Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lela1

Nejako ste sa rozpisali :) sak som skoro nenasla ten moj prispevok. Dakujem za odpovede. Uvidim co mi povie v piatok MUDr. Cerven. Nulky operoval ta Cerven alebo Pikula? Ja som pocula na Cervena samu chvalu. Ze vraj dava vacsinou gulate cez rameno. Som zvedava aku mi navrhne velkost implosov, ked Guba len 305 a anatomy. Potom napisem.

nulky

no ja som bola minulý štvrtok na opke...
fakt sa tam o teba starajú véééééééľmi...a k dr. červeňovi sa predsa chodili učiť lekári :-)
jasné, že stať sa môže všeličo... každé telo inak reaguje... viď ja... ťahám 6 deň po opke- včera mi bolo už celkom fajn a dnes ma dosť pobolieva pravý prsník, ktorý ma od začiatku bolel o niečo viac....
nejako ťažšie to znášam.. lebo neviem, čo tie tlaky a bolesť znamenajú... či sa vo vnútri deje všetko tak- ako sa má diať... keď ten druhý prsník je úplne v poho... nebolí, neťahá...
ale ako NIKIs písala, sú to sprievodné znaky liečenia- tak len treba veriť, že to prejde :-)

silvikl

miu miu ale tak teda pojdem do tej bb,ved to mne je anjblizsie..a chcem sa spytat,kolko mesiacov dopredu sa objednava?a myslite,ze v zime je to lepsie,ako v leteasi hej,lebo potit sa v tom a tak...

miu miu

sweetlemon takze dnes oddychujes zase domka? dobre si sa rozhodla. ked ma byt vsetko ok a ked mas byt zdrava na 100% tak radsej sa nenamahat a oddychovat a to poctivo, alebo pomalinky zatazovat az ti uz nic nebude vadit. jo? musis posluchat!!!!!
uz si poslala Livee fotecky? este si polepena? uz by som chcela vidiet ako to na tebe vypada ked das vsetko dole. :-)

miu miu

silvikl no vidis a uz tu mas prvu skusenost od babulenky ktora to absolvovala. a je ich tu urcite viac len treba skumat a hladat recenzie, fotecky. Ist na konzultaciu a spravit si aj vlastny nazor. je aj ta konzultacia velmi dolezita, ked toho lekara vidis zoci voci. Ale ked chces ist az o rok tak to mas este vela casu zistit kto je pre teba naj lekar.

silvikl

nulky-jááj,do kelu,ja som zabudla n ten novamed úplne.....tak teda pôjdem tam...a ty máš aké skúsernosti? :-))

nulky

silvikl, ale veď to nerobia v štátnej nemocnici, ale v N ovamede - súkromnom centre..a je tam vynikajúci doktor Červeň, aj Pikula...a možno aj ostatní... a vyjdú ťa prsíčka okolo 61 000 Sk... starajú sa o teba perfektne, a je to tam luxusné, no - luxusné v porovnaní so štátnou nemocnicou.. sestričky mi ráno namerali nízky a tlak a samé od seba že: dáte si kávičku ?? :-)
kúpeľňa spojená s izbou a tak....
ja by som sa nikde inde netrepala