Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

super s tou ryžou..xixi na opku by som išla už aj zajtra keby sa dalo..čo najrýchlejšie,lebo už zomieram túžbou,a zatial strach nemám,ale ked to čakanie bude dlhé,budem sa bát..

sweetlemon

fifiBB
jej,teraz ma napadlo,daj si aj ty do sacku ryzu a trosku to vytvaruj a daj do podprdy :) a nemusis robit odliatok :))))

sweetlemon

fifiBB
no na termin sa teraz bude cakat asi trosku dlhsie ako v lete,lebo je take obdobie,ked si davaju didi vsetci :) ale podla mna tak mesiac-mesiac a pol. ty by si kedy chcela ist?

sweetlemon

fifiBB
ja mam 285ml, pred op som mala cez prsia 78,teraz mam 85,sice to nie je vela,ale ja mam hrozne chudy hrudnik. asi to bude fajn velkost, no aj tak by som prijala vacsie :) zdaju sa mi mensie, ako som si predstavovala,ale mozno to je tym, ze su este neni vyrysovane a tiez mam opuch aj medzi mini,tak to snad len skresluje :) dufam :) mam 165 a 52 kg. ty si vyssia,takze 350 urcite ano. ved uvidis, co ti povie, potom sa urcite ozvi :))
ja idem k trskovi zajtra, idem na stichy uz konecne, potom sa taaaaaaak strasne vysprchujem :)
miu miu
uvidis, ako rychlo ti to prejde a ani sa nenazdas a budes mat aj ty zachvilu po :) mne to teda velmi rychlo ubehlo odkedy som sa rozhodla uplne :)

fifiBB

ja ked pozeram foto na rajce,tak ani nesledujem velkost imploša,iba sa kochám niektoré ich majú prenádkernéééé.už sa teší.dakujem miu miu,pod 350 nepojdem radšej..

fifiBB

díky,práve dávam do odmerky 350ml,myslím že to nieje vobec vela,už len doma nejaký odliatok spravit a šup do podprdy..no dnes mi šibe riadne.dlho som vás nečítala,sweetlemon,ty si už po,aké máš miery a kolko ml si si dala?teda ak chceš napísat.ja to už hrozne chcem,neviete ako dlho sa čaká na termín na opku,aspon pribl.podla vašich skúsenosti,krásne dakujem.

miu miu

nulky a to jedno neposlusne prso ta boli stale nepretrzite alebo len ked ho trocha zatazis? neboj a nejanci ved to ti uz povedali ze je len proces hojenia. este si ani zdalek nepresla celu cestu aby boli bez bolesti.

miu miu

fifibb no ja mam len 165 cm a idem na 325ml. pri tvojej vyske suhlasim so sweetlemon urcite aspon 325 az 350. si vysoka. pozri si fotky a porovnaj co by sa ti aspon pacilo.
sweet som rada ze si ok, a sranda ze si uz spala na boku. vidite baby ako vam to ide samo, aj spanok, aj ulava od bolesti, aj dvihanie ruk. no supis. menila by som uz s vami. nech som uz aj ja dva tyzdne po op. uz som ozaj zvedaba na tvoje fotky.

sweetlemon

fifiBB
no ved to, ja by som teraz hned prijala vacsie,takze urcite chod do vacsich. Vsetky baby tuto ti urcite poradia,ze si mas dat vacsie. Nie je to taky objem,ze by to bolo velmi napadne a kedze to chces pod sval a uz mas nejake tie prsicka,tak po op ostanu velmi prirodzene. Myslim,ze nie je nad cim rozmyslat :)