Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

Lela1 ja mam take iste miery alebo vysku a vahu ako ty a doktorka mi odporucila 325ml a gulate. aby mi nebolo vidiet rebra na hrudi hore pod krkom, lebo fakt mi mozes oratat vsetky rebra. aj na fotkach to je vidiet, vzdy som sa nad tym rozculovala.

prsnik

Nikis
Prosím ťa popíš mi či ťa niečo bolelo pred tým ako si zistila .že máš tú kapsulu.Možno si to namýšľam ,ale mám pocit akokeby mi tvrdol jeden prsník a bolí ma dosť po obvode.Teda baby viac ma bolí ten jeden teraz ako 5 dní po op.

Lela1

ahojte baby, uz dlho vas sledujem. konecne som sa rozhybala a idem na opku. Mam ale dilemu :) bola som na konzultacii u Gubu v ULK, navrhol mi pri mojej vyske 166 cm a 50kg anatomy max. 305ml. Bojim sa ze z mojich skoro nic budu len take male dvojecky. a to mi za tu bolest nestoji... Nemate niekto podobne miery a velkost silikonov? Ake cislo Vam to spravilo? idem este na konzultaciu k Cervenovi. Som zvedava co povie on.. Dik za odpoved

miu miu

sweet takze ked budes chciet vybit oci niekomu asi budes musiet predsa zostat pri vypchatych podprdach. neboj dobra push-upka spravi divy. Kukni na KOSI, na omlazeni ma super foto. Skoro som odpadla.
Ja sa najviac tesim ze prestanem nosit podprdy hlavne v lete, alebo aj v zime mi budu stacit sportovky. Alebo len take daco sexi s cipkou. no teraz na to mozem zabudnut a ticho zavidiet.

sweetlemon

miu miu
ja som bola len u trsku, on dava radsej menej. a to som este pred op mala aj take myslienky,ze poviem mu,nech tam da len 250,aby to moc nekricalo. potom som ale dostala rozum :)) takze urcite si daj 325,je to len o trochu viac od 300 a aspon to nebudes lutovat potom. ako nie som uplne na nervy z toho, som rada,ze uz mam didi,ale fakt ako hovoris ty, ze ked si predstavim tie peniaze,tak by som cakala nieco vacsie. tak teraz len dufam, ze moc neodpuchnu. myslela som,ze v lete, ked dam vystrih,tak budem mat poriadnu ciarku a vsetkym tym vybijem oci :)) a takto? bude to taky sice plnsi ako doteraz,ale dost decentny vystrih...

miu miu

sweet no do kelu to mas vazne obvod len 85? preboha ja zas dufam ze aspon 90 mi to spravi. Nech mam tie idealne slovenske miery.
Tak asi fakt pojdem na tie 325ml aby som nemala po op taky pocit ako ty. Boze ved tolko penazi tam vrazim tak nech to stoji za to.
Pocuj a bola si pred op aj u viacerich lekarov na konzultacii? co ti povedali ini lekari?

sweetlemon

nulky
atram
ametystka
merala som to v podprde, hej, mam anatomy 285. no to je pravda, ze gulate urobia trosku vacsie didi,alebo vysoky profil som si mohla dat, to by vyzeralo asi vacsie. ono ja som s tvarom velmi spokojna, teda az moc :) no jasne, ze som rozmyslala aj nad gulatymi,ale som sa bala,aby som nebola umela.
no a nechcela som tym povedat,ze vobec neni vidiet, ze mam kozy, len ze su take prirodzene,ze neni vidiet,ze som po op. len iba akoby by z antikoncepsie narastli o 1 cislo :) hm...trska mi hovoril,ze to budu mensie trojky, no tak neviem, teraz by som radsej asi prijala vacsie 3 :)))) ja neviem, mozno neviem, ako trojky vyzeraju,ale toto su podla mna opuchnute 2, ved aj podprdu mam 65B teraz tu retro...
no ved uvidim, ako trska mal urcite pravdu,ze sa tam viac nevoslo,lebo mam malo elasticku kozu a potom by tie jazvy mohli vystupit,keby to tam bolo take narvate. ale aj tak by som chcela vacsie :)

nulky

sweet... a to si si merala v podprde, či bez???
lebo v tej podprde sú priveľmi stlačené (aspoň tie moje...
ja som mala pred tým 75 - 76 a teraz som namerala aj spodprdou a pyžamom 87 ?!!!!!!
mám guľaté 280... tak pred tým som tam nemala skoro nič (polovičné jednotky) a ktovie, čo sa z toho vykľuje :-)
mne doktor povedal, že mi to neodpochne veľmi... tak dúfam!!!!!)
ja mám rez pod pazuchou, tak možno preto nie tú toľko opuchnuté.... nuž ale- uvidíme.
nezúfaj, keď sa ti pekne rozlejú pri telíčku, budú akurát... ja som ťa teda nevidela, ale verím tomu!!!!! veď na omlazení v galérii som videla niečo ako nulky a vložených 260 a boli pekné......

inak- klop klop, tak sa mi zdá, že môj stav sa cez deň zlepšil!!! a to som trošku upratovala hračky, ale len tak -vééééľmi opatrne.. a zmohlo ma to hrozne :-)