Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

fifiBB
ja som mala termin 5.9., som uz celkom zahojena, len v praci to este neslo,tak som ostala este tento tyzden doma.
co sa tyka menzesu, ja som si vybavila od gynekologa tabletky na oddialenie, povedala som mu,ze idem na dovcu :) len mi mali prist 6.9. a to som nechcela riskovat. inak trskovi je jedno,kedy mas dostat,len aby to nebolo cez op a aby si nemala naliate prsia cez op. mne sa vobec nenalievaju pred M, tak to bolo jedno.

fifiBB

jasne chápem,aj ja v zime aby sme v lete budúci rok už sa mali čím hrdit,držkám palčeky,s dakujem,a aj nejaké vyšetrenia budeš musiet absolvovat pred opkou?

miu miu

bola som minuly stvrtok na konzult. a robia op 1-10 den po menzese. to je interval, tak som sa vlastne tomu prisposobila. a vysiel datum 3,11,2008

fifiBB

miu miu,kedy si bola na konzult.kt.mesiac ked ideš v oktobry..doladit k menzes,aha a opku robievajú pred alebo po menzese..

miu miu

fifiBB neni za co, ja som dostala na vyber rozne terminy, treba to prisposobit menstruacii hlavne. a mne co sa prace tyka a vsetkych vybavovaciek a menzesu najskor vysiel 3. november. aspon mam na vsetko cas, ale aj ja sa uz hrozne tesim. A aj to zalezi od lekara, kazdy ma inak narvano. tak je to rozne. ale ponahlaj aspon dojednat termin lebo fakt aby ti nedali az buduci rok. Ozi a ja budem platit rano ako nastupim na kliniku, vlastne tesne pred op.

sweetlemon

fifiBB
mam polytechy pod sval a anatomy. ale mohla som si dat aj okruhle,teraz trosku lutujem,ale nevadi, aspon som mala istotu,ze to bude prirodzene :) sice pod sval by bolo ak okruhle. no co uz...nevadi :)
platila som 79600,asi 10 dni pred op som dala zalohu asi 10tis a potom v den op zvysok. teraz som niekde videla cenu,ze 83000. ja som sa objednavala uz v juni, ci tak nejak. no myslim,ze koncom oktobra by si uz mohla mat didiky :)))

fifiBB

no ved to,od rána ma konzultácie,mna objednal až večer,to znamená že má narváno..fnuk,do decembra by som bola spokojná,ale ak až budúci rok..sa zbláznim..platila si pred opkou,či po a kolko ta to vyšlo,máš euro či mentor,okruhlé???pod sval?

sweetlemon

fifiBB
no teda, to mas konz dost neskoro, snad ti da co najskorsi, mozno aj niekto vypadne,tak pojdes skor :)
a s tou ryzou to je fakt pecka, ja som si ju pred op stale pchala do podprdy :) alebo aj s vodou som to skousala´:))))