Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

hops
no fiha,ty sa nejak vyznas, to uplne znie ako od niekoho skuseneho :))) ty si nieco take zazila? hej, urcite aj na tomto nieco bude. ale dnes som fakt uz plakala,lebo som zacala mat haluze,ze to mam z infekcie a ze mi zachvilu vyberu didiky a ja ostanem len tak, bez didikov, s natiahnutou kozou,zbyocnymi jazvami a bez vlastne aj bez koruniek. No potom som isla na pohotovost a pichli mi do zadku hydrocortison (asi tak sa to pise) a dithiaden a trosku to prestalo svrbiet. Trosku to aj zbledlo. No ale iba nachvilu asi,lebo uz to zase trosku stipka. Joj...no a teraz sa mi prala podprda,lebo som sa chcela naozaj poriadne poumyvat a ta svina bola prepotena a to alergii moc neprospieva. Tak teda som hore bez a je to fakt zle (chudatka,myslia si,ze vypadnu na zem :)))
aha, no dobre,tak posluchnem hops a idem sa napit,nech vyplavym tu bestiu a mozem sa tesim z cicikou a ne len sa trapit,ze co mi je...tak dik za radu cica :)

hops

mulky gratulujem..vitaj mezi cicaňmi

KlaudiaKE
neboj vyberanie stehov nebolelo ani na 21.deň a ani chrasty ešte neboli oddelene...

sweetlemon
nechcem machrovať, ale z vlastnej skúsenosi ti poviem, že to čo popisuješ začalo ako alergia na nejaké lieky najskôr antibiotíká a tým, že ti ich lekár okamžite nevysadil došlo k tomu, že si sa tak strašne vyhádzala....a to už potom môžeš reagovať aj na stravu ktorú si bežne jedla a nerobila ti problém nehovoriac o ďalších liekoch.
Ja by som skúsila detoxikovať (žiaden alergén v strave) a hlavne piť veľa čistej vody...to môžeš urobiť ty a určite skoč k nejakému dr.
držim palce...snaž sa ostať kľudná lebo stres pre alergiu je živná pôda....(ja viem, ľahko sa to hovorí)

sweetlemon

zuzkalinka
no este som o tom nepocula,asi tam bude problem pri narkoze. v kazdom pripade podla mna kludne moze napisat mail na nejaku kliniku a urcite sa jej ozvu.

zuzkalinka

ahojte baby kamoska si chce dat urobit prsia ale ma problemy s krcovymi zilamy. Co v takom pripade? Je mozne, ze ju odmietnu operaciu z tohoto dovodu?? dakujem za vsetky ohlasy.,..

sweetlemon

miu miu
no houby,sice pozerala som tu tak utrzkovite,ale vobec to v crepinach nebolo, tuto info som mala zo zzz.sk,tak niekto tam strasne klame :)) tak som sa tesila,ze uvidim, ako sa jej dari...
prsnik
no neviem ako pomoct,takto na dialku sa ti tazko pomoze s tymi fotkami..jedine ze by si poslala mms s fotkou niekomu na mobil,kto to cez bluetooth alebo mailom posle do pc.

k tomu preukazu este, ano aj ja mam, je to nieco ako technicak od auta, tak mi mame technicak ku kozam :)))

miu miu

no Jezovitova berie presne 83500sk. mam cerstve infosky od vcera.
nulky gratulujem ti, som rada ze si uz doma, neboj uz to bude len a len lepsie. vobec je super ze chodi, ze zvladas sediet za PC a ze si uz rano bola na tom tak fajn.
Ozi baby bolo vecera v tych crepinach o tej Lucke. ja som to neskoro prepla a uz potom do konca relacie to nedali? Bolo to vobec?

prsnik

Nulky gratulujem.Ten pocit po op.sme mali asi každá.Ja som si povedala ty krava stará tebe trebalo takú bolesť v takom veku, ale neskôr sa to len zlepšovalo.Dievčence ja nie som až tak technicky zdatná ja totiž neviem stiahnuť z mobilu ani fotky do PC.Nechcem o to žiadať dcéru dosť ,že s tým nesúhlasila a ešte zverejním fotky na nete.To by asi nerozchodila .

sweetlemon

atram
no dakujem,idem na pohotovost,dufam, ze mi daju nieco silne,co zaberie aspon na svrbenie,potom aj keby to zmizlo o 2-3 tyzdne,tak mi to az tak nevadi,len nech ma to neotravuje.
klaudi
no teda neviem, ako to je s tymi stichmi,ale ked ma dr take skusenost,ze radsej vybera neskor,tak asi na to nieco bude a asi vie,preco to robi. je to sice zvlastne,mozno to bude trosku viac stipkat ako normalne,ale zato to bude pevnejsie a bude istota,ze pri poskoceni ti nevypadnu :)))))

atram

nikis - vdaka za info, prave som ju pozrela a fakt ich ma pekne, livee som fotku poslala, tak pristup uz mam, vecer tam tu moju hodi, tak si potom pozrite tie moje hrozy :(

nulky - gratulujem k vydarenemu zakroku, tiez sa obavam ako to bude doma s detmi, aj ked bude muz pri nich, presne ako ty, a teda na tie tony sa vazne netesim :(( uz aby som mala aspon dva dni po :(, tu cenu si mala super, u koho si bola?
sweet - uf, to uz neni sranda ta tvoja alergia, tam uz to fakt vyzera na kozneho a nech sa rychlo zisti, co si nesedi, drzim palce

ariell

Pegy, ja som mala op v juli a pevna cena bola 77tis, ale mne robila aj upravu takze ma to vyslo 87tis. Inak vravela ze od noveho roka pojdu s cenami hore.

Tie jazvy mam stale cervene, je to normalne? A trci mi nitka, mam ju vytiahnut alebo odstrihnut?