Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nulky

sweetlemon, no ako radikálne zlepšenie
............?
mňa stále dosť pichá pravý prsník, od bradavky dole...........
fakt je to ok? zle som spala.... ubolenásom, neviem vstať, horšie ako včera........
ako vy ostatné?
ja mám 33 rokov...

sweetlemon

babulky,tak ked uz sme pritom, tak sup sup von s vekom :)
nech viem, s akymi babulamí mam tu cest. no napr. klaudii typujem tak do 20, teda podla pismenok :))) miu miu tiez tak nejak :) he, aspon nachvilu si mozem nahovarat,ze som neni zase raz niekde najvacsi soplos :) lebo podla skusenosti to vsade vyjde na mna :(

sweetlemon

atram
no ja som teraz mala 24, cicky som si dala na narodky :)))) nehovorim,ze som oproti vam nejak moc mlada, pri niektorych ano, pri inych nie, ale hlavne ma stve,ze baby po porode tu vyzeraju lepsie ako ja a ja som taka leniva s tym nieco robit...

sweetlemon

atram
fakt keby to nebolo odveci,tak si to dam do galerky,ale naozaj mam tak hrozne brucho,ze drahy aj nasi na mna uz pozeraju,ze uz by som s tym mohla nieco robit.vies, su ludia,ktorym sa od pasa hore neulozi ani gram a napr. do zadku aj niekolko kil navyse. a ja som pripad,ktoremu to ide do brucha. netvrdim,ze by sa s tym nedalo nieco robit,ja som len velmi leniva a bojim sa,ze zachvilu mi to ochabne. zatial je take pruzne,ale ta mam asi obrovsky zaludok alebo creva v poslednej dobe a som ako hajzlovy pavuk :)))))
stale to stahujem,preto to okolie moc nevidi,ale teraz ked sa ledva vystriem po op,tak mam brucho spustene a vsetci si robia srandu,ze som mala ist na lipo,lebo ze sa mozem hanbit taka mlada a take brusisko :( no co, aj to pozierim,ale nie lipo,toho sa bojim,ale ked budem uz zahojena,tak ja raz zacnem cvicit :))))

atram

sweet, ano fotku mam aj tam, no a teba ked som videla aka si chuda v tvari a mas utle ramena, tak teda z tychto dvoch veci usudzujem, ze si chuda a nechce sa mi verit ze mas dake brucho

sweetlemon

Klaudi
Ty uz vobec nemas cicky, teda oproti mojim, ja mam najma tu hrudnu kost ako balon :) no pekne su, faktk velmi prirodzene :) a brusko, no poviem ti,ze ja som soplana bez deti a mam take velke brucho,ked ho uvolnim,ze vacsie ako ty. len ja ho mam take ine, nie ovisnute ako po porode samozrejme,ale fakt veeeelmi nafucne, ako tie hladucuje deti. fakt ot vyzera ako tehotne,skoze,ze nemas mail,by som ti poslala,ja som fakt unikat :)))
tak ale pekne sa hojis, ani modriny uz nie su a dokonca ani na brusku nie, to je parada,som cakala,najma to bude velmi modrinove este teraz a vyzera to celkom fajne uz :))))
atram
no jasne, tvoju fotecku som uz niekde videla je mozne,ze na omllazeni.cz?
no pohodicka,zachvilu sa tu aj ty budes pysit novymi didkami :)) ako vsetko ostatne :)

sweetlemon

nulky
no,snad pomoze,inak sa budem musiet na niekom ukludnit od nervov, asi to schyta drahy :)))))
a inak to s tym rozcvicovanim...to som este nepocula. fu, to by som neskusala. to chce hlavne v prvom rade klud a co najmenej namahy a potom postupne skusat, pokial ta prsne svaly pustia. ved ich mas rozrezane,tak moc necvic :) no a hej, do sesdu som aj ja citila,akoby sa to odliepalo,alebo akoby sa mi tam prelievala nejaka voda. fu, hnusne. no je nic,len pocit a zachvilu bude prec :) no a bud rada,ze len 3 tyzdne nosit, sice aj to sa mi zda podivne, myslim,ze aj ty sama budes mat o 3 tyzdne zly pocit,ked budes cez nej. neviem, iba myslim...ked si predstavim,ze teraz sa mi ta moja schne a ja som taka nechranena :)))))no nic moc pocit. ale ved uvidis, mozno sa z teba vykluje dalsia superzena ako je klaudi :))))jej, a tie trhane bolesti, to aj ja mam po tyzdni,to je akoby sa tam niekto pichol skor,take sekundove a potom zmiznu...ale supis, uz to mas za sebou a uz sa len hoja :)))

nulky

joj, sweetlemon- tak teda ty si "užívaš"... verím, že ti tá injekcia zaberie a svrbenie a vyrážky ustúpia...
Mňa začala pravú cicuša bolieť, tak trhano....a to mám ibalgin 400 v sebe.
sestričky v nemocnici hovorili,, že sa musím rozcvičovať, že aj zadvihnúť ruky (nie vyše hlavy- len tak ako umyť opatrne tvár, jesť a tak... ale vždy keď vstávam z postele mám pocit, že sa mi tam vo vnútri všetko pohlo a bojím sa vôbec nejako pohnúť...a už ma aj tá podprsenka tlačí a svrbí a to som necelé dva dni po....ebééééééééénci, ako to vydržím 3 týždne????
inak v bb dávajú tie najlacnejšie silikóny- ide len o to, aby mali texturovaný povrch.... ostatné je vraj len o značke... tak preto tá nižšia cena... v BA a KE vám ponúkajú asi tie najdrahšie??