Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

KlaudiaKE

SILVIK ohladom po a pred porodom ti vsetko vysvetlia tam kde sa chces operovat :-) mlieko mat budes. a velmi silikon by klesnut nemal.. ja som nemala ziadne ciciky a ked som otehotnela.. mne ani velmi kozy nenarastli takze som mala stale psychicky blog, ze z coho to mam moje dieta krmite ked nemam ziadne kozy :-))) takze podla mna aj to vela pomoze ze nebudes uz po operacii nikdy taky pocit mat.. ja som koli tomu pocit LEDVA kojila 3 mes.., a ciciky ostali panenske :-))) aspon tak sa vyjadril lekar ked mi po nich kreslil pred OP.. neveril ze mam dieta a ze som aj kojila :-)
a keby velmi ovisli, tak pojdes na reoperaciu :-)) a co.. nic strasne sa nestane.. tak sa vyjadrila aj D.rolinc.. a ma pravdu :-))
vsak ked mas 19rokov predpokladam ze tak skoro dieta nebudes mat.. ci ano ???
Ja som rodila ked som mala 28rokov.. teraz mam 31

KlaudiaKE

SILVIK co chces pocut o sadomaso v prestihu ???
no u nas je dobra plast.chirurgia ja som zatial uplne so vsetkym spokojna, ale urcite aj blizsie pri tebe ich je viac. ostatne baby napisu co byvaju v tom okoli ako ty..
co sa tyka bolesti.. je to sialeny tlak na hrudnu kost.. akoby ti tam polozili stado slonov a musis len plytko dychat lebo kazde pohnutie hrudnika sialene boli.., ale prve dni sa na liekoch proti bolesti, po operacii ti budu pichat morfium a ine oblbovaky a prespis to.. takze fakt to boli iba ked si pri vedomi.. takze je dobre co najviac prespat z tych 3 dni.. a potom sa to zlepsuje kazdou hodinou.. je tazko vstavat z postele,, aj po tyzdni este boli rano hrudnik ked vstanes, lebo svaly sa uvolnia v noci a rano ked ich zapojis opat do boli, ale len takych 5min a je to ok..neboj sa., si sice este mladucka, tak je na tebe ci chces ist do toho uz teraz.,.. ale vsak preco nie.. :-) kazda z nas to vydrzala, tak to snad vydrzis aj ty :-)

silvikl

a inak,je tu nejaka,co ma silikony ma aj po porode? lebo ma napadlo,ze ako to bude...sa mi to naplni este aj mliekom..a co ked sa to nevrati do povodu,ked uz nebudem mat mlieko..to budem mat ovisnute,ci co....kozu myslim.......

silvikl

uuuuu,tak ta bolest ma od toho asi odhovori..nechcem,aby to bolelo...au....dokelu.....a myslis,ze tam je dobra ta plasticka chirurgia?u vas v ke myslim.....dokelu....a to sa ti aj zle dychalo a tak?opises mi prosim tie bolesti ?:D

KlaudiaKE

SILVIK ja som z kosic., takze tu u nas v chirmede.. sikovny ujovia tam pracuju ;-) silikony ma stali necelych 61tis.. a davala som si okruhle, 350ml eruosilikon, stred.profil.. preto pisem vsetko lebo aj od toho aky silikon ti daju sa odvija cena..

si sa pytala ci to boli,, a ANO jak svina :-)))))) prvych 3 dni budes hresit na aku gebuzinu si sa dala nahovorit.. ale potom o 3dni sa to zlepsuje kazdym dnom.. pozri ja som tyzden a pol po operacii a uz ani neviem ze som bola.. a to moje prve prispevky boli asi v tom zneni ze radsej zomriet ale toto uz nikdy v zivote :-)))) ale zeny vydrzia vela, vsak porod je nieco podobne :-)) ale ta radost potom az do konca zivota :-)))) z dietata urcite. a z cicikov tak isto ak sa budes o nich starat :-))))

silvikl

ahoj Klaudika,ja som zo ZH...ziar nad hronom.....a ty si si kde dala zvacsit a za kolko? a z akych na ake? DAKUJEEEEm...tak vam zavidim....

KlaudiaKE

AHOJTE :-)

SILVIK a odkial si ?

BABY zijem , dycham, len som zdochnuta nejaka, prave v tejto chvili musim si dat kavu , lebo som nemala poobednajsiu . Vcera som vas citala len som nic nenapisala lebo ako si som mala plnu hlavu firmy. sedela som za note od 11,00 do 1,00 rana a vkuse len vybavovala objednavky a celu logistiku na firmu, takze mam odrobene na 3dni dopredu a mozem ist do prahy :-)))

Dnes som bola na prepojenie vlasov, po5mes uz som mala odrastene, tak som si odsedela na riti skoro 5hod :-) nez to zrobili. ale sak musim byť čaja v totej prahe neeee :-))))
a samozrejme cestou do firmy som sla mestom a som si kupila 2 podprsenky, ciernu a bielu sportovu.. jedna je 80B a druha 80C takze fakt zalezi od strihu ale fajnucke su.. a kua kazda stala 600,- to asi aj rozpravat bude na tych cicikoch :-))) uz nevedia co maju pytat za kus handry.. potom nafotim a dam do galerky ;-)
vcera som bolo skoro 3/4 dna bez podprdy len tak v pevnejsich plavkach lebo som ju opat prala a v tej kose nechcela schnut :-( ale nic som nepocitavala uz ziadne tvrdnutie nic,, ani pichanie. baby ja sa fyzicky vazne citim akoby som bola mesiac po ...
vcera som sa uz aj nastvala a strhla zo seba tie pasky biele, lebo ma uz fest palila pokozka a samozrejme mala som pod nou cervene drobne vyrazky, ktore uz pomaly miznu,, len ten zostatok pasky nechce :-) svina jedna,, vyzeram akoby som bola spinava, tak to pomaly šudlikam dole.. len na jazvach som si nechala pasy este,, vsak stehy idu von az o tyzden ...
inac ked som dala dole pasky az mi narastli :-) lebo paska ich tlacila k telu a tak sa vyduli trochu..
potom ked sa vratim z prahy nafotim a poslem foto ;-)
zajtra rano cestujem a vratim sa v piatok..