atram
no hej, sumerne su skoro uplne, samozrejme,ze nie uplne,ziadne nie su totozne. no a fakt, odfotim sa aj z boku,leb vtedy som sa akurat natierala a az potom mi napadlo sa odfotit,tak som sa leskla hrozne,ked som sa odfotila zboku. tak zatial takto. no a hej, to je skoro 3dcl, ked si predstavim malu kofolu :) tak to je aj cekom dost tekutiny. ja neviem, ono sa to tak rozlozi aj do stran,ze potom do priestoru moc nezostane. ale baby na omlazeni hovorili,ze ked to odpuchne,tak sa este vytvaruju,ze trosku sa vyvinu a nebudu vyzerat take male. tak dufam.no a 220, to je fakt malinko, no ale ktovie, na tebe to moze vyzerat este viac, ako 285 na mne. ja som ten silikon asi fakt stravila :)))))))))
stare podprdy som si skusala,ale to sa neda ani nasadit,su fakt malinke,ked ich prilozim, asi tak na polku prsa :) ja neviem, necham to teraz tak,nebudem sa tym zaoberat a tak o 2-3 tyzdne, ked budem po mesiaci, tak snad sa upravia a vylezu von spoza toho opuchu :)
no a co priatel? nehovori nic, zatial nejak nereaguje na nove didi, on je taky nudny,ze ho nic nebavi a vsetko mu je jedno, tak ho kaslem :) a je stale chory,tak sa o neho staram. ale proste je stale rovnaky,to je nadlho :)
a ako ty? ako sa mas? sa mi zda,ze nejak dlho si tu nebola...alebo zeby to bolo tym, ze teraz sa to tu tak rozbehlo? :)