Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

atram, no mňa dr. radšej neodhadoval, tam nie sú ani pólky, skôr mínus jedna...
Levee sa zatiaľ hanbím poslať foto, mohlo by sa stať, že vám tu popraskajú monitory, hm
aj ja som videla veľmi pekné prsia a nevyzerali vôbec malé , s použitím malých implantátov... v lete v plavkách na mojej kamoške, odvtedy tu snorím a CHCEM

sweetlemon

atram
no hej, to by sa dalo, sak oni maju dozivotnu zaruku,takze teoreticky by sa dali pouzivat z generacie na generaciu :)))))))))
aha,takze si vlastne stale s nami, aj ked nepises :) no pod prsami mam 70, niekedy aj menej. podprdy mam 65A, teda mala som :) tak to aj ty si taka chuducka :)
a ten priatel...ja viem, mas pravdu a vlastne vsetci maju pravdu. len ja som taka,ze toho fakt dost znesiem. a tiez byva u mna,takze je mi blbe ho vyhodit. ja to proste neriesim a nechavam to tak. ale teda buducnost si viem predstavit aj inak :) ale to je fakt tema na dlho a nechcem tu kazit naladu, ciciky teda ovela radsej preberam :) chlapi nie su vobec dobra tema :))))))

atram

ametystka - ja mám 155cm a 44kg, a dr to odhadol na dáke pólky :)) mám aj vyraznu asymetriu a chcem aj dvorce zmensit, cize mi bude z koze /ktorej mám málo/ ešte aj uberať, čiže dr to na viac u mna nevidi :((( zoberie na sal viac velkosti a vraj teda skusi max, a to tych 220 vidi na max, tak mam z toho hlavu v smutku, ze to bude malo :((( no videla som uz aj robene zo 170ml a vyzerali fajn, tak sa necham prekvapit, inak v galerke mam fotku, tak ked budes mat pristup tak uvidis tie moje zazraky :(

ametystka

ATRAM ahoj, akú máš výšku a váhu? a prosím ťa aké prsia máš teraz? ja mám 164 a 51 cm a na hrudi nič... na moje prekvapenie dr. navrhol 270 až 280. čakala som menej, tak 220.../vzhľadom k tomu nič, čo tam mám/ :(

Má tu niekto skúsenosť s dr. Hudákovou z Ke?

atram

sweet - ten zaver posledneho prispevku ma vazne pobavil :)))))))) no nic, tak ich pred poslednym vydychnutim dakomu darujes :)))) ako organ :))))) no citam stale, len nie vzdy prispievam a mam teraz doma ja fofry.... kolko mas vlastne pod prsiami? kedze mas uzky hrudnik... ja mam tusim 73
hej, citala som na omlazeni ako ti baby pisali, tak dufajme ze maju pravdu, ved skusenosti maju riadne
no a tvoj priatel :(( si mlada, ries to, lebo o par rokov si budes nadavat, vazne! ak teraz citis ze to nie je ono, nepokracuj v tom.... viem ze lahko hovorit a tazko urobit, ale s tvojou tvarickou a postavou si najdes chlapa ktory ta je hodno /myslim to aj vnutorne, nie len, ze na teba poletia kvoli cici/

sweetlemon

ikuska
no oni by mali byt na cely zivot, sice v mediach sa hovori ze po 15 rokoch sa menia,ale to je hovadina. ako pise atram, menia sa,ked ovisnu,alebo je nejaka komplikacia, alebo chce baba vacsie implose. inak keby sa nic nestalo, tak je to jednorazova investicia na cely zivot. aj ked...neviem si predstavit,ze do hrobu pojdem taka zosuverena vysusena a kozy mi budu stat ako 17-rocnej :)))))))

sweetlemon

atram
no hej, sumerne su skoro uplne, samozrejme,ze nie uplne,ziadne nie su totozne. no a fakt, odfotim sa aj z boku,leb vtedy som sa akurat natierala a az potom mi napadlo sa odfotit,tak som sa leskla hrozne,ked som sa odfotila zboku. tak zatial takto. no a hej, to je skoro 3dcl, ked si predstavim malu kofolu :) tak to je aj cekom dost tekutiny. ja neviem, ono sa to tak rozlozi aj do stran,ze potom do priestoru moc nezostane. ale baby na omlazeni hovorili,ze ked to odpuchne,tak sa este vytvaruju,ze trosku sa vyvinu a nebudu vyzerat take male. tak dufam.no a 220, to je fakt malinko, no ale ktovie, na tebe to moze vyzerat este viac, ako 285 na mne. ja som ten silikon asi fakt stravila :)))))))))
stare podprdy som si skusala,ale to sa neda ani nasadit,su fakt malinke,ked ich prilozim, asi tak na polku prsa :) ja neviem, necham to teraz tak,nebudem sa tym zaoberat a tak o 2-3 tyzdne, ked budem po mesiaci, tak snad sa upravia a vylezu von spoza toho opuchu :)
no a co priatel? nehovori nic, zatial nejak nereaguje na nove didi, on je taky nudny,ze ho nic nebavi a vsetko mu je jedno, tak ho kaslem :) a je stale chory,tak sa o neho staram. ale proste je stale rovnaky,to je nadlho :)
a ako ty? ako sa mas? sa mi zda,ze nejak dlho si tu nebola...alebo zeby to bolo tym, ze teraz sa to tu tak rozbehlo? :)

atram

ikuska, mne dr vravel, ze vymena nie je potrebna, iba ak by prsia poklesli a bola by nutna reoperacia, ale co sa tyka samotneho implantatu, ze len kus za kus vymenit, tak to nie