Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

NULKY tak ta to stalo ako mna :-) keby som nemala lipo este..

zeny nezrastu sa mi tie stehy s mäsom ??? ked vsetky idete vyberat po 2 tyzdnoch a ja az po 3tyzdnoch ... ja len ci to uz nebude viac boliet :-)) aj ked je to zasite dlhsie, je asi istota ze sa to pevnejsie zrastie a ten zazrak nevypadne :-)))))

a poslala som livee nejake nove foto co som vcera nacvakala.. aj ked vela zase nevidno :-( kedze ma zase zabalzamovali :-((((

sweetlemon

nulky,
gratulujem k novym cecikom, no jasne,zaciatok je tazky velmi,ale potom kazdym dnom ubuha boleset aj ten tlak hnusny :) este pri vstavani z toho polosedu trosku citim tlaky,ale iba malinko a chvilicku :) zachvilku uz budes behat po byte,lebo sa budes nudit :) ja som dnes tyzden po a je tu super, uz sa viem skoro aj vystriet,trosku citim tlaky dnes, neviem preco, su nejake napnute. ale inak oki :) fakt tie 3 dni asi tu take naj a potom sa to pomalicky zlepsuje. teda u niekoho aj zavratnou rychlostou, ze klaudi :))))))
no a dufam, ze posles fotecky do galerky,aby sme mohli v dobrom zavidiet :)
no baby
volala som uz s dr a povedal,ze nevie,co to je,fakt to je divne,lebo sa to rozsiruje tak neskoro po op. takze mam ist na pohotovost a uvidim. kocky,teraz cakam,kedy frajer vstane,lebo je chory,neviem sa dockat,kedy uz pojdeme. potom sa ozvem, ze co mi zas naordinovali,podla mna nikto nevie, co to je, nejaka fakt ze divna zihlavka alebo co...

nulky

urobila som hrubku nechtiac- ak to dakomu prekáža sorry. zle som trafila na kláves... :-)
inak ja som platila za opku 60900

nulky

klaudia KE, ale ty nie si žena ale robot :-) čo ty stíhaš- ja budem snáď až o mesiac stíhať.... som dáka neschopáčka..a tiež som tam na teba myslela...lebo veďla mňa ležala 68 ročná!!!!! pani, ktorá si dala zmenšiť brucho!!! že veď ešte dačo požijem nech sa jej lepšie chodí po svete.... ale je fakt, že ho predtým mala dosť prevýsajúce... takže sa jej s tým muselo žiť hrozne!!! a vôbec sa nebála ani narkózy ani ničoho :-)

KlaudiaKE

NULKY super som rada ze to mas za sebou, myslela som uz na teba ze sa musis uz kazdu chvilu ozvat :-) gratulujem ;-)
ta bolest je hrozna ale po 3dnoch sa to zlepsuje kazdu hodinu.. ja som tyzden po OP a keby som nemala zviazane cicky a brucho ani neviem ze som na nejakej OP bola.. dnes idem aj na kavu uz s kamoskami a vcera som bola v robote :-)

a mam aj ja take karticky ze mam silikony, so znackou, vyrobnym cislom a inymi blabolami, nenapadlo ma to dat do dokladov ale dobry napad.. :-) mne to nekazali

KlaudiaKE

SWEET to ma mrzi :-(((( musi to byt fest otravne.. ale len je to alergicka reakcia, urcite by si mala zajst k lekarovi, najprv zavolaj a popripade sa vypytaj k nemu este dnes aby sa na teba pozrel s tym ze to co ti poradil predtym ti total nezabera.. nenechaj to len tak. lebo kazdy den to mas horsie. tak aby nebol potom problem :-( a ide dlhy vikend 3 dni volna !!!

nulky

ahojte, baby. žijem. došla som domov a chystám si pelech....najradšej v sede...
deti s mužom som poslala preč, nech sa na mňa nevešajú :-)
ja teda neviem, ale ked som sa prebrala po opke, tak som si v duchu strašne nadávala, že som do toho išla.bola to zvláštna bolesť. nemohla som sa nadýchnuť, 100 ton na prsiach, ktoré nemôžete zložiť dole.. hlavne v strede hrude.. a to ležanie na chrbáte, keď sa neviete od bolesti poposúvať tak, aby ste ležali pohodlnejšie.. Už okolo 3 hod ráno- dnes mi ale bolesť začala poľavovať a naouzaj som ráno už sama prešla na záchod a tak.............
dúfam, že v tomto trende budem pokračovaťa a že nič mimoriadne sa nevyskytne... najhoršie asi bude zvládnuť deti..aj keď mám muža doma- predsa len vidia mamu a bežia k nej ..........
sweetlemon, doparoma aj s alergiou... choď za tou kožnou... veď niečo ti musí pomôcť...
baby, aj vám dali niečo ako silikón preukaz, ktorý by ste mali mať stále pri sebe?? pre prípad havárii a tak ?????!!!!!
mne vyberie štychy po 14 dňoch , po 3 týždňoch mám nosiť podprdu už len v noci.

KlaudiaKE

PRSNIK najprv musis samozrejme tie fotky stiahnut do PC a potom ich poslat mailom LIVEE e.uhrinova@gmail.com s nejakym kratkym popisom a napis jej pod akym NICK si tu aby ta vedela priradit :-)

Pegy

Prsník napíš Live ona je zlatá možno ti dá mobil a hodí ti to tam ak to nevieš. Baby akú má teraz cenu DR.Ježovitová ?Bola som u nej minulý piatok a jednej kočke dala cenu na január 83tis.

prsnik

Zdravím.Chcem prispieť do galerie ale nikto mi nevysvetlil postup.Mám k dispozícii len mobil takže čo mám urobiť keď sa doňho nafotím?