Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

zuzika6
pozerala som na tvoje fotecky a poviem ti teda, ze po op si mala fakt velke cici, no potom ako odpuchli,tak sa mi teda nezdaju na 325, mozno preto,ze tam lezis...aku velkost podprdy mas teraz? teraz vyzeraju uplne,ale uplne prirodzene :)

sweetlemon

miu miu
no zatial ta predbieham,ale zachvilu ma opat prebehnes ty.
no a vobec nevahaj a urcite chod do 325. Ja som sice len 8 dni po op,ale ked tak na to pozeram,tak ked to odpuchne, bude mi to take malinke pripadat :) si zacinam zvykat na tu velkost :) no neviem, asi by som si dava 350 po porode,urcite by to vobec nekricalo. ved si skus do sacku nasypat 300ml ryze a potom prisyp 25 ml a uvidis,ze ziaden rozdiel neuvidis :) teda malinky. takze urcite chod do vacsich,to ti povie kazda,ze baby? :))

zuzika6

Miu miu,čitam to tu pravidelne,ale už som davno neprispela.Určite by som do toho išla znova!A dala by som si vačšie.Mam 325 a ver,že velky rozdiel medzi 300 a 325 nieje.Tak daj na radu dr. a chod do tých vaščich.Určite neolutuješ.
A ešte k tomu veku:tiež som to tu už raz pisala,ide mi na 27, mam 2 deti a po op. som skoro 8mesiacov.

miu miu

ahojte, vcera som tu nebola, oslavovali sme s babami moje meniny a samozrejme rozoberali moju konzultaciu, velkosti a apodobne. skoncili sme o tretej rano, tak nam bolo fajin. Len uz unava zapracovala kedze vsetky pracujeme a po celom tyzdni nevyspate, tak o tretej sme to zabalili.
ked uz pisete kolko mate rokov, tak ja mam 25, len o rok som starsia od sweetlemon, ale v rozhodnuti a v prsiach ma predbieha. chi
baby teraz z odstupom casu by ste isli do zvacsenia znovu? aj pre tu bolest co znasate, alebo ste znasali?
sweet a aku velkost by si si dala teraz? isla by si na vacsie? na kolko? nebala by si sa toho? stale premyslam ci 300 tak ako som bola rozhodnuta alebo 325 ako mi radi doktorka? to je dilema

sweetlemon

no ako som pozerala tie veky,tak sme skoro jeden rocnik :) hehe, najma asi duchom este sme niekde medzi teenagermi :))))
klaudi
no teda tak ty sa fakt nezdas, takto hyrit uz, fiha, sak si len vyse tyzdna po op. a na to,ze si bola taka znicena cez den si to vecer dobre potiahla :) a este aj soferovat :) s automatom sa da,ale aj tam treba krutit volantom...no ani si to zatial nechcem predstavovat. ja mam takeho maleho VW a ma to sportovu upravu,nizke gumy,tvrde pruziny, no citit kazdy kamienok. ja sa preto jazdit este nechystam,ved by mi to vytriaslo tie moje baloniky :))))) s limcou sa musi chodit paradne, zavidim :)
no a co pises o tych modrinach,tak asi som slepa,ale som si nic nevsimla,mozno malinko,ale ved to je nic. ja mam medzi didami take zlte,som myslela,ze sa rozpadavam alebo co,ale potom mi napadlo,ze sak jeeeeeeeeeezis, to je asi modrina :))) ja som taka truba, nikdy som sa nicoho nebala,ale odkedy mam toto na hrudi,tak sa bojim kazdej bodky, co sa na mne zjavi.
obvod som si nemerala,pred som mala hm....tusim 78 max. a dobry napad, zmeriam sa teraz,ked je to este opuchnute,aby som vedela,aky opuch velky som mala potom.
baby, ja som sa tak dnes na seba pozerala a mne sa zdaju uz take mrnave tie didi, jak keby som ani nikde nebola :( kurnik, normalne,ze po porode asi zase pojdem do toho :)))

sweetlemon

nulky
jasne,ze zatial ta bolest sa moze vyskytnut,ved si par dni po. mna tie este miestami picha,tak skor na bokoch a potom este aj na hrudnej. to casom zmizne. inak uz sa celkom aj hybem, posledne dni sa snazim co najviac lezat a nehybat a stoji to za to,ciciky sa tak pekne hoja a tym skor sa budem moct prsatit potom :)
inak co sa tyka mojej alergie...nechcem to zakriknut sakra (klop klop klop na drevo) ale vcera mi to dost ustupilo, dnes som sa zobudila a na vela miestach to dost vybledlo,krk mam skoro cisty :) tak som sa potesila! no dufam, ze to bude pokracovat :)

KlaudiaKE

CAFTE
vcera som tu moc nebola, lebo som bola nejaka unavena.. robila som na stranke a okolo obeda na mna dosla taka unava akoby som nespala 2 noci, a dokonca som sa citila akoby som mala teplotu... tak som velmi pri pc nebola.. a na to mi zavolala byvala spoluziacka ze dosla druha spoluziacka ktora byva v BA a ze davame stretko.. no kua a ja mrtva., najrpv som myselela ze nepojdem. ale ked mi povedali ze pride aj triedna (vzdy ostane mlada, bila s nami partiu :-) ) tak som isla a bola som vonku zit od 20.00 do 2,00 rana :-))) joj fajne bolo. sme sa stretli po 3 rokoch 4baby, triedna a potom dosiel este jeden spoluziak.. sedela som pri vode a cajikoch , lebo som sla autom.. celkom som to zvladla odsoferovat :-) mame limču s automatom tak to celkom slo, takze nakoniec zo zdochnuteho dna som mala žurku :-))))))

SWEET no mam 31 rokov , uz som to tu pisala a moja dcera ma 3 roky :-))) a je pošaletá po mne.
No a cici sa pekne hoja, nic neboli, sem tam pichne aj mne tak na sekundu a skrabem sa vkuse akoby som mala svrab :-) uz mam tu podprsenku zarezanu až na kost a na to este tie pasky..bleee , humus. Brucho boli len akoby som mala svalovku, akurat teraz mi tie modriny trosku uz zfialovely.. na foto su este tak do zlozelena :-) ale mam modriny len dole..inac to brucho pred a po velmi nezmenilo velkost, lebo pred som ho tiez na foto trochu stahovala :-))) ale po uz ho mam uvolnene..

Jo inac ste merali si obvod prs ?? :-)) ja vcera tak zo srandy.. hrudnik je 80cm tak ako bol :-)) samozrejme, a cez prsia som mala 87cm a teraz mam 97cm.

zuzka24

ahojte baby...no dufam,ze sa dobre liecite,ze sa mate dobre..inak sa tu bavite o veku...no ani jedna nie ste ...stara:))myslim,ze vsetky navzdy ostaneme mlade..a pekne..hlavne duchom:))inak mam jedno dieta a 24rokov...pa,drzte sa!
hops,maj sa pekne,isty cas sa tu neukazem,praca vola...tri mesiace dovolenky stacili...majte sa pekne.