Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

sweet, uf, to je fakt maly rozdiel? no ved uvidis ako sa to nakoniec ustali a ako to vynikne v podrpde, ty mas tusim anatom ze? minule mi dr vravel, ze napr. gulate 280ml spravia vacsie prsia ako anatom 280ml, lebo v tych anatomoch je ten gel rozliaty po vascej ploche, ak ma chapes.... ty si gulate vobec nechcela? lebo si mala pekny tvar prs, tebe by aj gulate isli? co na to hovoril trska? ktore ti doporucoval?

ametystka

sweetlemon NEBLÁZNI! to akože fakt takmer nevidno rozdiel? koľko ml máš implantát? mne navrhuje dr.270, to už je max. lebo som chudá a malá...to akože ani nebude vidno????????? možno sa to ešte nejak upraví, čo?

sweetlemon

prsnik
jasne,ze vsetko robim z citom,teda davam pozor. tlacim a zdviham iba dovtedy,kym ma nic neboli, takze sa skoro vobec nenamaham, asi mam nejake silne ruky,takze moc nepotrebujem napinat prsny sval :))
babeny
inak merala som sa dnes a som strasne sklamana :( pred som mala 78 a po 85!!! a to som este opuchnuta!!! mne sa zdali take mensie, no som to neriesila,som myslela,ze tym,ze som zhrbena,tak to nevynikne. ale ved ja stale nemam skoro ziadne didi...teda, mam ovela viac, ako som mala,ale po tom merani ma to uplne odrovnalo. sakra, to som tak trpela a minula tolke peniaze na taketo chudence? som smutna :(((

siga

Ahojte baby...som tu prvý krát...ani neviem čo a ako....ale!!má niekto skúsenosti s plas. chirurgom z BB, mudr.M.Očenášom ???

prsnik

Sweetlemon
Teda ty to nepreháňaj s tým dvíhaním,lebo neviem to určite ale niekde som čítala ,že práve pohyb napínania prsných svalov a teda dvíhania je v prvom týždninežiadúci.Dávaj na seba pozor.Ja vás teda obdivujem ja sa nemám zle ale určité pohyby ma bolia hlavne, keď musím z rukami zatlačiť.
Nulky
Pri vstávaní ma už nič nepáli ale pri bežnej činnosti má tiež sem tam pichne v prsnom svale,ale mám tam ešte modrinu.

sweetlemon

sweetlemon
baby, aj ja som si uz umylva vlasy :) he, aj som presuvala dnes skrinky,lebo zajtra budem mat konecne nove plastove okienka :) ale iba take lahke, no necitila som ani bolest,ani tlak, proste uz viem, ktore svaly zapojit,aby nebolelo a viem, kolko sily mozem pouzit. a ked si davam bacha,tak mozem robit cokolvek :)))
joj, ako sa tesim :) zajtra idem urcite makat :)

sweetlemon

margaret
tak tebe sa tiez tiez potom asi dost rychlo hojilo,ked si na 6.tyzden spala na bruchu. sice je to este daleko,ale neviem si to predstavit, stale mam pocit,ze si ich strhnem alebo ze mi vyskocia cez rezy :)))) no ale je pravda,ze mam este veeeela casu,kym pride 6. tyzden :) joj,to budem moct dat dole tu podprdu uz, tesim tesim :)))

sweetlemon

Klaudi
no teda, dala by som si francuzske, ja ich veeelmo lubim :)))
no a je super,ze sa rychlo hojis :) ja tiez posledne dni myslim,ze sa to velmi zlepsilo. sice este som si neumyvala vlasy,ale uz celkom zdvihnem hore ruky bez bolesti (jasne ze nie uplne) a obliekam si veci uz aj bez gombikov, teda niektore sa podari, niektore nie. este som sa ale s nimi tak nejak moc nezzila,stale su to tazke balony na hrudi :) nie su uplne tvrde,ale este dost napnute. od prirodzenej makkosti maju ale daleko. no inak teraz ma cela koza stipe,lebo ta alergia ustupuje a ta znicena koza ide dole.takze sa super. natieram sa niveou a kym sa mi vstrebe,tak musim byt hore bez :)
nulky
podla mna kludne mozes nachvilu rozopnut a urcite zapnes naspat,len ich nemaj volne moc dlho,lebo ti stvrdnu a potom sa tazsie zapina, teda aspon mne. ale ja som si uz zvykla,kedze podprdu mam ako som pisala niekolkokrat denne dole. No a na 4 den...joj, neviem, skus ale pozriet tuto vo fore podla toho,ze som mala opku 5.9., tak si najdi 4 dni po a urcite som tam opisovala tvoje pocity :) Tak dufam,ze to skoro prejde, mne teda preslo. Hlavne sa co najmenej hyb,aby sa to pekne zhojilo a tym skor zmiznu tie blbe pocity :)

margaret

no, ja som sa s prsami stotoznila asi vtedy, ked ma prestali ominat uplne,cize nikde nepichlo ani raz za cas, nezabolelo, spala som na bruchu a pod, to bolo asi po 6 tyzdnoch...

a pokial ide o tu podprdu, tak ja som ju bez zlozenia mala prvy tyzden, potom som ju kazdy den davala na h dole a po troch tyzdnoch som ju prestala nosit uplne a vacsinu casu, kedze som doma na MD, som chodila bez podprdy...