takze kedze to robim tam postupne,tak mam iba malinky tlak,ktory po par sekundach zmizne. no ale u teba by som to teda necakala,ze mas take tlaky, kedze ty si z nas asi nabrala najvacsie tempo :))
mna uz didiky skoro vobec nebolia,sem tam iba tlak na hornej casti a potom ma trosku tlaci na hrudnej kosti, koxo, tam to mam take napuchnute stale...sa bojim,ze sa mi zachvilu spoja didi :(
no a neviem o tom,ze vcera boli crepiny*,tam bolo asi nieco o komplikacii, co? kurnik, no nic,idem kuknut na webe, co to bolo teda. klaudi, prosim ta setri sa, ked pocuvam, ako uz vsetko sama zvladas, tak samozrejme,ze ti to prajem,ale radsej sa este nechaj obskakovat,nechcem,aby sa ti nieco stalo :((
miu miu
drzim palceky na konz., poobede daj vediet, ako bolo :)