AHOJTE :-)
SILVIK a odkial si ?
BABY zijem , dycham, len som zdochnuta nejaka, prave v tejto chvili musim si dat kavu , lebo som nemala poobednajsiu . Vcera som vas citala len som nic nenapisala lebo ako si som mala plnu hlavu firmy. sedela som za note od 11,00 do 1,00 rana a vkuse len vybavovala objednavky a celu logistiku na firmu, takze mam odrobene na 3dni dopredu a mozem ist do prahy :-)))
Dnes som bola na prepojenie vlasov, po5mes uz som mala odrastene, tak som si odsedela na riti skoro 5hod :-) nez to zrobili. ale sak musim byť čaja v totej prahe neeee :-))))
a samozrejme cestou do firmy som sla mestom a som si kupila 2 podprsenky, ciernu a bielu sportovu.. jedna je 80B a druha 80C takze fakt zalezi od strihu ale fajnucke su.. a kua kazda stala 600,- to asi aj rozpravat bude na tych cicikoch :-))) uz nevedia co maju pytat za kus handry.. potom nafotim a dam do galerky ;-)
vcera som bolo skoro 3/4 dna bez podprdy len tak v pevnejsich plavkach lebo som ju opat prala a v tej kose nechcela schnut :-( ale nic som nepocitavala uz ziadne tvrdnutie nic,, ani pichanie. baby ja sa fyzicky vazne citim akoby som bola mesiac po ...
vcera som sa uz aj nastvala a strhla zo seba tie pasky biele, lebo ma uz fest palila pokozka a samozrejme mala som pod nou cervene drobne vyrazky, ktore uz pomaly miznu,, len ten zostatok pasky nechce :-) svina jedna,, vyzeram akoby som bola spinava, tak to pomaly šudlikam dole.. len na jazvach som si nechala pasy este,, vsak stehy idu von az o tyzden ...
inac ked som dala dole pasky az mi narastli :-) lebo paska ich tlacila k telu a tak sa vyduli trochu..
potom ked sa vratim z prahy nafotim a poslem foto ;-)
zajtra rano cestujem a vratim sa v piatok..