Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

miu miu,kedy si bola na konzult.kt.mesiac ked ideš v oktobry..doladit k menzes,aha a opku robievajú pred alebo po menzese..

atram

sweet, mrkla som ti galerku :) su krasne sumerne, ale teda vazne ako si pisala, zpredu to zvacsenie nie je vyrazne, sa celkom aj divim, ked si predstavim 285ml tekutiny, tak tolko pridat do jedneho prsnika je celkom aj dost, a na tebe sa to akosi straca, skoda ze si nedala aj fotku z profilu, tam je isto vidiet rozdiel, no to nechcem vidiet seba ked mi dr vravel, ze viac ako 220 sa mi nevojde :(((( to akoze co tam budem mat po op??? sa toho desim, este si neskusala stare podprdy ako ti sedia? ci su podstatne mensie... tie podprdy
co hovori priatel? uz sa trochu umudril?

sweetlemon

no tak uz mi zdvihol :) tak zajtra pred obedom budem uz bez stichov. pridem domov a skacem do sprchy, hehe :)))))) no baby pred, toto je vec, na ktoru sa budete tesis asi najviac po op :))

sweetlemon

no teda, momentalne ma trska toho naozaj nejak vela,lebo mu mam volat kvoli zajtrajsiemu stretku a nezdviha,teda teda... :)
Livaa
dakujem :)

fifiBB

maja22
faaakt,ja idem do prievidze,v piatok večer mám prvú konzultáciu.ako je to s velnými termínami,dlho budem čakat na opku,tebe dal rýchlo termín,aké si si vybrala????