Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nulky

nikis, to je ozaj šťastie, že sa ti to podarilo !!!
mala si od začiatku problém s jedným prsníkom???
vieš, mne sa nezdá, že som na 3 deň po opke a jeden ma vôbec nebolí a v druhom ma šialene pichá ak neležím v polosede alebo ak mi neúčinkuje IBUBRUFEN 400.tak akoby ma nožom pichali...
a baby, keď vstávam po dlhšom ležaní, jasné, že to bolí, ale mňa to pod tou podprdou tak šialene páli, že mám pocit, že sa to nedá vydržať... toto pálenie časom prejde, ale zatínam zuby poriadne, ale to ukrutné pichanie v jednom ciciku, to je sila, druhý je v pohodičke...
porďte !!!!
zuzika, prosím ťa, aké si mala imploše, keď teraz B-čko vypchávaš?????to čaká aj mňa? veď mám len 280 ml...!!! a podpsenku po opke si mala akú?? ja mám 70C.
ahojkajte, peknú nedeľu....
ozaj, a tú podprdu ste si niekedy aj rozopli??? nehovorím dáť pás dole-to asi nie, ale aspoň rozopnúť podprdu,veď sa to tám celé sparí, nie?????

nikis

Margaret ja som ten lepsi pripad, kedy mi po 2-mesacnych masazach tkanivo povolilo, ale rozpravame sa o cca 10 hodinach tyzdene. V horsich pripadoch kontraktura uplne zdeformuje implantat a treba ist na reoperaciu. Ja som tie fotky pridala do galerky preto, aby baby ktore to nahodou postihne alebo postihlo nezufali a vydrzali.

Inak mam 25 r. a 3,5 rocneho synka :)

Pegy

margaret som prekvapená,za rok to išlo hore o 10tis,to je dosť. Ja mám 34,10 ročnú dcéru a 3 ročného chlapca

sweetlemon

margaret
no pekne, teda, to si mala naozaj silnu reakciu, akoze tie lieky su niekedy naozaj nevyspytatelne. ja som sa dnes docitala,ze asi som to mala z tabletiek na oddialenie cervenej kvoli opke. lutenyl som brala a dnes som citala neziaduce ucinky a boli tam presne take priznaky ako som mala ja. cervena koza, pluzgiere a vyrazka. no ja som navod citala aj skor,lenze iba v slovencine. a dnes som sa nudila,tak som otocila ten papierik a pozeram,ze v cestine je tam toho ovela viac. tak som zacala citat a zrazu som bola taka nastvana na slovakov,ze nie su schopni nic poriadne urobit. ved predsa sa jedna o zdravie a oni tam taketo dolezite info proste neuviedli. hm...co uz. ale nastastie po vcerajsich injekciach mi to ustupuje, pomaly,ale aspon vidim zlepsenie.

sweetlemon

maja222
no jasne,urcite ak dr dovoli aj vacsie,tak by som nevahala,320 bude fajnovucke :) tak to budem na teba mysliet,aby si sa uzdravila. ja som dostala teploty pred vysetreniami,tak som sa liecila antibiotikami a nastastie sa to stihlo a krvicku som mala potom zdravucku :) tak len sa setri,aby sa podarilo :))
zuzika6
no tak to na tom budeme asi rovnako, ja tiez predpokladam,ze budem nosit B bez vystuze a nabuduce by som rada isla aj ja do tych 350, mozno aj do vacsich, chichichi :))

ametystka

ahojte, margaret, o jednu tretinu, navýšiť cenu, to je dosť. Ja mám vyrátanú predbežnú cenu za augmentáciu na cca 60.000,-Sk, ale na opku idem až vo februári. Dúfam, že z tých 60 nebude na druhý rok 100 tisíc..:)
:) no, a mám 35 a dve deti

margaret

pegy: v auguste sasa novotna zvysovala ceny, na niektore ukony aj o 1/3 ...

sweet: ja som taku alergiu ako ty mala po jednom atb na vianoce, mne dokonca aj opuchla hlava, hrtan, hltan, nemohla som dychat, pribehla pohotovost a ozivovali ma, ditihiaden som brala este niekolko dni po a odpuchla som uplne asi az po 2 tyzdnoch, no radost

ad vek: ja mam 37 a dve deti

margaret

ahojte dievcata, som mala take forfry, tak teraz vas citam spatne

miu miu: o kolkej si bola vo stvrtok u dr. jezovitovej? ja som bola asi o pol druhej, ale ziadna zena tam nebola s manzelom :), tak sme sa asi minuli

nikis: co sa da robit s tou konktrakturou???

a este docitam a mozno aj napisem :)

zuzika6

Sweetlemon,nosim bečka.No nemusim v nich mať tie vankuše :-),tak super.Ale keby mam isť teraz,tak pod 350 ani nejdem.Určite.Tak možno na buduce... :-)

maja222

Ahojte babenky!
Už som sa Vám dlho neozvala, len akosi nie je čas.
Sweetlemon, takže asi pôjdem aj ja do tých 320 ml ako hovoril dr. Aj keď som bola už rozhodnutá na 280ml ako Ty.
Ešte v utorok idem na interné a anesteziológiu. Teraz som akási nachladnutá, tak snáď mi to do piatku prejde.
A ja mám 27 rokov a 7-roč. syna a 3,5 ročnú dcérenku.