AHOJTE
no mne sa to hoji zavratnou rychlostou :-))) klop, klop, alebo je to tym ze mam plnu hlavu firmy , stresu, problemov a prace za pc, takze ani nejak nestiham vnimat... neboli ma uz vobec nic., sem tam ma pokozka pali na povrchu prsnika hlavne laveho, ale je to presne pod tou debilnou paskou, takze uz len cakam kedy si ju konecne v utorok dam dole, a v stredu cestujem do tej prahy. Dnes som si farbila hlavu a opat sama umyvala hlavu nad vanou a ziadna bolest.. a prave peciem francuzske zemiaky. taku som mala na nich chut odkedy chodi ta reklama na tie zapecene zemiaky od vitany ci do koho ze som musela :-))))
inac ja som sa uz nejak s tymi kozami aj zžila, fakt niekedy uz aj zabudnem ze ich mam, hlavne doma, lebo vsak vkuse note a praca, ze aj zabudam ze som na nejakej OP bola a to preslo 1,5 tyzdna :-) sem tam ma pichne v jazve a zasvrbi, ale to je asi tým hojenim...
To ze mam nove ciciky mi hlavne pripomina moj chlap, ked sa slastne okolo mna obšmieta, hladka ich s tym ze kedy uz mozme ? :-)))))))) chlapi jedni nadržaní :-)))))))
NULKY ja si davam vecer podprdu dole aspon tak na 10-15min ked idem do vane, lebo to ze ju mam vtlačenú do kože dost vadi, tak aspon koža nech sa na chvilu nadýcha vzduchu :-))) a skrabem sa potom jak pes ked ma blchy :-))))