no ako som pozerala tie veky,tak sme skoro jeden rocnik :) hehe, najma asi duchom este sme niekde medzi teenagermi :))))
klaudi
no teda tak ty sa fakt nezdas, takto hyrit uz, fiha, sak si len vyse tyzdna po op. a na to,ze si bola taka znicena cez den si to vecer dobre potiahla :) a este aj soferovat :) s automatom sa da,ale aj tam treba krutit volantom...no ani si to zatial nechcem predstavovat. ja mam takeho maleho VW a ma to sportovu upravu,nizke gumy,tvrde pruziny, no citit kazdy kamienok. ja sa preto jazdit este nechystam,ved by mi to vytriaslo tie moje baloniky :))))) s limcou sa musi chodit paradne, zavidim :)
no a co pises o tych modrinach,tak asi som slepa,ale som si nic nevsimla,mozno malinko,ale ved to je nic. ja mam medzi didami take zlte,som myslela,ze sa rozpadavam alebo co,ale potom mi napadlo,ze sak jeeeeeeeeeezis, to je asi modrina :))) ja som taka truba, nikdy som sa nicoho nebala,ale odkedy mam toto na hrudi,tak sa bojim kazdej bodky, co sa na mne zjavi.
obvod som si nemerala,pred som mala hm....tusim 78 max. a dobry napad, zmeriam sa teraz,ked je to este opuchnute,aby som vedela,aky opuch velky som mala potom.
baby, ja som sa tak dnes na seba pozerala a mne sa zdaju uz take mrnave tie didi, jak keby som ani nikde nebola :( kurnik, normalne,ze po porode asi zase pojdem do toho :)))