Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nulky

zuzika, myslela som zuzika, nie zuzila :-)
prsník, a ty ešte na 13 deň- máš to šialené pálenie -hlavne pri vstávaní??,????
keby sa to statilo, tak ostatné nejako vydržím:::už sa oblečieš sama???
zatiaľ je doma so mnou -pri malých deťoch muž...ale už zajtra -teda na 5 deŇ po opke, musí ísť na 4 hod. do roboty!!! aúúú !!!
čo tu sa bude diať:...
inak ešte neupratujem,som totál nefunkčná.. aj sa bojím, aj ma to unavuje neskutočne
keď som išla z nemocnice, -mám pocit, že mi bolo lepšie ako mi je teraz...
prsník- teda do kedy budeš doma-riskneš robotu už po 14 dňoch???
KlaudiaKE- a keď si si dala dole tú podprdu, potom si si didi do nej normálne narvala?? ja mám pocit, že by to bola drina.. je to tam fakt tesné :-)
naozaj som si myslela, že fyzicky vyrdžím viac...

nulky

ahojte.
zuzila, prepáč :_)
teším sa z tvojich plných B-lebo to asi čaká aj mňa.
klaudia KE- jak ti závidím to hojenie!!!!v dobrom, fakt !!! super, že už zabúdaš na to, čo bolo..........
ja som si teda myslala, že viacvydržím...
to pálenie pri vstávaní ráno- vy ste to ostattné nemali také zlé ako ja a NIKIS? jazatnem zuby, slzy tečú.....no hrôzy..a to keď rátam na hodiny- tak budem dnes o 12 hod. - 4 ukončený deň po opke!!!
kedy sa to už zlepší!!!
akoby som mala strašne malú tú podprdu!!! môže byť aj to, že ten jeden viac bolestivý - je tam šialene vtesnaný?? a baby, je to ok... že pri tom vstávaní, alebo nejakom blbom pohybe.. nastane to brnenenie azmrštenie prsníka-hrozne- a ptom zas akoby vracanie sa do pôvodného tvaru???
dúfam, že je to normálne...........
prosím vás, čo ste už robili ostatné na konci 4 dňa? lebo ja nevládzem nič.cez hlavu si zatiaľ trička nedávam- iba pyžamový vŕšok-ako košeľa... utieram sa len handričkami,podprdu som dole ešte nemala... môžem ju aspoň rozopnúť?

ametystka

KlaudiaKe, cítim až nad Jazerom ako tie zemiaky voňajú :)
som rada, že sa ti dobre darí a hojenie napreduje tak rýchlo... ja som trocha rozklepaná z príspevkov od nikis ohľadom kontraktúry a tiež som si pozrela črepiny s tou dievčinou, kt. museli implantát vybrať...
tvoje rýchle hojenie bez komplikácií je pre mňa taký ukľudňujúci balzam, dík, :)))

KlaudiaKE

AHOJTE

no mne sa to hoji zavratnou rychlostou :-))) klop, klop, alebo je to tym ze mam plnu hlavu firmy , stresu, problemov a prace za pc, takze ani nejak nestiham vnimat... neboli ma uz vobec nic., sem tam ma pokozka pali na povrchu prsnika hlavne laveho, ale je to presne pod tou debilnou paskou, takze uz len cakam kedy si ju konecne v utorok dam dole, a v stredu cestujem do tej prahy. Dnes som si farbila hlavu a opat sama umyvala hlavu nad vanou a ziadna bolest.. a prave peciem francuzske zemiaky. taku som mala na nich chut odkedy chodi ta reklama na tie zapecene zemiaky od vitany ci do koho ze som musela :-))))

inac ja som sa uz nejak s tymi kozami aj zžila, fakt niekedy uz aj zabudnem ze ich mam, hlavne doma, lebo vsak vkuse note a praca, ze aj zabudam ze som na nejakej OP bola a to preslo 1,5 tyzdna :-) sem tam ma pichne v jazve a zasvrbi, ale to je asi tým hojenim...
To ze mam nove ciciky mi hlavne pripomina moj chlap, ked sa slastne okolo mna obšmieta, hladka ich s tym ze kedy uz mozme ? :-)))))))) chlapi jedni nadržaní :-)))))))

NULKY ja si davam vecer podprdu dole aspon tak na 10-15min ked idem do vane, lebo to ze ju mam vtlačenú do kože dost vadi, tak aspon koža nech sa na chvilu nadýcha vzduchu :-))) a skrabem sa potom jak pes ked ma blchy :-))))

nikis

prsnik, skus to tak ze si otvor obrazok, v tom obrazku budes mat urcite nejake "volby" alebo "moznosti". Ked si tie moznosti otvoris, mala by si tam mat "poslat". A mozes ho poslat dvoma sposobmi cez "multimedia(mms-ka)" alebo cez "bluetooth". Cez multimedia to mozes poslat na konkretne cislo, cez bluetooth to mozes dostat do pocitacu (s tym by ti asi ale musela pomoct dcera). Este ma tak napadlo, ze do pocitacu to mozes dostat aj cez tzv. datovy kabel, ktory sa vsak dava nie ku vsetkym telefonom. Musis pozriet do krabice.

sweetlemon

prsnik
ja som 9 den a prsia skoro vobec nebolia,obcas tiez v jednom tak z boku zaboli alebo pichne,ale druhe celkom poslucha. ono je to akoby sa vam poranili obe ruky naraz a tie sa nebudu hojit uplne na chlp rovnako. su to proste 2 rozne rany a tiez kazda je namahana rozdielne. ved ono sa to dorovna a potom sa tesim,ked uz nebudem citit moje nove cicky ako nieco navyse, co ma taha k zemi :) ale ako peknu novu cast mna :))))
babule,ktore ste dlhsie po op...
kedy ste sa stotoznili s novymi cicami? kedy ste ich zacali vnimat ako vlastne?
nulky
urcite mozes dat na minutiek dole podprdu,ale pockaj tak aspon tyzden po op. ja som sice na 3.den davala,ale to len tak,ze kuk a hned naspat :)

nikis

nulky to palenie som mala aj v oboch prsiach. Miestami to tak velmi palilo, ako keby som tam mala prilozeny zapalovac. Aj ma to pichalo a pod. veci ako opisujes. Mne vsak doktor povedal, ze to je uplne normalne. Ja som pocitovala velku ulavu od takmer kazdej bolesti, ked som si sadla a dala sa do hlbokeho predklonu. Takto som isla aj celu cestu z Banskej B. do BA :)
Inak nemala som od zaciatku problem s jednym prsom. Zacalo to tak po dvoch mesiacoch, ked mi zacalo tzv. sadat a maknut iba jedno a to druhe ostalo tvrde a bolestive.

prsnik

Klaudia KE a Swettlemon
Čítam ,že sa máte skvelo ja som 12 deň po op. ale mám sa akosi rovnako.V tie prvé dni bolo zlepšenie výraznejšie.Mám občas také pichanie v jednom prsníku a dosť mám citlivé bradavky a stehy sú bolestivé ale keď sa na nich pozerám sú v kľudné bez zápalu.
Nulky.
Je fyziologické ,že nás bolí stále jeden prsník.Bolo to možno aj pred tým napr. pri menz.len si tomu nevenovala takú pozornosť.
A k tomu veku ja mám 45 ,ale kto nájde odvahu a pošle na moje číslo svoj mobil, pošlem mu mms. fotky.
Vlastne asi nič z toho pozerám do mobilu a posielanie mms správ ani nemám.Neviem ako je to možné ,lebo mám nový mobil a to som si teda nevšimla.