Klaudi
no teda, dala by som si francuzske, ja ich veeelmo lubim :)))
no a je super,ze sa rychlo hojis :) ja tiez posledne dni myslim,ze sa to velmi zlepsilo. sice este som si neumyvala vlasy,ale uz celkom zdvihnem hore ruky bez bolesti (jasne ze nie uplne) a obliekam si veci uz aj bez gombikov, teda niektore sa podari, niektore nie. este som sa ale s nimi tak nejak moc nezzila,stale su to tazke balony na hrudi :) nie su uplne tvrde,ale este dost napnute. od prirodzenej makkosti maju ale daleko. no inak teraz ma cela koza stipe,lebo ta alergia ustupuje a ta znicena koza ide dole.takze sa super. natieram sa niveou a kym sa mi vstrebe,tak musim byt hore bez :)
nulky
podla mna kludne mozes nachvilu rozopnut a urcite zapnes naspat,len ich nemaj volne moc dlho,lebo ti stvrdnu a potom sa tazsie zapina, teda aspon mne. ale ja som si uz zvykla,kedze podprdu mam ako som pisala niekolkokrat denne dole. No a na 4 den...joj, neviem, skus ale pozriet tuto vo fore podla toho,ze som mala opku 5.9., tak si najdi 4 dni po a urcite som tam opisovala tvoje pocity :) Tak dufam,ze to skoro prejde, mne teda preslo. Hlavne sa co najmenej hyb,aby sa to pekne zhojilo a tym skor zmiznu tie blbe pocity :)