Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maja222

Stále mi vypadáva na internete signál a nemôžem si dočítať vaše predchádzajúce príspevky.
fifiBB, kde ideš na kpnzultáciu ku Trškovi do BA alebo do Prievidze? Mňa v pietok operuje v Prievidzi.

sweetlemon

juj babule
ako sa nam to tu rozrasta, som taka rada, ze si budeme moct radit navzajom :)) neviem sa dockat vasich prirastkov, dufam, ze aj galerka sa rozrastie :)
fifiBB
no jasne, urcite gombiky, prve dni len gombiky. ja som si cez hlavu dala tak po tyzdni nieco na seba, aj to tak vselijak :)
no mne sa tiez nenalievali,takze poznam ten pocit :) ale nevadi, uz ma to netrapi a uz ani teba nemusi. uvidis,budes happy ako blcha :)
maja222
s tym jedlom, no dali mi aj veceru,take zapekane cestoviny a zjedla som asi 10 malych hltov, bolo to ble :( ale mala som keksy, to si zober, zo sladkeho budes mat aj viac energie :) tak som tam papala kavenky, ale nejak extra som nemala potrebu jest. skor ma nutili pit...ja som si zobrala pepsi,keby mi bolo zle od zaludka po narkoze, tak to je dobre. a mala som aj mineralku. no a varili mi taky sladky cajicek (ako od babicky) :)))

atram

maji, pyzamo jednoznacne na gombíky, cez hlavu nic nedostanes, aj na odchod domov si vezmi nieco zpredu zapínacie, vobec nedvihnes ruky
ja mám nástup budúci piatok :)

maja222

Sweetlenom a všetky čo už máte po, tak ja mám nástup v piatok o 7.00hod. a kázali mi doniesť pyžamo. To budem potrebovať asi niečo na gombíky alebo mi stačí nejaké volnejšie? A ešte niečo: boli ste schopné niečo v ten deň jesť?

fifiBB

sweetlemon ani mne sa vobec nenalievajú pred ani počas menzes,takže som sa anichvílku nemohla potešit,vyrieši to už len plastika..super že máš už po,musíš byt happy..

sweetlemon

miu miu
no ja som bola vcera v praci a mala som tricko a mikinu na zips na tom a myslim,ze si to nikto nevsimol. jednak som este trosku zhrbena, tak som sa moc neprsila :)) a nemam ich vobec nejak viditelne pod vacsim oblecenim. v lete to bude ale ine :))) povieme, ze sme celu zimu jedli tie tabletky, co judinyiova :)))))

sweetlemon

fifiBB
musis mat interne predoperacne vysetrenie urobene, krv, moc, ekg, sono prsnikov. bud si to vybavis sama nejak cez obvodneho alebo cez trsku. ja som bola cez neho...