Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvikl

miu miu a to nie je dako vela?to sa mi zda moc..a to kam ides?a ty mas ake,a na ake velke ti ich idu zmenit?jaj,tak ti zavidim..ja chcem ist o rok....hadam nasporim dovtedy {uz pracujem} no ale daktory hovoria,ze to budem lutovat..ja neviem..ale je to desne,take male...nie je to to najdolezitejsie v zivote,to viem,ale predsa ptrebujem aj trosku zdvihnut sebavedomie a tak.....ako priatelovi sa tie moje pacia ,ale ja nie som spokojna..vzdy som mala komplexy....

miu miu

silvi mne povedali v esthetic sumu 83500sk. na ine ti neodpoviem lebo mna to len caka v novembri. a boli? kazdeho inak, skus si prestudovat starsie fora a tam najdes vselico. aj o bolesti tesne po op a aj proces hojenia, pocity, ohlasy, je to tu vsetko.

miu miu

ok baby tak zatial teda nad tym nepremyslam. dam na vase rady aby som potom nebola nestastna. a doktorka mi radi nizky profil aby to bolo co najprirodzenejsie. sice vacsie ale profil mi moc nechce dat ani stredny ze to na mne nebude pekne. tak si necham poradit.

prsnik

Nikis
Ďakujem ukľudnila si ma.Teda neviem čo mi je ,zajtra mám ísť do práce ale tie prsia mi tak zvláštne tvrdnú ,ale len v hornej časti ako keby prsný sval.Bože nič nerobím len sa pozorujem.Dúfam,že zajtra v práci prídem na iné myšlienky.

silvikl

ok,takze mam niekolko otazok ;}
1,boli to?
2,kolko to stoji?
3,kde je podla vas na to njalepsie centrum?
4,nevyzera to moc neprirodzene?

lebo uz ma to fakt nebavi,nemam ani jednotky a to mam 19 rokov...:{

nikis

baby, vy ktore ste tyzden aj s cestou po op. nevymyslajte so ziadnymi kontrakturami ani kapsulami ani s nicim podobnym. Vam sa to hoji. Nic viac. Ja som zacala pocitovat "problem" az dva mesiace po op. Kedy som uz normalne spavala na bruchu. Ja som tu kontrakturu dala do galerky ako priklad toho, ze netreba hned zufat ked sa nieco take udeje. Ja vas tu nechcem strasit. To co vy pisete, su sprievodne javy hojenia.
Prsnik- pisala som, ze jedno prso mi v pohode tzv. sadlo, bolo na ohmat makke. A to druhe bolo prsny opak, plus ked som dvihla celu pazu nad hlavu, videla som tam to stiahnute tkanivo. Ale to zacalo skutocne az take 2 mesiace po op. Bud v klude.

nikis

miu miu
popravde o tom ze existuju aj nejake profily okrem velkosti som sa dozvedela az tu na fore. Doktor so mnou toto vobec nekonzultoval. Ale podla karticky kde je napisane vyrobne cislo a typ inplantatu, myslim ze mam nizky profil.

nulky

psník, nestraš... veď ty len 2 týždne po op, nie??? a vtedy ešte tvrdnú... alebo sa mýlim???
ja tiež stále uvažujem, či to, čo sa v nich deje a to čo cítim je ok???!!!
pri únave (ktorá na mňa skočí po najjednoduchších úkonoch!!!) nastane divné brnenie v prsiach, akoby sťahy- či zmršťovanie, či ako to nazvať a hneď na to prsia ako balvan...
no a pravý aj pobolieva, nie je to taká hrôza ako na začiatku, ale predsa........dokedy to zmršťoanie a rýchle stvrdnutie je normálne???nikis, do kedy si to mala ty? keďže si to nanovo tvrdnutie zaregistrovala po 2 mesiacoch????

miu, miu- daj si väčšie... :-)

sweet, je úplne po alergii?

klaudia ke, kde si??? zajtra ideš do tej Prahy...??? opatruj sa....

sweetlemon

silvikl
ako hovori miu miu, samozrejme radi poradime, staci napisat, chodime sem pravidelne, ako si si mohla vsimnut :))
miu miu
no na tvojom mieste by som uz nevahala a ani nerozmyslala nad mensimi :) fakt, dr vedia, co robia :)