Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

prsnik
no tak snad si sa len moc namahala a zachvilu to prejde. ale ak si si neni ista a neozaj to stvrdlo,tak pre istotu zavolaj dr, cim skor tym lepsie

miu miu

nikis dakujem, zase ma jedna utvrdila ze mam dat na radu doktorky a nebat sa tej velkosti. Naozaj ma ubezpecovala ze to bude prirodzene. Aky profil si si dala ty?

miu miu

silvikl ved pis sem a kazda ktorá vie tak ti poradi. netajime sa tu pred sebou. odporacam, vsetky babulenky su strasne zlate a pomahaju aj mne.

silvikl

ahojte,prosim Vas,mohla by ste mi aspoň jedna,čo máte silikóny proadiť a tak?prosim.veľmi .-) ak sa dá,tak sa mi ozvite na silvikl@azet.sk budem veľmi rada,ak sa niektorá ozve...

nikis

sweet dakujem, uz som sa zorientovala. No ale robime mi drahoty s tymi fotkami :) a tam je takmer kazda aj s tvarou odfotena. Dobreee

sweetlemon

nikis
je to na zvecseni prsou nejen praha a okoli tusim a musis sa zaregistrovat a ked sa prihlasis potom a kliknes na galeriu jednotlivych bab v diskusii,tak uvidis fotecky :)

nikis

miu miu
ja som tiez povodne chcela len take "prirodzene, normalne".Doktor sa smial ked som si objednala 280ml s mojou vyskou 181cm. Tyzden pred operaciou som to zmenila na 325ml. A poviem ti, ze fakt ma osvietilo. Nepamatam si kolko som mala pred op, teraz mam tak 92cm cez prsia a som spokojna. Ja jednoznacne hovorim, ze daj si viac.

sweetlemon

prsnik
a nenamahala si sa moc posledne dni? je mozne,ze ho mas nejaky len presileny, snad sa to vyriesi. ved zavolat dr,nech ta pozrie, cim skor tym lepsie

sweetlemon

miu miu
videla som kosi na omlazeni aj ja, v jednom tricku tam ma fakt vela :)) no tak ked aj ja taketo nieco vytlacim, tak budem spokojna. nemusim mat stale vystrih ako nejaka trubka,ale zase, ked budem mat potrebu byt sexoska,tak nech ma co vytlacat :)))
a je pravda,ze kosi myslim nema moc velke implantaty. takze mozno aj z tych mojich sa nieco take vyliahne :)
Lela1
ja mam 165 a 52 asi. a mam 285ml. no urcite by som isla do vacsich, tak ako miu miu pise, skus dr. jezovitovu, ona nema problem dat aj vacsie implantaty a je to dobra dr. myslim,ze aj 350 by si mohla mat. ja by som teraz do takych sla urcite :)))